Sommeridyll i hjemmet

miljøbilde av seng med grønt sengetøy
Imperial satengsengesett i fargen mosegrønn, kr 349,- fra Princess.
miljøbilde av en seng med hvitt sengetøy
Princess: Denita lingardin 999,- // Adeline satengsengesett 349,- // Shanti yogadame 129,-

Finn frem lette dyner, lyse gardiner og duse farger. Vi hjelper deg med å gjøre hjemmet ditt så stemningsfullt og innbydende som mulig. Vi har det som trengs.

Det duse soverommet

Det er viktig å innrede soverommet slik at du trives, og enkelt kan slappe av. Velg mellom duse sandfarger som beige og creme, eller lyse sommerfarger som lyseblått. Det viktigste er at det føles innbydende og avslappende nok til å gi deg en god natt søvn.

Denne sesongen går det i sarte lintoner og beige. Dette kan matches med litt mer vågale farger som havblå, okergul og fuksia.

– Som hver sommer trekker vi inn blomster i soverommet gjennom mange fine sengesett. Men denne sommeren kommer de i flotte, sterkere farger enn vi har sett tidligere, forteller Åse fra Princess.

miljøbilde av seng med sengetøy i terracotta
Imperial satengsengesett terracotta, kr 349,- fra Princess.
miljøbilde av oppredd seng med blomstermønster
Princess: Carolina satengsengesett 349,- // Sommerdundyner fra 300,-
miljøbilde av oppredd seng med blomstermønster
Princess: Annabella satengsengesett 399,- // Sommerdundyner fra 300,-

Tropiske vibber

Utenlandsreisen blir for de fleste utsatt denne sommeren. Men det er ingenting som hindrer deg i å skape en tropisk atmosfære i hjemmet. La deg inspirere av interiøren i spanske villaer og italienske vingårder. Det skal være avslappet, naturtro og lunt:

– Med toner av turkis og blått, og palmemønster på uteputene skaper du raskt en deilig feriestemning hjemme eller på hytta. Inviter familie og venner på en kald sommerlimonade og nyte late sommerdager, forteller Inger fra Kid.

kvinne som sitter på stol
kvinne som gjør hverdagslige ting bak pynt på bord
KID: Lucky stor vase 149,- // Lucky liten vase 79,- // Eden vase 179,- // Fontain dekorvase 349,- // One stripe teppe 599,-
hvite lykter og skål på en sjenk
Princess: Tinde led lykt 20 cm 269,- // Roris lykt 349,- // Stranda skål 69,-
planter i krukker
pådekket spisebord ute
KID: Sjøgress blomsterpotte 49,- // Brick blomsterpotte 549,- // Thatch kurv 599,- // Simply kurv 179,-

Denne rustikke og naturtro stilen ser vi også går igjen i mange butikker. Det handler om å finne elementer, farger og interiør som går i ett med naturen – som igjen gir en rolig og innbydende atmosfære i hjemmet.

Skap nye minner med dine kjente og kjære

På kjøkkenet er det også matte, duse farger som går igjen. Vi elsker fremdeles gjenbruk, og kjøper heller kvalitetsartikler som varer lenger. Dette speiler seg i utvalget hos Kitch'n:

– Det er mye produkter som har mulighet for gjenbruk- som servise i melamin/bambus. Når det gjelder trender så er det mye gull/titanium og steel/kobber, samme som i fjor, forteller May-Britt fra Kitch'n.

miljøbilde av drinker på bartralle
Kitch'n: pulltex barsett stål 399,- // Moscow mule drinkkrus 199,-
drikkeglass på piknikbord
KITCH'N: Vannglass 40 cl 69,- // Champagneglass 21cl 99,- // Hvitvinsglass 40 cl 99,- // Rødvinsglass 50 cl 99,- // Tramontina piknikbord 199,-
frukt og grønnsaker i plastikkbeholdere
brød og kjøkkenmaskin fra ankarsrum
Kitch'n: Sistema Renew matboks 400 ml 69,- // Sistema Renew matboks 1,65l 160,- // Sistema Renew yoghurtbeger 90,- // Ankarsrum assistent original kjøkkenmaskin 6990,- //

Om du disker opp med noen fancy cocktails for vennegjengen, eller inviterer familien på grilling er helt opp til deg selv. Da er det deilig å imponere med noen skikkelige delikatesser:

– Vi ser fremdeles trenden med at folk skal lage mye fra bunnen. Det kan være hva som helst; brød, middager, desserter osv. Det viktigste er da å ha skikkelig utstyr, at det i tillegg er lekkert og passer godt inn på kjøkkenet er et stort pluss, forteller hun videre.

Nå kan du endelig koble av med god mat og drikke, fint vær og de du er glad i. Denne sommeren skal handle om å nyte, verdsette og kose seg. Ønsk venner og familie velkommen inn i ditt eget lune hjem.

Produkter

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 16:00
Åpent i dag 10:00 - 16:00
Åpent i dag 10:00 - 16:00