Årets badetøy

Dame i bikini ved bassengkanten
Change
Dame på en strand i badetøy
Dame på en strand i badetøy og holder en krabbe
Change

Klar for soling og bading? Nå finner du et stort utvalg av badedrakter og bikinier i våre butikker!

Vi kommer alle i forskjellige former og fasonger, og det er ikke alltid lett å vite hvilket badetøy som vil sitte best på din kropp. Heldigvis kan spesialistene hos Change Lingerie, Marinka og Sissi hjelpe deg.

Riktig størrelse og passform

Både størrelse og passform har mye å si for hvordan du føler deg i badetøyet. Noen vil at overdelen skal gi ekstra støtte og at underdelen skal dekke så mye som mulig, mens andre vil at overdelen skal være stroppeløs og at underdelen skal dekke så lite som mulig.

Det viktigste når du skal velge badetøy, er å gå for et plagg som sitter godt og som du kan være aktiv i, uten å måtte tenke på at toppen sklir ned eller at underdelen forsvinner i neste stup.

Dame som går langs en bassengkant
Change
Dame i badedrakt
Dame på en strand i badetøy
Marinka
Dame i bikini
Marinka

- Har du en tung byste må man ha mer støtte enn en lett byste. Vi har mange modeller og merker slik at du skal finne en modell som sitter godt på. Noen bikinioverdeler og badedrakter er foret og har passform som passer til tyngre byste, sier Cathrine hos Sissi.

Change spesialiserer seg på design og konstruksjon av overdeler, og har 88 størrelser i A- M cup.

- Design og komfort går hånd i hånd. Derfor måler og tilpasser våre Personal Shoppers alle kvinner for å finne den perfekte passform, som dekker den enkelte sitt behov. Vi har et bredt spekter av modeller, materialer og størrelser, og gir alle kunder en opplevelse av en tilnærmet skreddersydd bh, sier Sara hos Change.

Du finner også mange ulike størrelser og modeller hos Marinka, som har et bredt utvalg av fargerike bikinier, badedrakter og badekåper denne sesongen.

Dame på en strand i badetøy
Dame i en bikini
Damer langs en bassengkant i badetøy
Change

Badetøy sommer 2024

Selv om det viktigste er å finne badetøy du føler deg komfortabel i, er det alltid spennende å se hvilke trender som er nye for sesongen. Siri hos Marinka forteller at det nå er mer glitrende detaljer og friske nyanser på badetøyet enne tidligere. Hun trekker frem at blant annet detaljer i gull er gjennomgående i flere av kolleksjonene.

- Vi digger denne sorte bikinien med glittereffekt fra Marie Jo, i tillegg til de blomstrede bikiniene fra Prima Donna. Vi har også lekre badedrakter fra Seafolly i freshe farger og mønstre, sier Siri.

Farger er noe som går igjen på mye av badetøyet hos butikkene. Alt fra knallrosa til ferskenfarget og grønt. Samtidig finner du også en rekke nøytrale varianter, enten ensfarget eller med striper. Kom innom og få hjelp til å finne en farge som fremhever ditt utseende!

Dame i badedrakt
Dame med badedrakt på en strand
Sissi

Hos Marinka og Sissi finner du kjente merker som Primadonna, Marie Jo, Abecita, Wiki, Trofe, Sunmarine og Sunflair, som løfter frem din unike figur og sitter godt rundt bysten.

Nytt av året er det spanske badetøymerket Nuria Ferrer fra Barcelona, som du finner hos Sissi.

- Stella er en lekker serie i badedrakter fra Nuria Ferrer i sort eller rød. Badedraktene har en dyp V-utringning som lar solen slippe til. Den har lette folder på cupen, som er med på å gi en fin og rund form til bysten. De rike detaljene på magepartiet gir en flatterende midje samtidig som den medium lave ryggen gir et lekkert uttrykk. Stroppene er justerbare.

Damer på en strand i badetøy
Change
Dame med hatt og bikini
Change

Strandklær og tilbehør

Det er viktig å gi huden en pause fra solen innimellom, enten ved å sette seg i skyggen eller beskytte med klær. Husk å smøre deg med solkrem ofte, og bruk solhatt, caps og solbriller. Se årets solbriller her.

Hos undertøysforretningene finner du strandtilbehør som både beskytter og ser bra ut når du går til og fra stranden. Sissi anbefaler et badeskjørt som sitter pent sammen med en bikinioverdel eller over badedrakten. Og hos Marinka finner du lekre saronger og strandkjoler. Pynt deg gjerne med øredobber og smykker for det lille ekstra!

Les mer om hvordan du beskytter deg best mulig i solen her.

Du finner også et bredt utvalg av badetøy og tilbehør hos flere av våre motebutikker, slik som Bik Bok, Cubus, Gina Tricot, H&M, Kappahl og QOMO. Butikkene fyller på med nytt badetøy fortløpende frem mot sommeren. Hos Careless kommer første kolleksjon ut i mai. Kom innom oss for mer inspirasjon!

Se mer av årets motetrender her.

Aktuelle tilbud

  • En kvinne som står i bikini og solbriller foran et basseng ved en busk med blomster

    -40% på alle varer*

    Change Lingerie
    * Gjelder kun medlemmer av Club CHANGE. Kan ikke kombineres med andre tilbud.
    Gjelder 21. mai – 2. juni

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00