Dette ønsker vi oss nå

Kollasje av ullklær og skjønnhetsprodukter
WoolLand: Fonnabu Høyhalset Strikkegenser, 2000,- // Himmeltinden Ullbukse, 1300,- // Loen Alpaca Strikkegenser, 1800,- // Lexington: Håndkle, fra 100,- // Day: RE-S Toalettmappe, 299,- // The Body Shop: Sleep Kroppsskrubb, 398,-
Vask og håndklær
Håndklær fra Lexington

Nå ønsker vi oss produkter med naturlige og resirkulerte materialer.

Ull er gull

Kalde dager øker behovet for varme plagg. Slik som dette deilige settet med ullgenser- og bukse fra WoolLand. Et perfekt antrekk til hverdagskos eller tur, når du trenger noe som føles ut som silke på kroppen.

Vi liker også den høye kragen på Loen ullgenser. Denne kommer også med et snev nylon og spandex, som er lagt til for ekstra slitestyrke.

Det fine med ullklær er at det kan gå i arv i flere generasjoner. Med andre ord en god investering for både miljø og lommebok.

Frisk opp badet

Noen ganger trenger vi å bytte ut håndklærne på badet, og denne gangen vil vi gå for Lexington sine Oeko-Tex sertifiserte håndklær. De er både myke og absorberende, som føles behagelig på kroppen.

I tillegg ønsker vi oss en ny toalettmappe som kan vare lenge og få plass til alt vi trenger. Kolleksjonen RE-S fra DAY har et tidløst og klassiske design, og er laget av 100% resirkulert polyester.

Vi er også glad for at skjønnhetsmerker har begynt å tilby refills, som reduserer miljøbelastningen fra emballasje. Både Rituals og L’Occitane tilbyr refill på blant annet håndsåpe og duftpinner. Et godt valg når vi har gått tom for favorittduften.

Finn flere miljøvennlige produkter her.

Tips!

Nå får du 40 % på håndklær hos Lexington.

Skjønnhetsprodukter
Hudpleie fra The Body Shop

Økologisk hudpleie

Skiftende vær gjør at huden trenger litt ekstra pleie. Med The Body Shop sin Sleep-serie skrubber vi vekk dagens stress og gjør kroppen klar for en god natts søvn med en fuktighetsgivende krem.

Den velduftende fuktighetskremen inneholder omtrent bare ingredienser av naturlig opprinnelse og skal bidra til bedre søvn. Produktene kommer dessuten i en resirkulerbar glassemballasje og er en del av The Body Shop sitt Community Fair Trade-program.

Les mer om Community Fair Trade her.

Aktuelle tilbud

WoolLand

-20% på alle Røros luer og Hammerfest pannebånd

Med forbehold om utsolgte varer.

Kundeklubb – senter Gjelder 2. januar til 31. januar

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo