Rituals

Butikkfasade til Rituals

Midlertidig stengt

Om Rituals

Rituals tilbyr en unik kombinasjon av hudpleie, kroppsprodukter, sminke og produkter til hjemmet. Hos oss blandes moderne teknologi med tradisjonelle ritualer fra Det fjerne østen.

– I Rituals handler det mye om å senke skuldrene, roe ned og finne gleden i de små øyeblikkene i hverdagen. Våre ritualer er inspirert av gamle asiatiske tradisjoner, sier Elisabeth i Rituals.

En handletur hos Rituals byr ikke bare på nydelige produkter, men også et deilig, avslappende øyeblikk. Rituals handler ikke om å se bra ut. Det handler om å føle seg bra.

– Ved å ta turen innom oss, kan vi love deg en god opplevelse hvor du blir ønsket velkommen med en kopp te, og vi vil svært gjerne inspirere deg med å vise et av våre Ritualer i vår vannøy, forteller hun.

Perfekt gavebutikk

På gavejakt? Hos Rituals finner du gaver som treffer både kvinner og menn, unge og eldre. Alt fra deilige velværeprodukter til kroppspleie, ansiktspleie, makeup og velværeprodukter til hjemmet.

– Vi selger helt klart mest kroppsprodukter og her har vi ulike ritualer. Sakura er vårt bestselgende Ritual. Denne er inspirert av den japanske kirsebærblomstringen som skjer en gang i året, og den skal minne oss om at hver dag gir deg nye muligheter, forteller Elisabeth, og legger til:

– I tillegg har vi blant annet Holi, som er vår ungdomsserie, og Samurai, som er vårt ritual til menn.

Beliggenhet

2. etasje

Parkering

P2

Aktuelle tilbud