Gaver til morsdag

Jente som glemmer en dame som holder blomster
Kopp kaffe, to smoothier og skåler med forskjellig mat og to fat med sjokoladekakestykker
Sjokoladekake to kopper med kaffe
Morsdagskake fra Jordbærpikene eller et gavekort på lunsj.
Lakriskuler i bokser
Lakriskuler fra Mester Grønn.

Har du en mamma, bonusmamma, bestemor eller venninne som fortjener litt ekstra oppmerksomhet på morsdagen 13. februar? Her finner du en rekke gaveidéer.

Det er tanken som teller, og overraskelsen på morsdagen behøver ikke være stor og kostbar. Det kan være et hjemmelaget kort, frokost på senga eller et gavekort på husvask, middag eller et cafébesøk.

- Vi har kake til morsdag, eller du kan kjøpe et gavekort som kan brukes på en hyggelig lunsj. Tid sammen er noe av det mest dyrebare du kan gi, sier Viviann hos Jordbærpikene.

Blomster

Ingen har vel noensinne blitt skuffet over å få blomster! Derfor er blomster alltid en god gaveidé. Kombiner med en personlig hilsen eller få barna til å lage en tegning, og du har den perfekte morsdagsgaven.

- Vi har mange produkter som passer til morsdag, som for eksempel en tulipanbukett sammen med en flaske epledrikk og sjokoladekuler, sier Marianne hos Mester Grønn.

Tips!

Bor moren din langt unna? Mester Grønn har rask hjemlevering av blomster! Bestiller du før kl. 13 kan blomstene leveres allerede samme dag.

Dame som ser ut med dyne rundt seg
Puter med trekk

Til hjemmet

Vi har også en rekke andre personlige gaver til hjemmet.

Det er ekstra gøy å få noe man ikke unner seg selv i hverdagen, som for eksempel duftlys, et pent sengesett eller noe nytt til kjøkkenet. En gave som gir følelsen av litt luksus.

- Alle fortjener litt ekstra oppmerksomhet en gang i blant, og vi har et stort utvalg av gaver som kommer til nytte! Våre dundyner er naturlige, svanemerkede og allergivennlige. De har 10 års garanti, så her har du en skikkelig fin gave til den som fortjener det lille ekstra! Eller kjenn forskjellen ved å sove med en tung og trygghetsgivende vektdyne. Vi kan også anbefale et putevar i silke, som tar vare på hud og hår mens du sover. I tillegg er både duftlys, håndsåper, ullpledd og toalettmapper flotte morsdagsgaver, sier Emma hos Princess.

Seng med dyner og puter
Brødrister på en benk
Vase med blomster
Kitch’n: Sabor Brødrister // Iglo vase og lyslykter fra Magnor
Muffins og Mummi kopper
Mummimamma krus fra Kitch’n, 169,-
Tulipaner i en vase
Muffins og blåbær
NoDe: Trumpet vase, 775,- // Tassen kopp 289,-

- Jeg hadde blitt veldig glad for å få disse lekre IGLO lyslyktene fra Magnor eller en splitter ny brødrister, vannkoker eller stavmikser. Vi har også søte Mummi krus, som er perfekte å gi sammen med kaffe og sjokolade som det står “husmorspeed” på, sier May-Britt i Kitch'n med et smil.

NoDe kan også friste med nydelige vaser, lykter, kopper og andre lekre interiørartikler.

- Hva med en flott vase fra Cooee og en bukett oppi, pluss en kopp kaffe på sengen i en Tassen kopp! Hos oss finner du mange flotte gaver til morsdagen, sier Leila hos NoDe.

Fat med kaffekopp, kaffe og lakriskuler
Kremmerhuset: Kjærlighets-te 69,90,- // Bringebærkuler av lakris og rabarbra 99,90,- // Mangohjerter av sjokolade 7pk. 69,90,-
Dame i tynn genser og truse
Dame i pysj
Marinka: Langermet (med og uten blondekant): 829,- // Truse: 419,- // Pysjamas: 1199,-
Dame i grønn skjorte
Dame i BH
Sissi: Ull- og silkettrøye fra CALIDA 799,- // BH fra Marie Jo 1099,-

Klær som varmer

For å gjøre stas på en god mamma på morsdagen er det hyggelig å planlegge en koselig dag sammen - og kanskje gi en gave samtidig. Nå om vinteren er det ekstra fint å gi noe som varmer, tipser Marinka.

- Våre ull - og silkeprodukter fra Calida er et kjempefint gavetips til mamma. Dette er veldig gode produkter av høy kvalitet, og passer like godt til en skitur som til jobb. Ull- og silkeproduktene er i 70 prosent ull og 30 prosent silke, og er temperaturregulerende som gjør at man holder seg tørr. Vi har flere forskjellige varianter å velge mellom, sier Siri hos Marinka.

- Det er alltid hyggelig å få en oppmerksomhet uansett alder! En av våre tips er å gi bort noe i ull og silke eller Homewear-serien til Calida. Dette er bærekraftige og miljøsertifiserte trøyer, topper og underdeler i topp kvalitet. Våre bestselgende BH-er fra Marie Jo er også en flott overraskelse, sier Cathrine hos Sissi.

Damer som klemmer
Marinka: Langermet (med og uten blondekant): 829,-
Dame med grønn pysj og flanell skjorte
Servant med handklær
Lexington: Flanellskjorte til morsdag // Morsdags håndklær
Dame i koseklær
Dame som soler seg
Match: Emilie genser før 499,- nå 399,- // Velour hettejakke 499,- // Velour bukse 399,-

Hos Lexington finner du lune, gode flanellskjorter og myke håndklær.

Et deilig kosesett i velour eller en langermet genser kommer alltids til nytte nå på vinteren. Du finner også nydelige bluser hos Match, som hun kanskje ikke ville unnet seg selv. Perfekt å bruke nå og utover våren.

TIPS!

Husk også at du kan velge og vrake blant over 50 andre motebutikker på Storo Storsenter. Få med deg de siste motetrendene her.

Dame med bluse som smiler
Match: Mia Bluse før 499,- nå 399,-
Solbriller
Solbriller
Fra Krogh Optikk: Tom Ford, pris 3663,- // Saint Laurent, pris 2825,-

Et par gode solbriller kan vare i mange år, og er også en skikkelig fin gave å få. Det er viktig å ta vare på øynene året rundt. Hos Krogh Optikk finner du trendy solbriller til ulike formål.

Oakly solbriller
Fra Krogh Optikk: Oakley, pris 2090,-
Skjønnhetsprodukter fra The Body Shop
Oppbevaringsesker for bomullpads, q-tips og sminke
Oils of Life-serien fra The Body Shop // Trebokser fra NoDe
Kurv med skjønnhetsprodukter og lys
Fra Kremmerhuset: Meraki duftlys Fresh Cotton 229,- // Meraki ansiktsmaske 99,- // Lavendel/Eucalyptus håndkrem 99,90,-

Deilig hudpleie

Produkter til egenpleie vil garantert også falle i smak. Et tips er å undersøke hva hun mangler eller begynner å gå tom for i baderomsskapet.

- Sjekk ut vår bestselgende Oils of Life-serie, som er en eksklusiv serie bestående av tre oljer. Perfekt morsdagsgave. Eller gi bort en herlig duo med shower gel og body lotion sammen med en digg ansiktsmaske, sier Leila hos The Body Shop.

Hvem drømmer vel ikke om et perfekt, ryddig bad. Smarte og stilige oppbevaringsbokser fra NoDe gjør det enkelt å få system i smykker, kremer og sminke.

- Treboksene fra Andersen kan være en flott gave til den som liker å ha orden på smykker og hudpleie på badet, forteller Leila hos NoDe.

Flere gode og effektive tips til hvordan du gjør hjemmet oversiktlig og ryddig finner du her.

Du kan også spandere en manikyr eller hudpleie på henne! På senteret finner du både Lakkbar, Lily Beauty og Storo Hud & Fotpleie. Dette er dagen for å virkelig skjemme bort kvinnen i ditt liv!

Gavekort fra dittgavekort.no
Kort fra ditt gavekort
Gavekort er perfekt som en ekstra oppmerksomhet på morsdagen.

Tips!

Fortsatt usikker på hva du skal gi? Med et sentergavekort kan hun kjøpe akkurat det hun ønsker seg. Eller hva med å gi bort en dag sammen med personal shopper? Les mer om hvordan du kan bestille gavekort på personal shopper her.