Undertøyet som løfter festantrekket

To damer i rødt undertøy
Dame i en hudfarget BH
Dame i en jakke og undertøy
1. Marinka: Marie Jo BH 999,- // 2. Sissi: Chantelle BH 769,-
Dame i en hvit BH
Dame i en svart BH
1. Sissi: Primadonna Twist hvit // 2. Marinka: Chantelle Champs Elysees BH 999,-

Riktig undertøy kan forvandle årets festantrekk!

Sissi, CHANGE og Marinka tipser om undertøyet som får deg til å føle deg lekkert antrukket fra innerst til ytterst. De forteller alt om klassikerne som går igjen, men også om hvordan du kan være kreativ med undertøyet for å fornye et festantrekk.

De evige klassikerne

- Typisk undertøy til julekjolen er pene strømpebukser og shapewear, samt truse og BH som sitter godt og ikke syns under kjolen, forteller Siri fra Marinka. Dersom du har en kjole i tynt og ettersittende materiale, anbefaler hun undertøy i beige, lyserosa eller brune toner som ikke vil synes gjennom.

Hun påpeker også at pent undertøy kan gi selvfølelsen et ekstra løft:

- Har man et antrekk der undertøyet ikke synes, kan man fortsatt gå for noe litt mer spennende og lekkert. Undertøy med skjønne blonder er en klassiker - fint undertøy innerst er viktig for å føle seg fin ytterst!

Cathrine fra Sissi trekker frem sort undertøy som et sikkert valg som går igjen hvert eneste år.

Dame i blått undertøy
CHANGE: Noelle BH 899,- // Hipster string high waist 499,-
Dame i svart BH
Nipple covers i forskjellige størrelser
1. Sissi: Primadonna Twist BH sort // 2. Marinka: BrassyBra brysttape 399,-
Dame i cardigan og blått undertøy
Sissi: MarieJo Avero BH Isblå 1099,-

Lena fra CHANGE mener undertøy med god passform er særdeles viktig.

- Riktig BH og undertøy under julebordkjolen har alt å si! Da blir du den beste utgaven av deg selv. Du føler deg så behagelig og sensuell at du stråler. Sitter ikke undertøyet riktig, kan du gå rundt og føle på ubehag. Komfort er nøkkelen til et godt antrekk.

Derfor er det viktig å kjenne dine egne størrelser, som butikkene kan hjelpe deg med å finne.

- Tenk også på snittet på klærne du skal bruke, og hva du ønsker å oppnå med undertøyet, tipser Lena. - Du bør tilpasse etter juleantrekkets fasong, og sørge for at undertøyet samarbeider med klærne, i stedet for å motarbeide dem.

Julekjolene kommer i alle slags fasonger, og da er det viktig at undertøyet passer til.

- Stroppeløse BHer er fint under kjoler med bare skuldre, sier Siri fra Marinka. - Til kjoler med åpen rygg kan vi anbefale produkter fra Magic og norske BrassyBra, som nipple covers eller teip til å holde kjolen og bysten på plass.

Cathrine fra Sissi drar frem underkjolen som en undervurdert del av juleantrekket.

- Prøv en underkjole som gjør at kjolen ikke blir elektrisk eller setter seg fast i strømpene. Vi selger også fine hold-in strømper fra Oroblu, Falke og Wolford som gir en fin effekt under juleantrekket. Til kjoler med ekstra dyp utringning anbefaler vi en plunge-BH, for eksempel vår triangelmodell i serien Twist fra Primadonna.

Dame som holder en pakke i rødt undertøy
Dame i svart BH
1. CHANGE: Charlize padded 899,- // Charlize string 449,- // 2. Marinka: Marlies Dekkers Dame De Paris BH 999,-
Dame i en svart blonde body
CHANGE: Shirley Bodystocking 1099,-

Bli kreativ med undertøyet!

Med noen kreative grep kan du gi den faste julekjolen en helt ny look. Litt annerledes undertøy kan nemlig forvandle uttrykket til hele antrekket.

Alle butikkene er enige om at det i visse tilfeller kan være veldig spennende og pent å faktisk vise undertøyet. Under transparente plagg (som plagg i mesh, blonde eller lignende) anbefaler de absolutt ikke en glatt t-shirt BH. Da kan du leke deg med en BH med pyntede stropper eller masse blonder. For er det én ting alle undertøysbutikkene er enige om, så er det at blonder alltid er en god idé!

Under en åpen jakke kan det bli ekstra feminint og lekkert med en BH av typen som ligner topper eller bodyer. Det kan heve et antrekk mange hakk, lover Lena fra CHANGE.

Siri fra Marinka er enig, og forteller at en kjole eller overdel med dyp utringing er superfin med en synlig BH med spennende design. Hun anbefaler en balconette fra Marlies Dekkers, som både gir god støtte og har en lekkert designet utringning som gir antrekket det lille ekstra.

Dame i svart strømpebukse
Dame i svart strømpebukse
1. Marinka: Wolford Helena Tights 335,- // 2. Marinka: Wolford Marge Tights 410,-

Det er ikke bare BHen som kan gi kjolen et nytt uttrykk. Lek deg også med strømpebukser, råder undertøysbutikkene.

Strømper med prikker eller søm bak er lekkert til selskapstøy med rent, klassisk snitt og uttrykk. Mønstrede strømper kan gi et overraskende og lekent element.

- Wolford har et utvalg av kjempefine strømpebukser i både matte og skimrende varianter, sier Siri fra Marinka. - Det kan gi den samme kjolen litt forskjellig uttrykk.

Likevel bør du være bevisst hva slags type kjole du bruker spenstige strømper til. Har kjolen mange detaljer som blonder eller mønster, er det lurt å holde strømpene enkle. Da blir antrekket mer balansert. Ensfargede, tynne strømper en elegant og flott løsning her.

Dame i svart shorts
Dame i en hvit singlet
1. Marinka: Calida True Confidence 469,- // 2. Marinka: Calida Richesse Lace 589

Hold varmen under festlighetene!

Det er ikke til å stikke under en stol at julens fester bærer preg av de kalde vintermånedene. Trenger du litt ekstra varme på julefesten, har Marinka noen gode råd.

- Calida og Oscalito har fantastiske undertrøyer i ull/silkeblanding som er superfine under en blazer eller under en kjole. Den holder deg varm, og du kan også velge å la en liten blondekant synes. En mamelukk i ull/silke er også et godt tips til julekjolen - så slipper man å fryse!

Takk for at du overholder påbud om munnbind hos oss, når det ikke er mulig å overholde 1 meter avstand. Velkommen til hyggelig og trygg julehandel!

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 19:00
Åpent i dag 10:00 - 19:00
Åpent i dag 10:00 - 19:00