Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 10:00 - 21:00
Tirsdag 10:00 - 21:00
Onsdag 10:00 - 21:00
Torsdag 10:00 - 21:00
Fredag 10:00 - 21:00
Lørdag 10:00 - 19:00
Søndag Stengt
Auster

Åpent i dag 10:00 - 21:00

To damer og logoen til Auster

Om Auster

Våre salonger er dedikert til å skape en unik atmosfære av velvære for våre gjester, hvor vi tilbyr den fremste ekspertisen innenfor hår og hårpleie. Det å få folk til å se bra ut og føle seg bra er vår største inspirasjon.

Med luksuriøse veganske produkter, bruker vi vår unike fagkunnskap opparbeidet gjennom 60 år til å gi deg det optimale resultatet med skreddersøm for deg og ditt hår.

Gjennom stress-reduserende ritualer, aromaer og etiske produkter streber vi alltid etter den optimale kundeopplevelsen. Våre verdier som har vært med oss siden begynnelsen er fundamentet for hvordan vi drifter salongene våre. Det er også hvordan vi møter våre gjester, omverdenen, og hverandre.

I dag består vi av ni salonger med 120 ansatte som kontinuerlig utvikler sine ferdigheter gjennom Auster Academy.

Verdiene som var med i fra starten er utgangspunktet for alt vi er og alt vi gjør i dag. Vi har ingen mål om å bli størst, men vi skal levere kvalitet i alle ledd og spre vår kompromissløse kjærlighet for hår og mote til alle som besøker oss.

Vårt miljøfokus

Auster Salon & Academy sitt samfunnsansvar ivaretas av resirkuleringsordningene våre, og miljøbevisste valg av produkt- og tjenesteleverandører.

Vi jobber med ammoniakkfrie farger, og med produsenter som leverer økologiske, biodynamiske, fornybare og resirkulerbare materialer, som eksempelvis farmasøytisk amberglass og innpakning godkjent av Forest Stewardship Council (FSC).

Kart

Beliggenhet

2. etasje

Parkering

P2

På nett

Bli inspirert

Aktuelle merkevarer