Dette ønsker vi oss nå

Kollasj av koseklær til dame
WoolLand: Krosshø Strikket Ullgenser, 2000,- // Hemsedal strikket ullgenser, 1600,- // Hemsedal strikket ullbukse, 1500,- // Solveggen Pile Vest, 2500,- // Eurosko: Ugg Tasman, 1499,- // Kopp fra Princess, 69,-
Dame som soler seg i solveggen
Ullgenser, bukse og uggs på et gulv
Solveggen vest fra WoolLand // Antrekk fra Match
Tøfler
Dame som står ute med en dam i bakgrunn
Tøfler fra Lexington // Antrekk fra WoolLand
Dame med svart antrekk
WoolLand

Kos deg med stil i høst.

Matchende ullsett, chunky strikk og et par trendy uggs. Det er ikke mer som skal til for å sette høststemningen!

Nå som temperaturen synker er vi klare for å krype inn i et mykt, varmt og stilig antrekk. Det er noe med høsten som gjør oss helt gale etter kosetøy og strikk.

Høstens look: Strikk, jeans og uggs

Vårt “go to” antrekk i høst, for en uanstrengt look, er en stor og god strikk sammen med en avslappet jeans og et par lekre uggs. Definitivt sesongens hotteste og mest komfortable skotøy.

Også høyt opp på ønskelisten står WoolLands Solveggen vest. En drøm for alle som elsker lag-på-lag stilen, i luksuriøst materiale og elegant farge som kan styles opp eller ned. Midt i blinken på dager hvor temperaturen varierer.

Ull er gull

De dagene hvor vi bare vil pakke oss inn fra topp til tå, går vi for en komfortabel ullgenser og matchende ullbukser - det ultimate antrekket for en lat søndag eller hyggestund med venner. Her leverer Woolland som vanlig høy kvalitet.

Lexington har nylig lansert håndlagde tøfler i samarbeid med Shepard, et merke som bruker naturlige materialer som sausekinn og ull. Det er som å gå på en drøm!

Når du har koseantrekket i boks er det bare å tenne duftlyset, tulle deg inn i pleddet og fyre opp en god kopp med kakao. Vi har alt du trenger for å gjøre denne høsten til den koseligste noensinne!