Sminken som sitter en hel sommerdag

Dame med sminke
VITA: Camilla Pihl Coral Highlighter
Skjønnhetsprodukt
Dame med mascara
VITA: Ole Henriksen Oil Control Toner // Isadora Active mascara
Damer i bikini og sminkeprodukter
Badetøy fra CHANGE // VITA: Maybelline Superstay Matte Ink // Anastasia Beverly Hills pudder og Luminous Foundation

Det er sommer! Butikkene tipser om sminken som gir deg sommerglød, og produktene som holder seg freshe under sommeraktivitetene!

Vi elsker enkel sminke som får oss til å stråle om kapp med solen. Når solen først titter frem, vil vi ut! Da vil vi ikke stå lenge foran speilet - så her er produktene som gjør sminkerutinen enkel, samtidig som den gir deg en frisk sommerglød!

Sminken som holder seg hele sommerdagen

Svette, varme og bading er en naturlig del av sommeren. Derfor er det lurt å bruke smarte produkter som sitter! Simone fra VITA Storo deler sine beste tips.

- Varmen kan gjøre at man blir veldig oljete, noe som får sminken til å gå av lettere. Jeg liker å gå inn med en toner som hjelper mot olje først, for å forberede huden før jeg tar på sminken, sier Simone. - Ole Henriksens Balancing Force Oil Control Toner er veldig god til akkurat dette. Etter å ha tatt på alle flytende/krem produkter kan du sette sminken med et godt pudder, som gjør at sminken holder seg på plass. Anastasia Beverly Hills’ Loose Setting Powder er en av mine favoritter! Pudderet gir også litt glød, som gjør at huden ikke ser tørr ut.

Hun mener også at vannfast og langtidsvarende sminke er et must.

- Det finnes mye forskjellig vannfast sminke, forteller Simone. - Maybellines Super Stay Matte Ink er en flytende leppestift som sitter godt, selv i kontakt med vann. Isadoras Active mascara er en vannfast og “svetteproof” mascara. Jeg har selv brukt den på stranda, og den tålte absolutt en svømmetur, smiler hun.

En foundation som både er vannfast og gir en fantastisk naturlig glød, er Anastasia Beverly Hills’ Luminious Foundation.

Dame med sminke
Sminkepalett
VITA: Camilla Pihl Coral Highlighter

Trendy sommerglød - helt enkelt

Denne sommeren er en glødende, frisk hud i vinden som aldri før! Sminken skal være lett, uten for mange lag. Simone har selvsagt også noen tips til hvordan du kan skape en ekstra fin hud til solskinnsdagene - og det uten for mange produkter.

- Beauty Coral Creamy Highlighter Palette fra Camilla Pihl er perfekt til sommergløden. Palletten har fire skimrende kremfarger som kan brukes som bronzer, blush, highlighter, øyenskygge og lepper!

Et multiprodukt som dette er alltid praktisk, og du kan velge om du vil påføre med fingrene eller med børste.

Dame med sminke
Sminkepalett
Rituals: Miracle Beautifying Day Cream og Miracle Sunglow Powder

Skinn som en dronning

Denne sommeren vil Rituals løfte frem en kolleksjon inspirert av selveste Kleopatra. For å være en dronning verdig, er kolleksjonen også beriket med pulveriserte edelstener! På Rituals Storo vil de spesielt fremheve Miracle Beautifying Day Cream og Miracle Sunglow Powder for en naturlig glødende hud. Solpudderet er en blanding av fem skimrende toner som kan brukes som bronzer, rouge og øyenskygge. Pudderet er beriket med rubin, som står for styrke, mot og lidenskap. Påfør de varme fargene på kinnbenene for en naturlig glød, eller legg alle fem fargene på øyelokket for en skimrende effekt.

Dagkremen er perfekt når du vil ha et hint av farge. Kremen har en lett farge som tilpasser seg hudens naturlige nyanse. Blant ingrediensene finner du ametyst, som skal inspirere til indre fred og fremme kreativitet.

Dame med eyeliner
Sminkepalett
VITA: Korres long lasting eyeliner // Icon Beauty øyenskyggepalett
Dame med øyesminke og sminkeprodukter
VITA: BareMinerals Lasting Eyeliner // Dior Lip Glow Rosewood // Rituals: Vintage Rose lip gloss // The Ritual of Cleopatra neglelakk // Miracle lipstick Nude Kiss

Det lille ekstra

Er du av den kreative typen, eller kanskje du vil prøve deg på litt mer farge, har Simone et tips som enkelt løfter looken din.

- For å gjøre sminken litt mer ut av sminken, har det blitt veldig populært å bruke en farget eyeliner. Her kan du gjerne bruke en vanlig eyelinerblyant. Korres har mange kule farger. Det går også an å tegne en liner med øyenskygge for et mykere uttrykk. Eyeshadow and Highlighter-paletten fra Icon Beauty har mange fine sommerfarger, tipser Simone.

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00