Princess

Åpent i dag 10.00 - 21.00

Kunde får varene sine i en pose

Åpningstider

  • Mandag 10.00 - 21.00
  • Tirsdag 10.00 - 21.00
  • Onsdag 10.00 - 21.00
  • Torsdag 10.00 - 21.00
  • Fredag 10.00 - 21.00
  • Lørdag 10.00 - 19.00
  • Søndag Stengt

Om Princess

Princess er en av Norges største aktører innen interiør og hjemmetekstil. Vi tilbyr flotte kvalitetsvarer til en god pris. Hos oss finner du et bredt utvalg av interiørprodukter som lys, pynt, puter og pledd, gardiner, sengetøy – alt du trenger for å skape et levende hjem med særpreg og atmosfære.

Vi har fokus på miljø og trygge produkter for hele familien.

Handle fra sofaen

Har du lyst til å gjøre det litt ekstra hyggelig hjemme er det godt å vite at hos Princess kan du få varene helt hjem fra 79,- eller du kan gjøre butikkbesøket så kort som mulig ved å kjøpe på nett, og hente pakken gratis i en vår butikk. Du finner mer informasjon om våre fraktalternativer på våre nettsider.

Book en konsulent

Visste du at du kan booke tid hos oss, og få eksperthjelp på solskjerming, dunprodukter og gardiner? Ta turen innom oss her på senteret, eller bestill time.

Vi kan sy for deg

Vår systue drives av Moving Mamas, som hjelper innvandrerkvinner (og menn) ut i arbeid. Systuen hjelper deg med søm av gardiner, spesielle detaljer og matchende tilbehør!

Priseksempel: Å legge opp gardiner koster fra 119,- per lengde. Leveringstiden er ca. 3 uker.

Vårt miljøfokus

I 2017 fikk Princess hedersprisen av Svanemerket, blant annet på grunn av vårt langvarige engasjement for å sørge for synlig svanemerking av produktene våre. I tillegg er vi en del av the Better Cotton Initiative (BCI), som gjennom støtte til produsenter av bomull bidrar til mer bærekraftige bomullsprodukter.

Flere av våre sine produkter er også laget av økologisk bomull, hvor det ikke er brukt farlige sprøytemidler og kunstgjødsel i produksjonen.

Vi er også Miljøfyrtårn-sertifisert.

Beliggenhet

3. etasje

Parkering

P3

Aktuelle tilbud

Bilder

Kunde får hjelp av betjening
Person klipper i stoff
Kunde kjenner på dunpute