Årets julefilmer

Mann og en dame i bakgunn ute i vintersnø
Tre Nøtter til Askepott

Her er filmene du kan se på ODEON kino i desember.

År etter år ser vi på de tradisjonsrike og koselige julefilmene på TV. Hva med å se en ny film i år? Her er siste nytt i filmverdenen.

Norgespremieren til "Spider-Man: No Way Home" er dessverre utsatt med en måned etter at regjeringen innførte enda strengere smitteverntiltak for å håndtere omikronvarianten i Norge.

Tre Nøtter til Askepott

Har du sett årets store, norske julefilmen ennå? Astrid Smeplass filmdebuterer i nyinnspillingen av julens årlige nasjonaltradisjon. Bli med Askepott inn i snøtunge skoger, og opp på det gnistrende norske høyfjellet i hennes kamp mot den onde stemoren.

Finn billetter her!

Coverbilde av filmen "House of Gucci"
House of Gucci

House of Gucci

Se den sjokkerende og sanne historien om familien bak det italienske motehuset Gucci, med Lady Gaga i hovedrollen. Over tre tiår med kjærlighet, svik, forfall, hevn og til slutt drap - viser hva et navn betyr, hva det er verdt og hvor langt en familie er villige til å gå for kontroll.

Finn billetter her!

En som holder en mobiltelefon med en QR-kode på
Visste du at du kan se program og bestille kinobilletter rett fra mobilen på vår wayfinder?
En mann og en gutt som leier en stor rød hund
Clifford: The Big Red Dog

Clifford: Den store røde hunden

Basert på de populære barnebøkene om Clifford, får du møte karakteren Emily som finner lykken i en liten rød hundevalp som blir hennes beste venn. Hunden får navnet Clifford, men er ingen vanlig hund. Han slutter nemlig ikke å vokse, og plutselig har Emily ansvaret for en gigantisk rød hund. Det spisser seg til når grådige forskere blir interessert i å utnytte Cliffords gener...

Premiere: 10. desember

Finn billetter her!

Mann som ser ned på en dame
West Side Story

West Side Story

Oscar-vinner Steven Spielberg har regissert og produsert en adopsjon av den originale Broadway-musikalen, West Side Story. Historien utforsker ung kjærlighet og spenninger mellom de rivaliserende gategjengene “Jets” og “Sharks” i New York i 1957.

Premiere 10. desember

Finn billetter her!

Animasjonsbilde av et pinnsvin som spiller gitar
Syng 2

Syng 2

Rens sangstemmen og bli med Syng-gjengen i denne oppfølgeren! Den evig optimistiske koalaen Buster Moon samler troppen for å nå et ambisøst mål: Det å få fremføre et helt nytt show på Crystal Tower Theater, styrt av den nådeløse mogulen Jimmy Crystal. Men å få innpass der er lettere sagt enn gjort..

Premiere: 25. desember

Finn billetter her!

Coverbilde av filmen "Narvik"
Kampen om Narvik

Kampen om Narvik

Den gryende krigen i Europa virker fjern for nordmennene, men verdens øyne er allerede rettet mot Narvik. Natt til 9. april krenkes Norges nøytralitet og tyske soldater går i land. Bykommandanten overgir Narvik uten kamp, men ikke alle er villige til å legge ned våpnene. Et kompani på 200 soldater tar opp kampen. Blant soldatene møter vi den unge korporalen Gunnar Tofte.

Premiere: 25. desember

Finn billetter her!

En mann og en dame som ser opp
Spiderman: No Way Home

Spiderman: No Way Home

Gå ikke glipp av årets store superheltfilm! Identiteten til Spider-Man er avslørt i Tom Hollands tredje film som Peter Parker, men ansvaret som superhelt kommer nå i konflikt med hverdagslivet. Når han ber om hjelp fra Doctor Strange til å gjenopprette hemmeligheten, river trolldommen et hull i verden og slipper løs de mektigste fiendene Spider-Man noen gang har kjempet mot. Dette vil ikke bare forandre Peters egen fremtid, men også fremtiden til multiverset...

Premiere: 14. januar.

Finn billetter allerede nå!

Coverbilde av filmen "Snødronningen etter H.C. Andresen"
Snødronningen

Snødronningen

I dette H.C Andersen-eventyret får vi møte den kalde Snødronningen, som ønsker å endre verden og gjøre den til et kaldere sted. Dersom Snødronningen klarer å fange barna er alt håp ute, og den evige vinter vil legge seg i både landskap og i folkets hjerter..

Premiere: 25. desember

Finn billetter her!

Mann som rekker opp hendene sine og en dame i bakgrunn
The Matrix Resurrections

The Matrix Resurrections

Den etterlengtede fjerde filmen i MATRIX-universet er endelig her. Neo er plaget av merkelige minner, og livet hans tar en uventet vending når han nok en gang befinner seg i Matrix. Filmen gjenforener Keanu Reeves og Carrie-Anne Moss i deres ikoniske roller.

Premiere: 25. desember

Finn billetter her!

Takk for at du overholder påbud om munnbind hos oss, når det ikke er mulig å overholde 1 meter avstand. Velkommen til hyggelig og trygg julehandel!

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:30