Dette ønsker vi oss nå

Kollasj med vårmote til dame
Lexington: Rutete flanellskjorte, 1495,- // Genser i alpakkablanding, 2195,- // Jeans med brede ben, 1595,- // Caps, 495,- // Match: Stripete skjorte, 699,- // Silkeskjerf, 499,- // Krogh Optikk: 3285,- // Solbriller fra Gucci // DNA: Adidas Samba
Dame som går tur i en park
To personer i en park
Lexington

Vår i luften!

Våren er i anmarsj, og med den bringer vårkolleksjonene en frisk bølge av motenyheter. Denne sesongen er det blant annet denim som gjelder, sammen med skjorter, cardigans og jakker i lyse og forfriskende farger.

Vårlig denim

Når været blir mildere er det ikke uvanlig at denimplaggene gjør sin entré i butikkene, og i år er intet unntak. Den allsidigie tekstilen passer til ethvert antrekk, for eksempel sammen med en myk skjorte på solfylte dager eller en varm cardigan på kjølige kvelder. Materialer som økologisk bomull, viskose og flanell er akkurat passe varmt i mellomfasen fra vår til sommer. Med et silkeskjerf i halsen og et par solbriller blir stilen vårlig og fin.

Dame som går tur på langs en vannkant
Dame som sitter på et stenberg
Match

Sommerlige farger

Om våren blir vi lettere til sinns, og det vil vi også gjenspeile i klærne vi har på oss. Lette plagg i farger som gjør oss glade er det vi ønsker oss nå.

Med nøytral denim som base finnes det ingen grenser for hvilke farger du kan kombinere med. Nå er butikkene fylt opp av pastellfarger, lyse trenchcoats og fargerikk strikk - det blir vi glade for å se! Et tydelig tegn på at sommeren nærmer seg med stormskritt.

Ballerinasko
Noen som holder sneakers
Ganni ballerinas fra QOMO // New Balance sneakers fra DNA

Sneakers og ballerinas

Ingenting er bedre enn å legge vekk tunge boots til fordel for lette joggesko når snøen smelter. Sneakers fortsetter å være en pilar i motebildet år etter år, og det setter vi stor pris på. Merker som New Blance, Adidas og Puma har allerede kommet med en rekke stilige vårnhyheter hos skobutikkene. I tillegg må vi trekke frem de fantastisk kule ballerina-skoene fra Ganni, som er en skikkelig trendsetter dette året.

Kom innom og sjekk ut butikkenes nydelige vårkolleksjoner!