Belysning

Tre taklamper over spisebord
Christiania Belysning: Octo 4240 taklampe sort 8400,- // Victo 4250 taklampe sort 8190,-

Nå som dagene blir kortere oppstår behovet for god belysning hjemme.

Høstens belysning bærer et klart preg av skandinavisk design – funksjonalitet, rene linjer og langvarig kvalitet gjør seg gjeldende. Innovativt bruk av naturmaterialer og bevisste detaljer er også noe som går igjen – belysningen setter stemningen i rommet, og de dempede fargene er luftige og romslige.

Fakta:

Christiania Belysning tilbyr lysplanlegging for deg som ønsker en god og funksjonell, som passer for alle rom. Det betyr at du kan booke en time i butikk eller på nett, og få en lysplanlegger til ditt hjem slik at de kan hjelpe deg med å finne den beste løsningen for ditt hjem.

Lamper over et spisebord
Grønn bordlampe
Christiania belysning: Flowerpot VP1 taklampe – taklampe //Flowerpot VP9 bærbar bordlampe 1695,-
Rosa taklampe
Taklampe over et lite spisebord
Christiania Belysning: Flowerpot VP1 taklampe – blank rødbeige 2495,- // Flowerpot VP1 taklampe blank lys blå 2495,-

Runde former og blanke overflater

I tillegg til den naturtro og rustikke stilen, gir også sesongens nyheter et godt utvalg med et nikk mot det retro 70-tallet, med livlige farger og blanke overflater.

- I tillegg til de bevisste detaljene og bruken av naturmaterialer, ser vi at mange ønsker en lampe med blank finish og gjerne med farger. Ball er en populær serie hos oss, og her har vi fått inn en stilig bordlampe i fargen blank mint, samt en vegglampe i fargene glossy rød og glossy varm grå i tillegg til de klassiske matte fargene, forteller han videre.

Lampene kommer også i matte farger, som setter en mer dus stemning i hjemmet.

Bord lamper og en vegg lampe
Christiania Belysning: Flowerpot VP3 bordlampe – blank sennep 3195,- // Flowerpot VP3 bordlampe – blank lys blå 3195,- // ball vegglampe – glossy varm grå 999,-
Lampe og en vase på en kommode
KID: produkter kommer fortløpende i butikk
En lampe på en kommode
Lamper på kommonder
KID: produktene kommer fortløpende i butikk

Rent og enkelt design

KID har også sin egen serie med lamper som kommer i høst. Vi ser de samme særpregene, i form av minimalistisk skandinavisk design, med matte overflater og enkle former.

- Lampene har rent design, og er enkle i stilen – samtidig som de er lekne. Det er lagt stor vekt på detaljer, og at overflatene har en matt og dus finish, forteller Inger fra KID.

- Noe av det beste med denne lampeserien er at lampene fungerer veldig godt alene, men de kan også kombineres med andre lamper, eller andre interiørartikler, tipser hun.

Nille sin lampeserie kommer i et mer variert utvalg, både i form og farge. Disse kan du også mikse og matche som du selv ønsker.

Lamper på en skjenk
Nille har et bredt utvalg i lamper og lampeskjermer, som du selv kan mikse og matche slik du ønsker.
Lykter satt i en trapp
To kubelys
Nille: bredt utvalg av lykter fra 119,- til 379,- // Kubbelys barnekreftforeningen 49,90,-

Sett stemningen

Belysning er mye mer enn lamper. Det er få ting som er koseligere enn å komme inn i et hjem med lykter og levende lys.

Lamper som står i en vinduskarm
Bordlampe
Christiania Belysning: Panthella LED bærbar bordlampe 2095,- // AJ mini bordlampe – okergul 6860,- // AJ bordlampe lys grå 8385,- // Lucca SC51 bærbar bordlampe 1395,-

Oppladbare lamper

Til slutt er det en økende trend med oppladbare og bærbare lamper – ikke bare er de praktiske, men utrolig allsidige.

- Dette er lamper som fint kan plasseres der det ikke er lett eller skjult tilgang til stikkontakt, som for eksempel i en bokhylle. Bærbare lamper kan man også enkelt plassere inne og ute alt ettersom hva man har av ønsker og behov, noe som gir fleksibilitet, forteller Marcus fra Christiania Belysning.

Lamper kan brukes til så mangt. Vi går nå inn i den mørkere delen av året, og belysningen du har i hjemmet er det som setter stemningen på de lange høstkveldene. Det er derfor lurt å tenke godt gjennom hva slags atmosfære du ønsker i hjemmet ditt – og velge lamper deretter.

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo