Pynt til nyttårsfeiringen

Tildekket bord
Mester Grønn
Service og tildekket bord
Tildekket bord
Tallerken dekket med bestikk og serviett
Servise, bestikk og serviettringer fra Kremmerhuset // Blomster og vaser fra Mester Grønn.

Vi hilser 2022 velkommen med blomster, glitter og stas! Her finner du alt du trenger til en koselig og intim nyttårsfeiring.

Årets siste dag bør feires med stil, enten du skal dekke et bord for to eller invitere til middagsselskap for de aller nærmeste.

Hvitt og elegant

- Et godt tips til bordpynten er å bruke små vaser eller glass, og fylle med avskårne blomster, grener med vintergrønt og strå. Vasene kan gjerne være i ulike former og størrelser. Mellom vasene er det fint å pynte med både levende lys og lyslenker, da blir det ekstra stemningsfullt, tipser Mester Grønn oss.

I julen går det i rødt hos de fleste, men til nyttårsbordet er det fint å bytte ut julefargene med lette og lyse farger.

Husk at blomster også er den perfekte vertinnegave, dersom du er invitert bort til nyttårsaften.

Kombiner hvite- og pastellfargede blomster med hvit duk og fest-detaljer i gull og sølv, for et elegant og tidløst nyttårsbord.

Ballonger med teksten "Happy New Year"
Papp hatter med tekst "Happy New Year"
Tildekket bord
Partyland

Glitter og glam

Selv om de store festlighetene uteblir i år, er det ingenting i veien for å gjøre årets siste dag litt ekstra gøyal for de aller nærmeste. Hos Partyland finner du et bredt utvalg av fargerike ballongoppsatser, morsomme partyhatter og glitrende slips, som garantert vil bli en hit blant både store og små!

Sølv, gull og glitter er evige klassikere på feiringen av årets siste dag. Inviter til et middagsselskap med bordløper, ballonger og glitrende pynt - og la gjerne bestikket skinne også! Sort er med på å skape den ultimate nyttårsstemningen, og er en fin base som lar sølv og gull skinne skikkelig. Da synes metallfargene ekstra godt.

Når man feirer det nye året, er det ikke bare rommet som skal skinne, men vi som er tilstede også!

- Det ultimate nyttårstilbehøret i år er partyhatter. Enten de er formet som tradisjonelle partyhatter eller flosshatter, så skal de være dekket i metalliske farger og glitter, forteller Partyland.

Eller hva med et paljettdekket slips? Perfekt å bruke sammen med den klassiske sorte dressjakken eller kjolen!

Ballonger, servietter, bestikk, lysholdere og slips
Fra Partyland: Ballonger og slips // Fra Kremmerhuset: Servietter 39,- // Kronelysestake 99,- // Telysestake 49,- // Bestikk 199,- for 4 deler

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 19:00
Åpent i dag 10:00 - 19:00