Gaver til morsdag

Barn og voksen som holder hender
Thune
Barn med kake og blomster på et bord
Gi mamma fargerike tulipaner fra Mester Grønn

Trenger du gaveidéer til morsdagen 11. februar? Ikke fortvil, her finner du mange hyggelige gaver til mamma!

Lyst til å gi en mamma, bonusmamma, bestemor eller venninne litt ekstra oppmerksomhet på morsdagen? Det er tanken som teller, og overraskelsen på morsdagen behøver ikke være stor og kostbar. Det kan være et hjemmelaget kort, frokost på senga eller et gavekort på husvask, middag eller et cafébesøk.

Gledesspredende blomster

Ingen har vel noensinne blitt skuffet over å få blomster! Derfor er blomster alltid en god gaveidé. Legg ved et hyggelig kort der du skriver hva moren din betyr for deg. Tulipaner med gåsunger lyser opp hverdagen på denne tiden av året.

TIPS!

Bor moren din langt unna? Mester Grønn har rask hjemlevering av blomster! Bestiller du før kl. 13 kan blomstene leveres allerede samme dag.

Kollasj med gavetips til morsdag
Tre damer som klemmer
Bilde 1: Norrøna: Femund hofteveske 6L, 899,- // Woolland: Rena Merionull Half Zip Trøye, 900,- // Rena Merino Ullstilongs, 800,- // Krogh Optikk: Oakley Sportsbrille, 2140,- // Bjørklund: Øredobber med livets tre i gult gull, 998,- // Gullfunn: Familiesmykke i forgylt sølv, 599,- // Kremmerhuset: Romduft DIS, 349,- // Bilder 2: Sissi: Calida ull- og silkeundertøy, dra kr 589,-

Er hun glad i tur?

Skikkelige turklær blir aldri feil til hun som elsker å være ute! En god og varm vest, jakke, eller skitights kan bli en fin oppgradering av turtøyet. Lekkert ullundertøy eller et par hjemmestrikkede sokker er også en fin gave å gi.

Kollasj med gavetips til morsdag
Princess: Silke putevar, 499,- // Kremmerhuset: Kopp Mother, 69,- // Hvit vase, 699,- // Høyer: Missoni Home morgenkåpe, 3999,- // Missoni Home Håndkle, 139,- // Loccitane: Shea håndkrem, 259,- // Almond shower oil, 219,- // Gullfunn: Halssmykke med modertre og zirkonia, 2999,-

Fint interiør til hjemmet

Det er fortsatt kaldt og mørkt ute, derfor er lykter og lysestaker fine å gi bort sammen med et par trendy lys. Vaser med en tilhørende blomst er også en perfekt gave å gi til den som liker å gjøre det fint rundt seg. Gå gjerne for en variant i pene vårfarger som passer til sesongen vi går inn i.

En god natt søvn

Gi henne gaven av en god natt søvn med et mykt sengesett, en deilig pysj og et silkeputetrekk som gir en deilig skjønhetssøvn for både hud og hår. Eller du kan gi henne en ny og deilig dundyne og dunpute, som gjør sengen fluffy og varm. Ekstra koselig er det om du tilbyr deg å hjelpe til med husvask, måke snø eller lage frokost, slik at hun kan slappe av på morsdagen.

Gi tid til velvære og egenpleie

Lov henne tid til seg selv - sett gjerne en dato! Sammen med dette er det fint med velværegaver: Myke håndklær, velduftende kremer som fukter godt i vinterkulda, en badebombe og gode masker til ansikt og kropp. En deilig badekåpe gjør spa-kvelden komplett. Legg gjerne ved en bok hun kan kose seg med i badekaret eller i sofaen etter velværestunden.

Du kan også gi bort et gavekort på på velværebehandling hos Olio, Lily Beauty, Lakkbar og Storo hud- og fotpleie, eller hos frisørene i Auster, Nikita og Cutters. Her kan hun unne seg revitaliserende hudpleie, manikyr, pleie av bryn/vipper eller hårstyling med mer. Den ultimate gaven, som får henne til å føle seg ny og fresh.

Katt som drikker fra en fontene
Kjell & Company: Smart vannautomat for husdyr, 499,-

Dyreeieren

Har moren din kjæledyr? For å gjøre hverdagen litt enklere for dyreeiere kan det være smart med en fôrautomat og vannautomat som kobles til mobilen/nettbrett, slik at man kan bestemme hvor ofte hunden eller katten får maten servert. En praktisk gave, som gjør godt for mammahjertet når hun er borte fra hunden eller katten sin.

Kollasj med gavetips til morsdag
Lexington: Clutch, 995,- // QOMO: Geztuz blomstrete bluse, 1399,- // Enamel øredobber, 1150,- Kopper fra Hay, 630,- // Tvinnet lys, 45,- Høyer: Amelia boots // Princess: Grønn vase, 299,- // Bjørklund: Halssmykke mamma i forgylt sølv, 599,- // Thune: Armebånd i forgylt sølv som kan graveres, 925 // Certina klokke hvit perlemor, 12 999,-

En moteriktig mamma

Er hun en fashonista eller synes du hun trenger noe noe nytt i garderoben? Gi bort en trendy bluse, lekker veske, et par tøffe ankelboots eller tidløse solbriller, som hun kan glede seg til å bruke. Snart er det vår og da er det alltid fint med noe nytt i klesskapet!

En personlig gave

Gi bort en gave som er nøye utvalgt for din mamma, som et halssmykke med mamma- eller familieanheng på. Et par øredobber med livets tre som motiv eller modersmykke som illustrerer at kvinnen er selve stammen i familien, er også en hyggelig oppmerskomhet. En gravering er en perfekt måte å gjøre smykker og klokker unike og personlige, enten ved å gravere inn navn, stjernetegn, initialer eller noe annet som symboliserer deres forhold.

Uansett hva du går for er et smykke en flott gave til mamma for å vise din kjærlighet og takknemlighet. Det går aldri av moten og vil minne henne om deg i lang tid fremover.

Tips!

Følg oss på Facebook og få sjansen til å vinne kake fra Baker Hansen til morsdag.

Berlinerboller i en metalboks
Syltetøy i et glass
Olivenlunden
Morsdagskake
Kopp på en bok
Kake fra Baker Hansen, 275,- // “Super Mom” kopp fra Traktøren (25 % på alle Sögne krus - Tilbudet gjelder fra 5.-14. februar og medlemmer av Storo Kundeklubb)

Smakfulle gaver

Spiselige gaver blir ofte satt pris på! Deilig sjokolade eller litt eksklusivt syltetøy til frokost på senga kan passe bra. Lag kaffe eller te i en ny, hyggelig kopp! Kombiner det med en av Baker Hansens himmelske marsipan- eller sjokoladekaker.

Tips!

Siden morsdag og fastelavn er på samme dag i år kan du også overraske henne med hjemmebakte fastelavnsboller. Fyll dem med Olivenlunden sitt nye syltetøy av bringebær og pasjonsfrukt blandet med krem, for frisk og god vri.