Årets badetøy

Tre venninner som sitter ved svømmebassengkanten
Change
Dame i bikini
Dame i bikini
Change

Klar for soling og bading? Nå finner du et stort utvalg av badedrakter og bikinier i våre butikker!

Riktig størrelse og passform

Vi kommer alle i forskjellige former og fasonger, og det er ikke alltid lett å vite hvilket badetøy som vil sitte best på din kropp. Heldigvis kan spesialistene hos Change Lingerie, Marinka og Sissi hjelpe deg.

- Både størrelse og passform har mye å si for hvordan du føler deg i badetøyet. Noen vil at overdelen skal gi ekstra støtte og at underdelen skal dekke så mye som mulig, mens andre vil at overdelen skal være stroppløs og at underdelen skal dekke så lite som mulig. Det viktigste når du skal velge badetøy, er å gå for et plagg som sitter godt og som du kan være aktiv i, uten og måtte tenke på at toppen sklir ned eller at underdelen forsvinner i neste stup, sier Hanne hos Change.

- Har du en tung byste må man ha mer støtte enn en lett byste. Vi har mange modeller og merker slik at du skal finne en modell som sitter godt på. Noen bikinioverdeler og badedrakter er foret og har passform som passer til tyngre byster, sier Cathrine hos Sissi.

Dame i bikini
Change
Dame i badedrakt på stranden
Dame i bikini
Sissi: Badedrakt fra Sunseeker // Bikini fra Primadonna
Dame i bikini
Dame i bikini
Sissi: Bikinier fra Marie Jo

Visste du at Change spesialiserer seg på konstruksjon av overdeler, og har 88 størrelser i A- M cup?

- Design og komfort går hånd i hånd. Derfor måler og tilpasser våre Personal Shoppers alle kvinner for å finne den perfekte passform, som dekker den enkelte sitt behov. Vi har et bredt spekter av modeller, materialer og størrelser, og gir alle kunder en opplevelse av en tilnærmet skreddersydd bh, sier Hanne.

Du finner også mange ulike størrelser og modeller hos Sissi, som har et bredt utvalg av både bikinier, badedrakter, badekåper, kjoler og kafkaner. Kom innom for å få hjelp til å finne det perfekte for deg.

- Vi har et stort utvalg til alle fasonger, og får inn flere mix & match-serier hvor du kan velge modeller og størrelser som passer til din kropp. Vi hjelper deg gjerne med å finne modellen som passer for deg. I år har vi fått inn et bredt utvalg farger, fra ensfarget sort til regnbuens farger, sier Cathrine hos Sissi.

Dame i blå bikini
Dame i bikini
Change
Dame i oransje bikini
Dame på stranden i hvit badedrakt
Marinka: Bikinioverdel fra Seafolly, 999,- // Bikiniunderdel fra Seafolly, 769,- Badedrakt fra Paula, 1849,-
Dame med blomster kjole
Dame i blomster bikinisett
Marinka: Prima Donna strandkjole 1329,- // Prima Donna bikinioverdel 1209,- // Prima Donna underdel 609,-

Fargerikt badetøy

Siri hos Marinka og Hanne i Change forteller at det er både sterke og nøytrale farger som gjelder på badetøyet i år.

- Årets badetøy har mye sterke farger, som rosa og turkis, men vi ser også jordfarger, som khaki og brun. Av andre trender ser vi at “one-shoulder” er populært, og at de høye underdelene fortsatt er både trendy og kledelig, sier Siri hos Marinka.

Freshe nyheter fra Marie Jo, Prima Donna og Paula Beachwear er noe av det du finner i butikkene nå.

- Noen av våre favoritter er Sahara-serien fra Prima Donna og badredraktene fra Paula Beachwea. Disse har veldig god fasong, og kommer i flere lekre farger, sier Siri.

Hint av 70-tallet

- I årets badetøy hos Change finner du fokus på både sterke og nøytrale farger, samt mønster hentet fra naturen, striper og checkers. Det er referanser til det glade 90-tallet, og et hint av 70-tallet.

- Det er alltid høy grad av fokus på funksjonalitet hos CHANGE, enten du leter etter det perfekte badetøyet til slappe av i solen eller du trenger noe som dekker et større fysisk funksjonsbehov. Høy benskjæring, lav eller høy midje, brazilian, hipster, tai, string; vi har et bredt utvalg av modeller, sier Hanne.

Dame i bikini
Change
Dame i strandklær
Dame i hvit bikini
Change // Marinka

Strandklær og tilbehør

Det er deilig å ha noe og slenge over seg til og fra stranden. Det er dessuten viktig å gi huden en pause fra solen innimellom, enten ved å sette seg i skyggen eller beskytte med klær.

Les mer om hvordan du beskytter deg best mulig i solen her.

Dae i hatt
Dame i bikini
Marinka: Crochet hatt fra Seafolly // Badehåndkle og veske fra Seafolly
Dame i gul og grønn bikini
Damer som holder rundt hverandre i forskjellige kjoler
QOMO // Cubus

Husk også å smøre deg med solkrem ofte, og bruk solbriller eller solhatt og caps.

- Ta med deg en lekker strandkjole eller sarong til stranda, som er løs og lett å slenge over badetøyet når du skal spise lunsj og som er lett å pakke ned i strandvesken. Vi har masse fine serier fra Seafolly med kult tilbehør, kjoler, saronger og hatter, eller matchende bikini og sarong fra Primadonna, sier Siri hos Marinka.

- Vi har som alltid et utvalg av tilbehør som matcher badetøyet, CHANGE designer for alle kroppsfasonger, så det er ikke tvil om at du kan finne noe som passer din naturlige form hos oss, sier Hanne.

Du finner også et bredt utvalg av badetøy og tilbehør hos flere av våre motebutikker, slik som Bik Bok, Cubus, Gina Tricot, H&M, Kappahl og QOMO.

Se mer av årets motetrender her.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00