Årets badetøy

Damer i bikini
Change
Dame i kimono og badedrakt
To damer i bikini
Change: Bikini fra Coco Swim // Bikini fra Amelia
Damer i bikini
Change

Klar for soling og bading? Velg blant et bredt utvalg av badedrakter og bikinier, og finn det perfekte badetøyet for din kropp.

Riktig størrelse og passform

Vi kommer alle i forskjellige former og fasonger, og det er ikke alltid lett å vite hvilket badetøy som vil sitte best på din kropp. Heldigvis kan spesialistene hos Change Lingerie, Marinka og Sissi hjelpe deg.

- Både størrelse og passform har mye å si for hvordan du føler deg i badetøyet. Noen vil at overdelen skal gi ekstra støtte og at underdelen skal dekke så mye som mulig, mens andre vil at overdelen skal være stroppløs og at underdelen skal dekke så lite som mulig. Det viktigste når du skal velge badetøy, er å gå for et plagg som sitter godt og som du kan være aktiv i, uten og måtte tenke på at toppen sklir ned eller at underdelen forsvinner i neste stup, sier Camilla hos Change.

- Har du en tung byste må man ha mer støtte enn en lett byste. Vi har mange modeller og merker slik at du skal finne en modell som sitter godt på. Noen bikinioverdeler og badedrakter er foret og har passform som passer til tyngre byster, sier Cathrine hos Sissi.

Dame i bikini
Dame i bikini
Marinka: Bikini fra Seafolly // Bikini fra Primadonna
Dame i badedrakt
Dame i badedrakt
Marinka: Paula Swordfish badedrakt 1699,-

Visste du at Change spesialiserer seg på modeller og har størrelser fra A-M? Besøk butikken på Storo for hjelp til tilpasning og finn en passform som dekker dine behov.

- Vi har et bredt spekter av størrelser og gir våre kunder en opplevelse av å få en skreddersydd bikini med unike funksjoner, sier Hanne.

Du finner også mange ulike størrelser og modeller hos Sissi, som har et bredt utvalg av både bikinier, badedrakter, badekjoler og badetøy med boxer lengde.

Dame i badedrakt
Dame i badedrakt
Sissi: Badedrakt fra Abecita // Badedrakt fra Sunflair

90-tallet er tilbake

Cathrine i Sissi forteller forteller at deres kolleksjoner inspireres av mote fra 90-tallet i år.

- Sterke farger, mønster og rysjer er det som gjelder denne sesongen, sier Cathrine.

Årets badetøytrender dekker likevel et bredt spekter, der du vil finne alt fra sporty, minimalistisk og klassisk badetøy til fargefulle og freshe bikinier med halterneck og høyt liv. Det viktigste er at du føler deg komfortabel!

Dame i bikini
Dame i bikini
Marinka: Seafolly bikini (overdel 1059,- bukse 769,-) // Klassisk bikini i sort og hvit fra Prima Donna
Dame i bikini
Dame i bikini
Marinka: Marie Jo Cordoba bikini (overdel 1089,- bukse 599,-) // Marie Jo Tarifa bikini (overdel 1029,- og bukse 599,-)

Badetøy i regnbuens farger

Siri hos Marinka forteller at det også er spreke farger og høyt liv som gjelder på badetøyet deres i år.

- Sterke farger som grønn, gul, rosa og blått går igjen. Vi ser også av våre kunder har lagt sin elsk på bikinibukser med høyt liv, som fortsatt er trendy og flatterende. Overdelene varierer mye, men vi har noen favorittmodeller som går igjen år etter år - som bandau og triangel på BH-modellene.

- Vi ser også mye av det mer klassiske, maritime badetøyet som gjerne går i svart og mørkeblått, med hvite detaljer. Primadonna har en fantastisk klassisk bikini i år i svart og hvit, med super passform. Denne kan man ha i årevis!

Også hos Change bugner det av farger, i tillegg til høye skjæringer og midjer. Kombiner gjerne ulike farger på topp og underdel for et kult uttrykk.

- Våren og sommerens badetøytrender preges av klassiske fasonger og passformer, som fremmer en feminin figur. Vi kommer til å se høye skjæringer som forlenger bena, høye midjer som skaper en timeglassfigur, tvistede overdeler og halterneck design.

- Det vil bli brukt en fresh og delikat fargepallett med pastell og naturfarger i fokus. Vi vil se badetøy med humørspredende og sommerlige prints, men også minimalistiske og klassiske mønstre.

Dame i strandkjole
Marinka
Dame i strandkjole og strandveske på skulderen
Dame i bikini og stråhatt
Strandkjole fra Change // Marinka: Bikini fra Seafolly

Strandklær og tilbehør

Det er deilig å ha noe og slenge over seg til og fra stranden. Det er dessuten viktig å gi huden en pause fra solen innimellom, enten ved å sette seg i skyggen eller beskytte med klær.

Husk også å smøre deg med solkrem ofte, og bruk solbriller eller solhatt og caps.

Dame i prikkete kimono
Dame i bikini
Matchende bikini og strandkjole fra Sissi
Dame i hvit kimono
Dame i kimono
Strandkjoler fra Sissi

- Ta med deg en lekker strandkjole eller sarong til stranda, som er løs og lett å slenge over badetøyet når du skal spise lunsj og som er lett å pakke ned i strandvesken. Seafolly har flere i matchende mønster som badetøyet, som virkelig setter prikken over i-en, sier Marinka.

- Badetøymote representerer så mye mer enn bare bikini. I år vil vi blant annet finne lange, delikate og lekre kimonoer og strandkjoler med pene snitt og løs passform. Et slikt plagg er et «must have» på stranden og gir deg en komfortabel og samtidig trendy look, sier Change.

Sissi har også et stort utvalg av strandtøy og badekåper til ferien. Perfekt å slenge over seg når du vil ha en pause fra stranda.

- Hos oss finner du herlige strandkjoler, store solhatter og badetøy med boxer lengde, som er etterspurt av flere kunder. I år har vi en rekke fine modeller!

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo