10 gavetips til konfirmanten

Dame og mann i bunad
Kjønnsnøytral bunad fra Embla Bunader
Hårbøyle og smykkeskrin
Søljer
Embla Bunader: Hårbøyle til bunad 1500,- // Smykkeskrin // Gullfunn: Sylvsmidja øredobber 483,- // Bjørklund: Sylvsmidja rund sølje 2.989,- og sølje med spirlauv 1.426,-

Skal du i konfirmasjon? Her finner du gaver til ungdom i alle mulige prisklasser.

1. Bunadstilbehør

Hos Embla Bunader finner alt til bunad. Butikken har det du trenger av bundadstilbehør og en rekke flotte gaver til konfirmant. Smykkeskrin og hårbøyler som matcher bunaden er fine gavetips. I mange familier er det tradisjon at konfirmanten får bunad og bunadssølv. Hos gullsmedene får du nydelige søljer i originalsølv, som passer til de fleste bunader og festdrakter.

TIPS!

Siste frist for bestilling av bunad er 6 måneder før, men det anbefales å bestille 1 år i forveien for å være sikker.

Klokke
Gullfunn: Hugo Boss Trace klokke 5698,-

2. Klokke

Klokke er både nyttig og et lekkert tilbehør. En gave som gir følelsen av å tre inn de i de voksnes rekker. Gullfunn anbefaler herreklokken Solar fra Seiko i stål, og gullfargede Boss Trace fra Hugo Boss.

Ørepynt
Smykker
Thune: Chunky creoler forgylt sølv 1195,- // Bjørklund: House of Piene øredobber diamant/hvitt gull 9.999,- og diamantsmykke 6.499,- // Magi sølv/perler øredobber 1.799,- og halssmykke 1.999,-
Dame med øreringer
David-Andersen

3. Smykker

Smykker er en perfekt gave til konfirmant, og på Storo finner du noe for enhver smak. Matchende halssmykke og øredobber kan være ekstra fint, når man kanskje ikke har noen matchende smykkesett ellers. Gullsmedene har mange råd til smykker som holder seg tidløse til bruk i mange år, både til gutt og jente.

Mann med smykke og ring
Kort og fotoalbum
Gullfunn: Alexander signetring i gull fra 6999,- // Invitasjon og bordkort fra Elite Foto

4. Ring

En tidløs ring er en personlig gave som konfirmanten kan ha glede av livet ut. Gullfunn anbefaler signetring til dressen som en fin gave til gutter. Hos gullsmed Thune anbefales det en ring med ekte diamanter til jenter - det holder seg fint og tidløst hele livet.

Fotoalbum
Konfirmasjonskort
Fotoalbum fra Elite Foto // Konfirmasjonskort fra ARK

5. Fotoalbum

Samle livets små og store øyeblikk i et album til konfirmanten. En personlig og utrolig koselig gave å få. Hos Elite Foto finner du fotoalbum for alle ambisjonsnivåer. For deg som vil ha full kreativ frihet kan du kjøpe et bokalbum med blanke ark og lime inn det du ønsker av bilder, klistremerker og farger. Eller du kan lage en fotobok direkte i nettleseren på mobil, nettbrett eller pc, som printes og sendes til deg av Elite Foto.

Tips!

Hos Elite Foto finner du et bredt utvalg av bordkort, invitasjoner og menyer som kan lages på 30 minutter fra bestilling i butikk eller på nett.

Gaming utstyr
Mann og dame på sykkel med by i bakgrunn
Power: Cepter shadow combo kit tilbehørssett, 2499,- // Anton Sport: Gekko Brutto MTN SE 27.5" Unisex - 7999,- // Gekko Kvikk STR - 7999,-

6. Elektronikk

Hva med å gi bort en teknologisk gave? PC og datatilbehør er alltid svært populært, og er noe mange ungdommer bruker både i skolen og på fritiden. Dette allsidige gaming tilbehør-settet er perfekt til den gaminginteresserte konfirmanten. Pakken inneholder headset i høy kvalitet, mekanisk gaming-tastatur, optisk gaming-mus, og musematte. Du finner mange flere teknologiske gaver på senteret.

7. Sportsutstyr

Sportsutstyr er en sikker vinner til en aktiv konfirmant. Hva med en sovepose, ryggsekk, telt eller ny sykkel, som de kan ha i mange år fremover?

Til konfirmanten anbefaler Anton Sport Gekko Brutto Mountain og Gekko Kvikk. Førstnevnte er en enkel, robust og trofast terrengsykkel for allroundbruk. Passer like bra i bygater som til lettere terrengsykling i marka og har brede felger som gjør sykkelen trygg. Gekko Kvikk er det beste eksempelet på en enkel, robust og trofast hybridsykkel. Ingen kompliserte komponenter, bare kvalitet, funksjon og holdbarhet.

Lampe på et bord
Skjønnhetsprodukter fra the Body Shop
Christiania Belysning: Stay Long Bordlampe, 2299,- // The Body Shop: Shower gel og shower cream, 129,-

8. Skrivebordlampe

Christiania Belysning tipser om bordlampe til konfirmanten, som kan følge hen i mange år. Godt lese- og arbeidslys skal ikke undervurderes, og derfor er det en veldig nyttig gave til konfirmanten. Justerbart lampehode gjør lampen ekstra fleksibel. Christiania Belysning anbefaler deres Stay Long bordlampe, med et fleksibelt design som gir mulighet til å styre lysretningen selv.

9. Hudpleie

Gaver fra The Body Shop kan tilpasses til både gutt og jente, og inneholder alt det viktigste ungdommen trenger til hudpleierutinen. En fin oppmerksomhet til noen du kjenner som skal konfirmeres. Kom innom og få tips til hvilken serie og produkter du bør velge. Alle produkter fra The Body Shop er veganske.

Mann som lener seg i en stol
Vesker
Høyer: Caps Polo Ralph Lauren 799,- // Veske fra Cala Jade clutch 3999,-

10. Moteriktig tilbehør

Ønsk konfirmanten velkommen til voksenlivet med en fin veske eller en eksklusiv caps. Carla Jade er håndlagde vesker i slitesterkt, italiensk skinn. Dette er luksuriøse vesker, som tilsier at man er blitt en ung voksen. En caps i kvalitetsmaterialer kan være en fin gave til den sporty konfirmanten. Både capser og vesker finnes i forskjellige farger og størrelser hos Høyer.

Gavekort

Fortsatt usikker på hva du skal gi i konfirmasjonsgave? Da kan du gå for et gavekort, som lar konfirmanten velge akkurat den gaven de vil ha selv. På Storo Storsenter finnes det over 140 butikker, kaféer, spisesteder og helsetjenester å velge mellom.