Kjærlighetshelga med valentine og morsdag

Stor bukett tulipaner står i vase på et bord, med glass og kurver bak. Noen gåsunger blant alle tulipanene i ulike farger.

Her har du noen tips til hvordan du kan gjøre ekstra stas på de du er glad i.

Spis en god frokost sammen

Enten frokosten serveres på senga, kjøkkenet eller i stua – er anledningen fin til å gjøre litt ekstra ut av dagens første måltid. Overrask din kjære med det han eller hun liker best. Baker Hansen og Jordbærpikene har et rikt utvalg av godsaker. Overrask med deilig kaffe fra Nespresso og Kaffebrenneriet eller mange ulike smaker te fra Pukka fra Sunkost eller Teapig hos Jordbærpikene.

Avtal en sporty date

Gå en tur til fots, på ski eller skøyter. Ta med en god nistepakke som kan nytes sammen på turen. Husk å pakk med gode klær, sitteunderlag og noe deilig og varmt i termosen. For å ha noe ekstra å kose seg med etter en litt lang tur kan man kjøpe med seg noe deilig bakverk som skolebolle, kanelsnurr eller fastelavnsboller? Det er jo tross alt fastelavn også på søndag!

Spis middag sammen

Mange av spisestedene våre holder åpent, og man kan sitte ned og nyte måltidet der. Alternativ ta maten med hjem. Se hvilke restauranter som har åpent her.

Skriv et kort

For noen er det enklere å få formidle sine følelser i et kort. Sett deg ned og lag et fint kort og fortell hvor mye mottakeren betyr for deg.

Lag en minnebok

Gi henne en minnebok med bilder og tegninger. Velg ut bilder som bringer frem gode minner og skriv på hva du husker best med hvert bilde. Skreddersy og gjør boken enda mer personlig med ønsket pynt.

Lag en hjertelenke

Klipp ut hjerter i forskjellige farger og fest de på en snor. Heng denne snoren på et hyggelig sted i hjemmet, som for eksempel over sofaen eller hvor dere spiser frokost. Gi i tillegg et hjemmelaget hjertekort hvor du og/eller barna har skrevet noen hyggelige ord.

Det er morsdag - hva med en hjemmelaget maske

Det er flere enkle måter å lage ansiktsmaske på. Du kan for eksempel blande most avokado og honning som gir huden fukt. Kortreist Storohonning får du kjøpt hos Coop Mega.

Har du hørt om galentine?

Lørdag 13. februar er dagen for å feire venner og at man ikke alltid trenger en kjæreste. Å være singel nå er jo ingen hindring for å kunne feire kjærlighetens helg, her kan du invitere dine nærmeste venner på en tur i skogen, lag bål, grill pølser og ha med godbiter fra Yummy Heaven.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 09:00 - 21:00
Åpent i dag 07:00 - 20:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00