Okkult åpnet på Storo!

Den 1. februar åpnet Okkult Optikk hos oss - en ny norsk brillekjede med egendesignede briller!

Utstilling i butikken av solbriller og briller hos Okkult Optikk
Du finner Okkult i 1. etasje

Butikken finner du i 1. etasje vis a vis Nikita.

- Vi gleder oss til å åpne på Storo Storsenter, et sted med masse spennende butikker og tjenester! Det blir stor stas å tilby kundene på Storo kvalitetsbriller til fast pris, og et nytt alternativ til både briller og optikertjenester som er forutsigbare for kunden, sier Caroline i Okkult.

Skandinavisk stil

Okkult er ikke bare en optiker, men også en trendsetter. Med et hjerte for design tilbyr de briller og solbriller med og uten styrke i skandinavisk stil og kvalitet.

- Vår erfarne designer har laget en brillekolleksjon i acetat og rustfritt stål, i nordiske farger og fasonger. Vårt utvalg er en kombinasjon av klassiske modeller til han og henne, og noen rammer med det lille ekstra.

Moderne synssjekk

Siden Okkult har fjernet alle mellomledd kan de ha faste priser på alle briller inludert glass. I tillegg får du gratis synssjekk.

Du kan velge mellom to alternativer når det gjelder synssjekk:

1. Gratis synssjekk

Her benytter vi oss av ny og moderne ai-teknologi for å finne din brillestyrke. Testen gjennomføres av trente optikerassistenter.

Passer for alle som ikke har store synsproblemer eller øyehelseutfordringer.

2. Synssjekk og øyehelse: 395,–

Dette er en mer tradisjonell synsundersøkelse som gjennomføres av optiker. Dersom man har særskilte behov, og trenger en grundigere øyehelse-sjekk - booker man denne.

Utstilling i butikken av solbriller og briller hos Okkult Optikk
Du finner Okkult i 1. etasje