Dette ønsker vi oss nå

Kollasj av strandantrekk til dame
Mango: Heklet poloskjorte, 499,- // Heklet miniskjørt, 499,- // Øredobber, 199,- // QOMO: Sleepers, 500,- // Krogh Optikk: Solbriller fra Dior, 5925,-

Beachwear som popper!

Det er på tide å friske opp garderoben med strandmote som ikke bare ser fantastisk ut, men som også løfter humøret!

Fargerik strandmote

Ikke vær redd for å kle deg i farger fra innerst til ytterst, både på bikinien og det du slenger over deg. Lyse og glade farger kan faktisk gi deg en ekstra energiboost og gjør at du vil skinne enda mer i sommersolen. Vi elsker dette lekre settet fra Mango og fargerikt badetøy fra Change!

Ryggen til en dame i bikini
To damer som holder rundt hverandre i bikini
Bilde 1: Change: Sunny triangle bikinitopp, 669,- // Bilde 2: Marisol full support bikinitopp, 749,- // Marisol high waist bikinitruse, 499,- // Coco full support bikinitopp, 899,- // Coco Brazilian bikinitruse, 419,-

Luftige plagg

Når du skal på stranda er det lurt å tenke luftig. Velg plagg som er lett å slenge over seg og som tørker raskt. Nå finner du et stort utvalg matchende sett, kjoler og skjørt i behagelige stoffer. Heklet og lin ser både stilig ut og er ideelt for strandliv, festival eller en avslappet dag i byen. Vi elsker plagg som er allsidige og som vi like gjerne har på oss på café som når vi skal på stranda.

Dame i et hvitt linsett
Mango: Linbukse, 699,- // Linskjorte, 699,-

Smart bekledning

Heldigvis trenger du ikke lenger å velge mellom praktisk og pen bekledning. Sommerkolleksjonen fra WoolLand inneholder premium mote, som er designet for norske forhold.

WoolLand har skjørt og shorts som er laget av nylon og spandex. Det gjør at stoffet er pustende og sørger for at du tørker fort. Dette er virkelig et must have for deg som elsker strand- og båtliv - perfekt til en aktiv sommerdag ved sjøen og kan fint kombineres med en elegant bluse til sommerkvelden.

Dame på en tennisbane
Wolland: Hvaler skjørt, 1000,-

Beskytt deg mot solen

Første bud når du skal tilbringe mye tid i solen er naurligvis solkrem og solbriller samt en kjole eller overshirt å slenge over skuldrene ved jevne mellomrom. Husk også et stort strandhånkle og en kurvveske der du får plass til alt du trenger. Vi digger også fargerike flip flops fra Sleepers, som du finner hos både Høyer og Qomo. Som navnet tilsier er de lette å smette inn i og kommer i et stort utvalg farger, slik at du kan velge din favoritt!

Oppsummert handler denne sommeren om å kombinere komfort og stil med smarte valg. Heklet, farger og funksjonelle plagg er nøkkelen til en vellykket sommergarderobe. Kom innom og oppdag våre lekre nyheter som garantert vil gjøre dagene på stranda enda bedre!

Boktips til sommeren!

Sjekk ut den nye boken av Katrine Wessel-Aas, “Huset i Wimbledon”, som er starten av en ny triologi om familien Winther. En feelgood-bok som er perfekt ferielektyre. Fås hos ARK og Norli.

Dame i badedrakt
Dame som sitter på en strand i bikini
Høyer: Badedrakt fra Malina // Princess: Strandhåndklær