Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 10:00 - 21:00
Tirsdag 10:00 - 21:00
Onsdag 10:00 - 21:00
Torsdag 10:00 - 21:00
Fredag 10:00 - 21:00
Lørdag 10:00 - 19:00
Søndag Stengt
Kommende avvikende åpningstider
Dag Åpningstider
Søndag 3. desember 14:00 - 19:00
Søndag 10. desember 14:00 - 19:00
Søndag 17. desember 14:00 - 19:00
Christiania Belysning

Åpent i dag 10:00 - 21:00

Om Christiania Belysning

Vi er belysningsspesialister og jobber hver dag for bedre belysning i norske hjem. Hva legger vi i det? Godt lys hjemme handler ikke om en lampe alene, men om samspill. Det er en totalpakke av alle lampene i rommet, plasseringen av dem og hvilken lyspære du velger. De rådene får du hos oss.

I Christiania Belysning møter du kompetente og engasjerte medarbeidere, som alle er sertifisert. Du finner lamper og lyspærer som er nøye utvalgt basert på kundebehov, kvalitet og tidsriktig design. Vi har de gode basisproduktene, men også smykkene som gir deg det lille ekstra hjemme. Vi fører flere internasjonalt anerkjente merkevarer som Louis Poulsen, Flos, &Tradition, Secto Design, Northern, Antidark og Le Klint.

* Finner du en lampe i nettbutikken som de ikke har i butikk? Fortvil ikke, du kan også kjøpe varer fra nettbutikken hos oss i butikken. Vi legger inn bestillingen for deg og du vil få varen sendt rett hjem for kun 149 kroner. Enkelt, raskt og greit. Hvis du lurer på noe angående varen eller trenger noen å sparre med før du bestemmer deg, får du samtidig god hjelp fra våre dyktige ansatte.

Nå kan du kjøpe varer fra nettbutikken hos oss i butikken, selv om vi ikke har de i butikk. Vi legger inn bestillingen for deg og du vil få varen sendt til ditt nærmeste utleveringssted for kun 149 kroner. Enkelt, raskt og greit.

Hvis du lurer på noe angående varen eller trenger noen å sparre med før du bestemmer deg, får du samtidig god hjelp fra våre dyktige ansatte.

Trenger du hjelp til lysplanlegging? Vi hjelper deg.

Christiania Belysning på Storo Storsenter tilbyr tjenesten Lysplanlegging. Du kan booke en time med en av våre lysplanleggere i butikken og få hjelp til å belyse enten enkelte rom eller større prosjekter som et nyoppusset hus/leilighet eller hytte. Sammen blir vi enige om budsjett for løsningen, og du som kunde mottar et forslag basert på dette.

Les mer om tjenesten og booking HER:

Kart

Beliggenhet

3. etasje

Parkering

P3

På nett

Aktuelle tilbud

Bli inspirert

Aktuelle merkevarer

Bilder

Mennesker samlet rundt et bord
Mennesker samlet rundt et bord