Slik legger du den perfekte selvbruningen

Dame som soler seg
Selvbruningsprodukter
Vita: Express Mousse fra St. Tropez // Self Tan Mousse fra Glöd // Self Tan Drops fra Glöd

Skrubbe, smøre, selvbruningsvott? Ikke fortvil! Her får du tipsene til hva du burde gjøre både før, under og etter påføring av selvbruning!

Dagen før påføring

– Mitt beste tips er å skrubbe kroppen, og samtidig gjerne smøre kroppen med en god bodylotion med fokus på de ekstra tørre områdene, forteller Nathalia hos VITA.

Påføring av selvbruning

– Man burde benytte seg av en vott for å forhindre flekker og ujevnheter ved påføring, forteller Leila hos The Body Shop.

De ulike selvbruningene man kan bruke er blant annet express tan, mousse, gradual tan, spray, mist, dry oil og face drops.

– Min favoritt er Express mousse fra St. Tropez. Den blir best om du påfører den på kvelden, så sitter du med den i en til tre timer, avhengig av hvor brun du vil bli, så skyller du den av før du går og legger deg, forteller Nathalia og fortsetter:

– Denne virker på samme måte som andre selvbruningskremer over natten, men du slipper klisset.

To som sammenligner hudfargen etter selvbruning
Selvbruningsprodukter
Coconut bronze fra The Body Shop

Gradvis brunfarge

Hos Body Shop har de også produkter som gir deg den fine gløden.

– Jeg kan anbefale Coconut Bronze Gradual Tan, sier Leila.

– Dette er en lotion som gir gradvis brunfarge og som kan bygges opp. Den er fuktighetsgivende, da den er beriket med økologisk kokosolje. Den gir huden en superfin glød og varig brunfarge som sitter. Den passer alle hudtyper, også sensitiv hud.

– Dette er en deilig og fuktighetsgivende tørr olje som gir deg en solkysset hud. Oljen gir et lett hint av shimmer og farge, som gjør at huden får en sunn glød. For best resultat påføres oljen på ren, jevn og fuktet hud, tipser Leila. I tillegg har vi fått inn bronzing matte powder og shimmering oil.

Dame som holder selvbrunings dråper
Selvbruningsprodukter
Kicks: Selvbruning fra Sunny Stories
Selvbruningsprodukter
Glöd selvbruning fra Vita

Til ansiktet

Til ansiktet kan du bruke face drops, som blandes inn i dagkremen, solkrem eller foundation. Det gir øyeblikkelig en solkysset hud, og kan følges opp dagen etter.

Etter påføring

Påfør selvbruning ca. en gang i uken for å opprettholde fargen.

– Fargen sitter finest de første fire dagene, og så vil den fade bort. Dette kommer an på hvor mye man dusjer, hvor flink man har vært til å skrubbe seg og gi fuktighet til huden i forkant, avslutter Nathalia.

Selvbruning som dry oil og leg mist kan minske i intensitet i løpet av dagen fordi man har på klær, svetter eller dusjer.

På senteret finner du også Solhuset i 4. etasje.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00