Regnjakker og støvler vi elsker denne høsten

Dame med vinterjakke og holder en sekk
Norrøna: Gore-tex coat, 5999,-
Dame med regnjakke
Dame med regnjakke
Høyer/QOMO: Blæst regnponcho fra BRGN, 2499,-

Still forberedt til høstens regnskyll med stil! Hold deg tørr med kule regnjakker og støvler til dame og herre - både praktisk og flott.

Klassiske og trendy regnjakker

Se etter kvalitet når det kommer til regntøy - her skal ingenting lekke! Hos både Høyer, Kjær Oslo og QOMO finner du de populære regnjakkene- og ponchoene fra BRGN.

- Etter sommerens skiftende vær og mye regn kan vi ikke leve uten en god og stilriktig regnjakke eller regnponcho. Vi har mange forskjellige varianter og farger i butikk nå, sier linn hos Høyer.

- Hvilken type regnjakke vi anbefaler kommer an på kundens behov, men i år er ponchoen fra BRGN, Blæst, veldig populær! En vann- og vindtett variant som ikke ser ut som den typiske regnjakken mange av oss har vokst opp med.

Wings regnjakke er også en kul og unisex modell, som passer alle og enhver. Denne vanntette og klassiske jakken finner du hos DNA, som også har fått inn masse fine vinterjakker fra Elvine og Tretorn.

- Det blir et bredt utvalg av jakker fremover! Begge merkene har fokus på resirkulerte materialer, veganske løsninger og klassisk design som aldri går av moten.

To som er på tur og står på et berg med skog i bakgrunn
Norrøna: Oslo Gore-tex parka, 9999,-
To som går tur i fjellet med regnjakke på
Person med regnjakke og ser rett i kamera
Falketind Gore-tex jakke, 5499,- // Gore-tex parka, 9999,-

Hold deg tørr i by og fjell

Liker du å være mye ute, eller vil du ha en regnjakke som holder deg tørr i naturen så vel som på vei til jobb? Norrøna har flere regnjakker til både dame og herre. Disse er laget for naturens vær - både regnskyllet på vei hjem fra trening, og til skogsturen.

- Oslo Gore-tex coat er den perfekte regnfrakken for høsten. Jakken er både vind- og vanntett og passer like godt til bybruk som på fjellet.

- Oslo Gore-tex parka er også en super jakke til høst og vinter, da den innerste delen av jakken er i dun og kan tas ut, slik at du får en separat dunjakke og regnfrakk.

Dersom du ønsker en lettere og enklere jakke er også den tradisjonelle Falketid-jakken en veldig god kanditat.

Noen med støvler på
Regnjakke og støvler
DNA: Tretorn Ahus Hybrid Støvel, 1499,- // Tretorn Regnjakke, 949,- // Garpa Støvel, 949,-
Noen med støvler på
Noen med støvler på
DNA: Garba støvel, 1499,- // Halla støvel, 1499,-

Trendy støvler i regnværet

Leter du etter vanntette og samtidig trendy støvler til høsten? Da bør du ta turen innom utvalget av Tretorn hos DNA. Her er Julies anbefalinger:

  • Garba Hybrid: Perfekte sko for høstsesongen med vanntett neopren og terrengsåle, som gir både god demping og godt grep. Det er også en nydelig farge på disse.
  • Ahus Hybrid: En trendy modell med fortsterket såle, men likevel elegant og stilig. Den er vanntett hele veien og er foret med neoprenfôr som er hurtigtørkende, komfortabelt og isolerende.
  • Halla: En ny modell denne sesongen, med glidelås på innsiden som kan justeres etter bredden rundt leggen. Halla er også utstyrt med et mykt kantbånd øverst for å unngå gnaging fra skaftets kant.
  • Garpa: En klassiker til både dame og herre - denne gangen er det grønn til herre og sort til dame. Utstyrt for å takle selv de mest utfordrende terreng i naturen, enten du er i skogen eller i byen. Garpa er faktisk også laget av resirkulerte bildekk.