Dette er høstens lampetrender

Interiørtrender belysning
Interiørtrender belysning
1. Blown SW3 pendel, 3495,- // 2. Kalinda pendel, 2999,- // 3. Flowerpot VP1 pendel, 2295,- alle fra Christiania Belysning
lamper interiør høst
1. Hippo bordlampe, 999,- // 2. Molekyl taklampe, 4299,-// 3. Oriso taklampe, 1999,- // 4. Parvin takspot, 799,- alle fra Christiania Belysning
Interiørtrender belysning
1. Clava Dine taklampe, 4999,- // 2. Blown SW3 og SW4, 3495,- og 2695,- // 3. Flowerpot VP3 bordlampe, 2995,- alle fra Christiania Belysning
Interiørtrender belysning
1. Bordlampe Paris, 999,- // 2. Gulvlampe Paris, 1999,- // 3. Gulvlampe XXL i matt sort, 1999,- alt fra Kremmerhuset
Interiørtrender belysning
1. Northlight Sputnik taklampe, 599,- // 2. Northlight bordlampe rotting natur, 249,90,- // 3. Northlight Sputnik bordlampe, 229,90,- // 4. Northlight taklampe bambus, 399,90,- alt fra Clas Ohlson

Christiania Belysning forteller hva som er trendy på lampefronten, og hvordan du kan lyssette hjemmet ditt på best mulig måte.

En lampe trenger ikke kun være av praktisk betydning. Den kan gjøre en vesentlig forskjell og være en del av en helhet i et hjem. Derfor er det også mange ulike typer lamper du kan velge mellom i butikk.

– Naturmaterialer som tre og marmor er populært, og taklamper som gjør mye ut av seg, som for eksempel Molekyl, er veldig in, forteller Caroline hos Christiania Belysning.

– Lamper i glass med mønster er også en tydelig trend. Der har vi akkurat fått inn nyhetene Blown og Oriso, og venter enda flere spennende produkter senere i høst. Og nå som trenden innen interiør går på at vi bruker mer farger på vegger og møbler enn tidligere, har vi også behov for mer lys enn før, fortsetter hun.

Nordisk stil er fortsatt populært

Over en lengre periode har den nordiske stilen vært populær i norske hjem. Den trenden holder seg fortsatt godt.

– I år har vi forsterket utvalget vårt i denne kategorien med å få inn &tradition som ny leverandør. Vi er strålende fornøyde med å kunne tilby blant annet den veldig populære Flowerpot-serien, designet av Verner Panton, til kundene våre. Mange sverger også til Contemporary-stilen. Denne er fremdeles urban og moderne, men med litt mer former, farger og mønster. Den er mer påvirket av trender og tendenser i tiden, sier Caroline.

Det er mange som kjøper en lampe kun fordi de liker hvordan den ser ut. Det betyr ikke at den gir lyset du faktisk trenger i rommet den skal brukes.

– God belysning handler om at du skal ha nok lys, behagelig lys som ikke blender deg og lys som skaper stemning. Det finnes dessverre ingen mirakellampe som alene greier å oppfylle alt det, så det som er viktig er å ha flere lamper i et rom som til sammen gir deg det lyset du trenger. Et rom med riktig belysning er et rom det er behagelig å være i. Du tenker kanskje ikke over det, men du merker det.

Høstens store snakkis

Denne høsten har Christiania Belysning jobbet mye med å forsterke på gode basisvarer.

– Vi har for eksempel fått inn noen utenpåliggende spotter, og helt på tampen av september har vi fått inn vår første ladning av lampeskjermer i høstens nye farger. Vi har også flere langbordpendler, det vil si avlange lamper som passer godt over spisebordet, forteller Caroline.

Høstens største snakkis innen lampetrender har imidlertid vist seg å være Hippo bordlampe.

– Der har vi fått inn et begrenset antall, og det kan se ut som at de kommer til å gå fort ut igjen. Clava Dine taklampe har også vist seg å være en umiddelbar suksess, sier hun.

Book tid med lysplanlegger

Nå kan du få enda bedre hjelp av ekspertene hos Christiania Belysning. De kan nemlig hjelpe deg med å lyssette ditt eget hjem på best mulig måte.

– Nytt i høst er at du nå kan booke tid hos en lysplanlegger hos oss på Storo. Dette innebærer at vi, på 30 minutter, lager en totalløsning for hele rommet ditt sammen med deg, komplett med konkrete produktanbefalinger som løser ditt behov. Belysning er faget vårt, og vår kompetanse hjelper deg å ta gode valg som du vil være fornøyd med i lang tid fremover, avslutter Caroline.


Med forbehold om utsolgte varer.