Dette ønsker vi oss nå

Kollasj av damer i kjoler, vesker og sandaler
Høyer: Grønn miniveske fra Maria La Rosa 3199,- // Fargerik veske fra Maria La Rosa 3699,- // Sort miniveske fra By Far 5799,- // Sandaler fra Holzweiler 3199,- // Qomo: Flipflopper fra Sleepers 400,- // David Andersen: Smykke fra Elhanati 10 810,- // Øredobber fra Ole Lyngaard Copenhagen 39 900,- // Ring fra Ole Lyngaard Copenhagen
Svarte sandaler
Sandaler
Eurosko: Chunky sandaler med reimer og gullfargede detaljer 1699,- // Flipflop sandal med chunky såle og firktantet tåparti 1299,-
Sandaler
Dame med svarte sandaler
Eurosko: Beige/Sorte slip-in sandaler med chunky såle fra Stockholm Design Group 1299,- // Slip-in sandal med chunky såle, skrå rem over og firkanter tåparti fra Vagabond 1299,-

Det er tiden for å reise, gå på café og tilbringe sene sommerkvelder med familie og venner. Det gjør det gøy å pynte seg litt ekstra!

Her er tilbehøret vi ønsker oss til sommerantrekket.

Skoene som er kule og comfy

Stroppesandaler med hæl og chunky sandaler ser vi i trendbildet nå, og passer til både hverdag og fest!

På ferie går vi ofte mye og da lønner det seg å ha et par komfortable og luftige sandaler på beina. Vi digger disse National Sort sandalene fra Holzweiler, som du finner hos Høyer. Og Eurosko sine stilige modeller fra Vagabond og Stockholm Design Group.

Glem ikke å sikre deg et par flipflopper som er enkle å slenge på seg til og fra stranda. Qomo har flipflopper i flere forskjellige farger. Disse er fra Sleepers og er produsert i naturgummi, som er mykt og behagelig å gå på.

Dame med gul kjole og svart veske
Brun veske
Høyer: Sort miniveske fra By Far 5799,- // Beige veske fra Mulberry 10299,-
Grønn veske
Dame med veske og hvit kjole
Høyer: Grønn veske fra Mulberry 8599,- // Veske fra Maria La Rosa 3199,-

Veskene som løfter antrekket

Minivesken fra By Far har lekre initialer i gull og kommer med romslig interiør. Topphåndtaket er av semi-lakkskinn og skulderremmen er justerbar. En tidløs veske som passer til de fleste antrekk!

Veskene fra Maria La Rosa er håndflettet i Milano og kommer i helt nydelige farger! Mulberry har også mange fine farger i sin sommerkolleksjon. Du finner veskene hos Høyer.

Øredobber
Perlearmbånd
David Andersen: Øredobber fra Ole Lyngaard Copenhagen // Qomo: Armbånd fra Enamel

Smykker til solbrun hud

Hva er vel finere enn vakre smykker på solbrun hud? Vi ser at perlene er tilbake for fullt i smykkeverdenen, og drømmer om ringene og ørdeobbene fra Ole Lyngaard Copenhagen. Se også de flotte perlesmykkene fra Enamel.

Øredobber
Perlearmbånd
David Andersen: Øredobber fra Ole Lyngaard Copenhagen // Qomo: Armbånd fra Enamel

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00