Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 11:30 - 21:30
Tirsdag 11:30 - 21:30
Onsdag 11:30 - 21:30
Torsdag 11:30 - 21:30
Fredag 11:30 - 21:30
Lørdag 10:00 - 21:30
Søndag 10:00 - 21:30
ODEON Kino

Åpent i dag 10:00 - 21:30

ODEON Oslo

Om ODEON Kino

ODEON er en av landets største kinoselskap. Se de nyeste filmene i en av våre kinosaler. Du kan selvfølgelig kjøpe kinogodt i vår kinokiosk.

I Norges største kinosenter, og landets eneste IMAX, ODEON Oslo, finnes filmopplevelser til alle – enten du vil nyte visuelt spektakulære Hollywood-filmer i IMAX-format, er en barnefamilie fra nærområdet eller kommer for å kose deg med vennegjengen.

ODEON Oslo ligger midt mellom Handelshøyskolen BI og Storo Storsenter!

14 saler og den nyeste teknologien

Kinoen inneholder hele 14 saler, og den største salen er den eneste i Norge utstyrt med IMAX-teknologi. IMAX er verdens største digitale filmformat, og gir mulighet til å vise langt større bilder enn man kan i en konvensjonell kinosal.

ODEON Oslo er kinosenteret i Norge med flest saler, og verdens eneste med laserprojeksjon og DOLBY ATMOS-lydsystem i 13 av salene. Med 14 saler kan kinosenteret ha mer enn 25 forskjellige filmer på programmet samtidig. Alle saler på ODEON Oslo kan vise 4K-film.

VIP

Åtte av salene har også noen rader med VIP-seter – ekstra store og myke elektrisk justerbare lenestoler av skinn, med varme. LUXE-salen har kun denne typen stoler.

– De myke lenestolene i VIP-salen gir deg muligheten til å slappe ekstra godt av med beina høyt om du ønsker det. Det er muligheter til å ta opp armlenet og krype litt tettere sammen og eget bord til snacks og drikke. Og fryser du, ja så har vi varme i setene. Så ja, vi legger til rette for både dating og de ekstra luksuriøse filmopplevelser, først og fremst for et noe mer voksent publikum, forteller Kinosjef Linda Stenersen i ODEON.

Norges største kinokiosk

I tilknytning til det gigantiske kinoanlegget, blir det også mulighet for å kjøpe litt snacks i det som er landets største kinokiosk på 492 kvadratmeter.

– Vi kan trygt si at vi får et stort og spennende utvalg, både gamle gode favoritter, men også nye og spennende produkter. Det blir god plass, mange kasser og to store popcorn-maskiner som hele tiden sørger for nypoppet popcorn.

Kinobursdag

Vi tilbyr en kinobursdagspakke for barn opptil 14 år. Dette inkluderer kinobillett, popcorn og drikke. Det er også mulig å bestille eget bursdagsrom med pizza hos en av våre naboer.

For bestilling: https://www.odeonkino.no/kinobursdag-oslo/

ODEON Oslo tilbyr også leie av egen sal til film, tv-spill eller annen underholdning.

Tilbud

Kinoen tilbyr Norges største utvalg av forestillinger og har både senior-og babykino ukentlig.

Utover store premierer og eventer, vil også kinoen ha nattforestillinger på utvalgte helger.

Oscar’s bar

I Oscar’s Bar har alle rettigheter og eget lounge-område. Her kan du slappe av både før og etter filmen. I salene 2-8 kan du også ta med deg alt du får kjøpt i Oscar’s inn i salen, med andre ord har kinoen alle rettigheter på salene på øvre plan.

Glemt noe i salen?

Ring oss på 04312 i kinoens åpningstid.

Kart

Beliggenhet

Vitaminveien 27

På nett

Bli inspirert