Regnjakker og støvler vi elsker denne høsten

Folk med regnjakker
Høyer: Holzweiler regnponcho 2499,-
Dame med brun regnjakke
Dame med regnjakke
Høyer: 1. Holzweiler regnponcho 2499,- // 2. BRGN Monsun jakke 3599,-
Dame med regnjakke og regnstøvler
Høyer: Holzweiler regnponcho 2499,-, sydvest 999,- og støvler 1999,- // DNA: Stockholm Design Group boots 999,-

Still forberedt til høstens regnskyll med stil! Hold deg tørr med kule regnjakker og støvler til dame og herre - både praktisk og flott.

Klassiske og trendy regnjakker

Se etter kvalitet når det kommer til regntøy - her skal ingenting lekke! Helene fra Høyer forteller at de fører mange regnjakker, både klassiske og trendy, for å passe forskjellige kunders behov.

- Etter sommerens skiftende vær og mye regn kan vi ikke leve uten en god og stilriktig regnjakke eller regnponcho. Vi har mange forskjellige varianter og farger i butikk nå, enten du ønsker en sort, klassisk vanntett trenchcoat, eller en trendy lilla regnponcho. Da gjerne med matchende gummistøvler og/eller sydvest til!

Høyer fører flere nordiske merker som har lansert regntøy som passer til det norske høstværet.

- Hvilken type regnjakke vi anbefaler kommer an på kundens behov, sier Helene. Vi anbefaler ofte jakke eller poncho fra merker som BRGN, Blæst, Samsøe Samsøe eller Holzweiler. Disse varierer mye både i passform, stoff og pris. Hittil i sesongen har vi merket at ponchoen fra Holzweiler har vært veldig populær, spesielt blant den yngre kundegruppen. Her får du også matchende gummistøvler og sydvest!

Dame med blå regnjakke
Dame med regnponcho
1. Høyer: BRGN Rossby jacket 3499,- // 2. Eurosko: Stockholm Design Group Regnponcho 799,-

Regnjakker og boots i norsk design

Hun er svært glad i de norske merkene BRGN og Blæst, som er spesielt tilpasset vårt skiftende vær.

- Jakkene fra BRGN er mer klassiske, og er en vann- og vindtett variant som ikke ser ut som den typiske regnjakken mange av oss har vokst opp med. Denne er like fin til hverdags som til festligere anledninger. Merket, som er Bergensbasert, kan også tilby vanntette skinnboots. De er en favoritt hos oss til både regn, sludd og snø, forteller hun. - Aalesund-baserte Blæst blir også et stadig mer populært merke hos oss når det gjelder vanntett yttertøy. Her kan vi tilby både jakke, poncho, vest og bukse i stilrent design.

Mann med regnjakke og kollasj av regnjakker og regnstøvler
Norrøna: falketind Gore-Tex grønn jakke 5499,- // Anton Sport: Foggs rain Parka Beige 5499,- // Bergans Letto V2 3L blå jakke 2799,- // Boat Boot laceup brun/sort 2699,- // Eurosko: Herre Stockholm Design Group boot grønn 899,-
Dame med regnjakke
1. Intersport: Norheim Fløyen regnkåpe dame 599,-

Hold deg tørr i by og fjell

Liker du å være mye ute, eller vil du ha en regnjakke som holder deg tørr i naturen så vel som på vei til jobb? Anton Sport har flere regnjakker og boots for både dame og herre. Disse er laget for naturens vær - både regnskyllet på vei hjem fra trening, og til skogsturen. Her kan du tenke på dine behov, og hva slags forhold du vil ha en jakke til. Hans hos Anton Sport forteller at de har en rekke jakker og boots for sammensatte behov og til forskjellig bruk.

- Letto-jakken fra Bergans er en lett 3-lags skalljakke som er veldig pakkevennlig, og gir enestående beskyttelse mot vind og regn. I tillegg har den ventilasjonsglidelåser og mesh, som gir jakken god pusteevne og lar deg regulere temperaturen etter aktivitetsnivå. Perfekt for den aktive!

Videre forteller Hans at merket Arc'teryx, som du får hos Anton Sport, har flere vanntette og allsidige regnjakker. Enten du vil ha minimalistisk design eller en pustende, vindtett kåpe, finner du jakker som er både stilige og praktiske.

Dame med regnstøvler
Dame med regnstøvler
1. Høyer: Holzweiler støvler 2199,- // 2. Intersport: Unisex Viking Touring III støvel 899,-
Dame med regnstøvler og kollasj av regnjakker og regnstøvler
Eurosko: Roots foret gummistøvel 599,- // DNA: Stockholm Design Group høye støvler 1299,- // Anton Sport: Rød Bergans Letto V2 3L 2799,- // Foggs rain Parka Grønn 5499,- // Codetta Cinch Coat Dame sort 4199,-

Støvlene føttene dine vil elske

Når det gjelder støvler for den våte høsten, har Hans en storfavoritt. Han anbefaler nemlig Boat Boot Laceup.

- Dette er en komfortabel og vanntett sko i norsk design med et moderne uttrykk. Skoene har en vanntett, slitesterk og pustende overdel i Nubuck-skinn av høy kvalitet, og forseglede sømmer. De lette vulkaniserte yttersålene i naturgummi gir godt grep og sverter ikke. De har vanntett membran med gode pusteegenskaper, og antibakterielt, fuktabsorberende og temperaturregulerende Primaloft-fôr. De reflekterende 3M skolissene gjør deg synligere på mørke høstkvelder. Skoene er inspirert av nordisk enkelhet, livsstil og atmosfære, kombinert med et moderne uttrykk.

Så ikke fortvil over værmeldingen - det finnes ikke dårlig vær! Møt høsten med en god regnjakke og et smil.