10 gavetips til konfirmanten

Dame og mann i bunad
Kjønnsnøytral bunad fra Embla Bunader
Dame som holder opp en bunadsølje
Hårbøyle og smykkeskrin
Sølje i orginalsølv fra Bjørklund: Sølje i orginalsølv, 2875,- // Embla Bunader: Hørbøyle til bunad 1500,- // Smykkeskrin 1565,-

Skal du i konfirmasjon? Her finner du gavetips til konfirmanten i alle mulige prisklasser, fra rimelig til mer eksklusivt.

1. Bunadstilbehør

Hos Embla Bunader finner alt til bunad. Butikken har det du trenger av bundadstilbehør og en rekke flotte gaver til konfirmant. Slik som smykkeskrin og hårbøyler som matcher bunaden. I mange familier er det tradisjon at konfirmanten får bunad og bunadssølv. Hos Bjørklund får du nydelige søljer i originalsølv, som passer til de fleste bunader og festdrakter.

TIPS!

Siste frist for bestilling av bunad er 6 måneder før, men det anbefales å bestille 1 år i forveien for å være sikker.

Klokke
Urmaker Larsen: Tissot PRX Automatic Klokke, 6900,-

2. Klokke

Klokke er både nyttig og et lekkert tilbehør. En gave som gir følelsen av å tre inn de i de voksnes rekker. Denne Tissot PRX Automatic er perfekt for konfirmanten som ønsker seg et retro design på klokken. Denne er vanntett 10bar/100m som gjør den svært allsidig. Du finner et bredt utvalg av klokker hos Urmaker Larsen i ulike prisklasser.

Perlearmbånd i flere farger
Dame som har ørepynt og smykke på seg
Høyer: Armebånd fra Anni Lu, fra 399,- // Smykker fra Maanesten fra 249,-

3. Smykker

Smykker er en perfekt gave til konfirmant, og på Storo finner du noe for enhver smak. De fargerike armbåndene fra Anni Lu er utrolig populære blant unge nå, og finnes i mange ulike farger hos Høyer. Smykkene fra trendmerket Maanesten har også blitt en stor favoritt blant skandinaviske jenter og er umulig å ikke like. Velg mellom lekre armbånd, halskjeder og øredobber.

Ringer og smykker til utstilling
Kort og fotoalbum
Ringer fra Rikke Harsheim, fra 2990,- // Invitasjon og bordkort fra Elite Foto

4. Ring

En tidløs ring er en personlig gave som konfirmanten kan ha glede av livet ut. David Andersen kan anbefale ringene fra Rikke Harsheim, som er håndlaget av ekte gull, sølv og edelstener, noe som gjør smykkene eksklusive, personlige og unike. Ringene kommer både med og uten anheng.

Fotoalbum
Konfirmasjonskort
Fotoalbum fra Elite Foto // Konfirmasjonskort fra ARK

5. Fotoalbum

Samle livets små og store øyeblikk i et album til konfirmanten. En personlig og utrolig koselig gave å få. Hos Elite Foto finner du fotoalbum for alle ambisjonsnivåer. For deg som vil ha full kreativ frihet kan du kjøpe et bokalbum med blanke ark og lime inn det du ønsker av bilder, klistremerker og farger. Eller du kan lage en fotobok direkte i nettleseren på mobil, nettbrett eller PC, som printes og sendes til deg av Elite Foto.

Tips!

Hos Elite Foto finner du et bredt utvalg av bordkort, invitasjoner og menyer som kan lages på 30 minutter fra bestilling butikk eller på nett.

Gaming utstyr
Mann og dame på sykkel med by i bakgrunn
Power: Cepter shadow combo kit tilbehørssett, 2499,- // Anton Sport: Gekko Brutto MTN SE 27.5" Unisex - medlemspris 4999,- orginalpris 7999,- // Gekko Kvikk STR - medlemspris 4999,- orginalpris 7999,-

6. Elektronikk

Hva med å gi bort en teknologisk gave? PC og datatilbehør er alltid svært populært, og er noe mange ungdommer bruker både i skolen og på fritiden. Dette allsidige gaming tilbehør-settet er perfekt til den gaminginteresserte konfirmanten. Pakken inneholder headset i høy kvalitet, mekanisk gaming-tastatur, optisk gaming-mus, og musematte. Du finner mange flere teknologiske gaver på senteret.

7. Sportsutstyr

Sportsutstyr er en sikker vinner til en aktiv konfirmant. Hva med en sovepose, ryggsekk, telt eller ny sykkel, som han eller hun kan ha i mange år fremover? Akkurat nå har Anton Sport har en sykkelkampanje med gode priser til alle sine medlemmer.

Til konfirmanten anbefaler Anton Sport Gekko Brutto Mountain og Gekko Kvikk. Førstnevnte er en enkel, robust og trofast terrengsykkel for allroundbruk. Passer like bra i bygater som til lettere terrengsykling i marka og har brede felger som gjør sykkelen trygg. Gekko Kvikk er det beste eksempelet på en enkel, robust og trofast hybridsykkel. Ingen kompliserte komponenter, bare kvalitet, funksjon og holdbarhet.

Noen som holder boken "Til ungdommen" opp
Skjønnhetsprodukter som ligger i en bag
ARK: Til Ungdommen av Linn Skåber, 349,- // The Body Shop: Avocado Stort Gavesett, 659,-

8. Bøker

Et annet gavetips er bøker. I Til Ungdommen har Linn Skåber intervjuet ungdommer om livet, kviser, fred og savn. Rett og slett om det å være litt barn og litt voksen. Det har resultert i en rekke små historier - monologer - som mange ungdommer vil kunne kjenne seg igjen i. En lett og morsom bok, som passer godt for enhver konfirmant. Du finner et bredt utvalg av bøker og konfirmasjonskort hos ARK og Norli.

9. Hudpleie

Gavesett fra The Body Shop kan tilpasses til både gutt og jente, og inneholder alt det viktigste ungdommen trenger til hudpleierutinen. En fin oppmerksomhet til noen du kjenner som skal konfirmeres. Kom innom og få tips til hva gavesettet kan og bør inneholde.

Dame og mann som smiler i caps
Dame som holder to vesker
Høyer: Caps fra Varsity, 750-1200,- // Veske fra Cala Jade, 4399 - 6999,-

10. Moteriktig tilbehør

Ønsk konfirmanten velkommen til voksenlivet med en fin veske eller en eksklusiv caps. Varsity-capsene er laget av kvalitetsmaterialer og kommer i ulike stiler. Carla Jade er håndlagde vesker i slitesterkt, italiensk skinn. Luksuriøse vesker, som tilsier at man er blitt en ung voksen. Både capser og vesker finnes i forskjellige farger og størrelser hos Høyer.

Fortsatt usikker på hva du skal gi i konfirmasjonsgave? Da kan du gå for et gavekort, som lar konfirmanten velge akkurat den gaven hun eller han vil ha selv. På Storo Storsenter finnes det over 140 butikker, kaféer, spisesteder og helsetjenester å velge mellom.