Dette ønsker vi oss nå

Kollasj av ting å ta med til stranden
Hamamhåndkle fra Princess // Cliniderm solkrem SPF 50 fra Vitus Apotek // Orelia øredobber fra Kjær Oslo // Marie Jo Bikini fra Marinka // Saint Laurent Solbriller fra Synsam // Stockholm Design Group Sandaler // Heklet kjole fra Bik Bok
Dame i kjole på stranden
Dame i bikini ved bassengkanten
Heklet kjole fra Vero Moda // Marie Jo Bikini fra Marinka
Dame som holder veske
Dame i lin outfit
Veske fra Bik Bok // Sett fra Only
Dame i hvit bikini
To venner som går langs veikanten
Sarong fra Bik Bok // Strandåndklær fra Princess

Must haves til stranda!

Det er første sommermåned og vi er klare for saltvann i hår og sol på kroppen. Her er produktene vi ønsker oss til late dager hjemme og på stranda.

Heklet og lin

Heklede kjoler eller skjorter, bukser og shorts i lin er perfekt i varmen. Komfortabelt og elegant på samme tid, samtidig som det er lett og luftig å slenge over seg når du skal beskytte deg mot solen.

Nå finner du både korte og lange kjoler i heklet stoff i butikkene, som er nydelige å kombinere med en lekker bikini under. I tillegg bugner det av fine linsett, som kan brukes over badetøy, tubetopper eller alene.

Sandaler

På føttene må vi selvsagt ha et par sandaler. Stockholm Design Group sine feminine, flate sandaler passer til alt og er enkle og tre på seg. Eller så ser vi at varianten med lukket tå er overalt om dagen. Disse er både kul til jeans, kjoler og skjørt, samtidig som de er komfortable å gå i.

Strandtilbehør

Selv om du bruker solfaktor og solbriller er det også viktig å ta pauser fra solen, samt dekke seg til med tøy. Knyt en sarong rundt livet og invester i en kul solhatt for den komplette strandlooken, samtidig som du unngår solskader. Husk også et lekkert hamamhåndkle som tørker fort og strandveske til alt du måtte trenge.

Gå ikke glipp av de flotte smykkene fra Orelia, som du nå finner hos Kjær Oslo. Disse kan enkelt mikses og matches sammen med flere øredobber og smykker, og på mange av øredobbene kan charmen også tas av. Nydelige detaljer når du har håret oppsatt om sommeren.

Tips!

Les hvordan du velger riktig solbeskyttelse her.

Sjekk ut sesongens kuleste solbriller.