Besøk våre spisesteder

Sandwich med kylling og bacon med pomme frites og kaffe og juice
Bilde: Jordbærpikene
spisesteder restauranter kafeer Storo Amfi Storo
Bilde: Fly Chicken
Dame og mann som spiser ute
Bilde: Los Tacos
spisesteder restauranter kafeer Storo Amfi Storo
Bilde: Sumo

Ta med deg familien eller vennegjengen til Storo og nyt et bedre måltid sammen.

Våre medarbeidere står på hver dag for å skape gode mat- og kundeopplevelser. Her er oversikt over kafeer og restauranter du finner hos oss.

Storo Amfi

I området ved ODEON Oslo og Thon Hotel Storo finner du mange restauranter – i tillegg til de inne på senteret.

Fly Chicken

Mer crispy kylling skal du lete lenge etter! Hos Fly Chicken får du ekte fritert kylling, som er både juicy og crispy. På menyen er det vinger og lår, spesialiteter som fried-chicken croissanten “Fly Mandy” og flere juicy fried-chicken burgere. Du finner også et stort utvalg av tilbehør og dipper, som loaed fries og “smoked hot sauce”.

Fly Chicken finner du i 1. etasje i Storobuen, inngang fra Sandakerveien.

Joe & The Juice

Hva er vel bedre enn en digg juice på en varm sommerdag? Joe & the Juice serverer deg de mest delikate og ferskpressede juicene i et moderne miljø. De har også gode sandwicher, som er både sunne og mettende!

Du finner Joe & The Juice i Gunnar Schjelderups vei 2, inngang ved siden av XXL.

Johnny Rockets

Er du ute etter skikkelig amerikansk stemning, bør du tar turen til Johnny Rockets. Her kan du velge mellom en rekke saftige burgere og digge milkshakes. Alle burgere serveres med brioche.

Johnny Rockets finner du ved ODEON Oslo.

Los Tacos

Nå kan du spise fredagsmåltidet hver gang du er på senteret! Los Tacos serverer deilige burritos, street tacos, bowls, nachos, churros og mye mer snadder.

Los Tacos finner du ved ODEON Oslo.

Oscars Bar

Oscars Bar er en egen lounge-avdeling inne på ODEON Oslo. Her får du både kaffe, vin, øl og diverse bar-snacks. Dette er et naturlig samlingspunkt i forbindelse med eventer, premierer og andre små og store arrangementer.

Oscars Bar finner du i 2. etasje på ODEON Oslo.

Sumo

Sumo tilbyr et lekent og folkelig asian fusion-konsept med fokus på kvalitet og detaljer. Velg mellom sushi eller varmretter fra hele Asia.

Sumo finner du i Storobuen, via a vis Thon Hotel Storo.

Brasseriet Thon Hotel Storo

Visste du at du kan bestille drop-in frokost i restauranten til Thon Hotel Storo? For 245 kroner kan du nyte en hjemmelaget frokost i særklasse med lokale spesialiteter og et bredt utvalg av sunne alternativer og søte fristelser.

spisesteder restauranter kafeer Storo Amfi Storo
Bilde: Baker Hansen
spisesteder restauranter kafeer Storo Amfi Storo
Bilde: Bambus Sushi Noodles
Mann og baguetter
Bilde: Big Bite
Kaffe, bollder og sandwich
Bilde: BIT
spisesteder restauranter kafeer Storo Amfi Storo
Bilde: Digg Pizza
spisesteder restauranter kafeer Storo Amfi Storo
Bilde: Egon
Dame som smiler
Bilde: Funky Frozen

Inne på senteret

Baker Hansen

Hos Baker Hansen får du speltrundstykker, bagels, focaccia med forskjellig pålegg, smoothies, nydelig te og kaffe, og forførende kaker til alle anledninger! Husk at du får 10 prosent rabatt ved kjøp av take-away kaffe om du har med egen gjenbrukskopp!

Baker Hansen finner du i 1. etasje.

Bambus Sushi Noodles

Hos Bambus Sushi Noodles får du servert varme retter fra Thailand, Kina, Japan og Vietnam. Alle rettene tilberedes på tradisjonelt vis med friske råvarer som hvitløk, ingefær, chili og asiatiske krydder for å gi den fargerike, ferske og eksotiske smaken.

Bambus Sushi Noodles finner du i 1. etasje.

Big Bite

Mat i farta for folk i farta! Hos Big Bite finner du smakfulle og ferske baguetter fylt med pålegget du selv velger. I tillegg får du friske salater og lune wraps, raskt og enkelt. Hver uke kan du velge “dagens” for 39 kroner (35 kroner med Big Bite app).

Big Bite finner du i 1. etasje, vis a vis Norrøna.

BIT

Duften av nybakte boller treffer deg med en gang du kommer inn døren på Storo Storsenter! Er du glad i friske salater, gode bakevarer og fantastisk kaffe? Da bør du ta en tur innom BIT.

BIT finner du i 1. etasje.

Digg Pizza

Digg pizza til digg pris! Hos Digg får du rykende fersk pizza på 5 minutter med mange forskjellige smaker. Pizzaen er laget på råvarer som er nøye utvalgt av kokken og til en pris få andre kan matche.

Digg finner du ned rulletrappen ved Norrøna i 1. etasje, eller via inngangen fra Vitaminveien.

Egon

Hos Egon kan du velge mellom lunsj, forretter, steaks, fiskeretter, pizza, tacoplatter, fajitas, hamburgere, salater og desserter – og selvfølgelig den populære barnemenyen.

Egon finner du i 1. etasje, på Storotorget.

Funky Frozen

Velg mellom 8-10 ulike smaker av økologisk yoghurtis med deilig fyll, som er både glutenfri og vegansk. Her finner du også drikke, som frappe, milkshake og bubble-drikker. PS! Første fredag i måneden er det Funky Friday, som betyr at du får 50 % på is og fyll.

Funky Frozen finner du i 1. etasje.

Salat med egg
Bilde: Jordbærpikene
Mann som holder en takeawatkopp med kaffe
Takeawaykopp fra kaffebrenneriet omringet av syrin
Bilde: Kaffebrenneriet
spisesteder restauranter kafeer Storo Amfi Storo
Bilde: Lille P.
spisesteder restaruanter kafe Storo Storo Amfi
Bilde: McDonald's
Butikkfronten til smoothiexchange og en som holder 3 smoothier
Bilde: SmoothieXchange
Damer som smiler sammen
Bilde: TeaOlogy

Jordbærpikene

Velkommen til koselige Jordbærpikene, hvor du kan senke skuldrene og nyte et godt måltid med hjemmelaget mat. Eller kose deg med litt kaffe og kake mens du slår av en prat kjente og kjære.

Jordbærpikene finner du i 3. etasje.

Kaffebrenneriet

Hver dag har Kaffebrenneriet to forskjellige typer dagens traktekaffe og alltid en full meny med espressodrikker. Rask frokost, deilig lunsj og kaker – ta turen innom og nyt!

Kaffebrenneriet finner du i 1. etasje.

Lille P.

Dersom du er på utkikk etter gode måltider basert på sunne og friske råvarer er Lille P. stedet for deg. Menyen hos Lille P. er nøye sammensatt av mange forskjellige råvarer. De ansatte lager deilig salat, bowls eller wraps.

Lille P. finner du i 2. etasje.

McDonald's

Velg blant deres velkjente hamburgere, kylling, fisk eller salat. Til dessert frister det kanskje med en McFlurry eller en milkshake?

McDonald's finner du i 1. etasje.

SebastienBruno

Et paradis av søte fristelser finner du hos SebastienBruno. En av Norges ledende bedrifter innen høykvalitetssjokolade og desserter.

Her kan du nyte en bedre kaffe eller milkshake sammen med himmelske makroner, konfekt og kaker.

SebastienBruno finner du i 2. etasje, vis a vis Vic.

SmoothieXchange

SmoothieXchange er de eneste i Norge som lager smoothies av juice uten tilsatt sukker og konserveringsmidler – kun naturlig frukt og bær og sukkerfri frossen yoghurt fra Italia.

SmoothieXchange finner du i 1. etasje.

TeaOlogy

Prøv Bubble Tea hos Teaology! En asiatisk drikke som kommer med mange ulike smaker. Det er de små boblene som gjør denne drikken helt spesiell. I tillegg får du nå også mat på menyen.

Korean Corn Dogs er et nytt matkonsept hos Teaology, som er en slags innbakt pølse med koreansk vri. Velg mellom seks klassiske varianter, eller miks og match hva du vil ha på selv.

TeaOlogy finner du i 1. etasje.

Les mer om TeaOlogy her.

Hos oss finner du også godbiter hos Coop Mega, Storo International Food, Narvesen og Yummy Heaven.