Sommerklær: Oppdag de siste trendene

Mann som holder rundt en dame mens de ser på utsikten
Lexington
Dame med hvit kjole som går langs vannkanten på stranden
Dame med sommerklær som smiler
Kjole fra VIC // Topp fra Olivias
Dame som sitter ved bassengkanten
Mann med hvitt antrekk som går på en strand
Match
Dame som smiler med rosa kjole
Dame med grønn kjole
Gina Tricot // VIC
Dameklær med sitrondetaljer
Dame som sitter på kanten av en stol og ser rett inn i kameraet
VIC // Gina Tricot

Oppdag de hotteste trendene i sommer og finn et bredt utvalg av antrekk til dame og herre her.

Noen av trendene som går igjen i 2023 er farger, naturlige materialer og mønster. Nå har motebutikkene fått inn en rekke freshe nyheter til sommerens anledninger - enten du skal jobbe, feriere, i bryllup eller på festival.

Feminine topper med knyting

– Alle ønsker seg disse feminine toppene med knyting nå, forteller Jenny hos Olivias.

Toppene fra BYIC er perfekte for sommeren og gir ethvert antrekk en leken og elegant touch. Kan kombineres med bukse, shorts og skjørt, samt brukes med knytingen både foran og bak.

Fargerike sommerklær for enhver anledning

Vi ønsker sommeren velkommen med et bredt utvalg av kjoler, skjørt, shorts, bluser og t-skjorter i fantastiske farger og passformer. Uansett om du skal på stranden, ut på byen eller på piknik i parken, finner du garantert noe i våre butikker.

– Endelig er sommeren her og vi gleder oss til lyse og lange sommerkvelder. Vi hjelper deg gjerne å sette sammen det perfekte sommerantrekket, sier Sunniva hos VIC.

– Rosa er en hit denne sommeren også. Denne nydelige tubekjolen har avtagbare stropper slik at man kan variere bruken av kjolen, sier Lina hos Gina Tricot.

Mann som knepper opp en skjorte
Dame med sommerklær som ser rett inn i kameraet
Lexington
Dame med sommerklær som smiler
Dame med solhatt og ser rett inn i kamereat
Match // Lexington

Tidløse farger og materialer

Jobb- og hverdagsantrekk i klassiske farger som hvit, ulike blåtoner, beige og grå slår aldri feil. Hos Lexington finner du klær i nøytrale farger og kvalitetsmaterialer. I tillegg består sommerens kolleksjon av delikate fargetone som grønn, fiolett og rosa. Frotte- og linplagg er perfekt i varmen, og skaper en tidløs og elegant stil.

Det er ingenting i veien for å kle seg i sort om sommeren. Tvert i mot ser det veldig stilig ut!

Gina Tricot har en soft touch kolleksjon, som består av myke plagg i fleksibel viskose. Det gir følelsen av å være velkledd, men likevel komfortabel.

– Denne sorte maxikjolen er veldig trendy for sommeren og kan styles til ulike anledninger. Matche gjerne med sandaler og en linskjorte for en casual look. Til sommerens festligheter kan du gå for høye sandaler, en fargerik veske og et stort smykke i halsen, sier Linda hos Gina Tricot.

Badedrakt på et svaberg
Badebukse og handkle som henger opp
Match

Strandklær- og tilbehør

Du finner et bredt utvalg strandklær hos våre motebutikker, både badetøy og digge plagg til å slenge over seg i solen. Både Match har lekkert badetøy til både han og henne, samt linskjorter og lekre strandkjoler. Ta turen innom for å få den ultimate strandlooken!

Dersom du er usikker på størrelse og passform bør du ta turen innom Change, Marinka og Sissi, som har et bredt utvalg av badedrakter og bikinier. Se mer av årets badetøy her.

To par sandaler på et svaberg
Kollasj av tilbehør til dame
Match // Eurosko
Kollasj av tilbehør til dame
Kollasj av tilbehør til dame
Eurosko

Sko og vesker som tar deg gjennom sommeren

Våre skobutikker byr på et bredt utvalg av sko til enhver anledning. Denne sesongen kan Eurosko tipse om blant annet cowboyboots og ballerinas, som er noen av årets store trender. Kommer i både sorte og beige.

– Sjekk ut våre dødskule cowboyboots, som gir antrekket en trendy og kul vri! I tillegg ser vi fortsatt sterke farger og strass på pensko, som er et flott tillegg til sommerfester og bryllup. Når det gjelder sandaler er det chunky modeller som går igjen, samtidig som vi også ser at mer enkle og nette sandaler har kommet tilbake. Ballerinasko er definitivt tilbake for fullt, hvor bestselgeren vår er Vagabond Jolin.

– Du bør også ta turen innom for å se de freshe veskene vi har fått inn i sommerlige farger. Mange av disse matchet perfekt med alt vi har av sandaletter og pensko.