Gavetips til brudeparet!

Kollasj av et brudepar som åpner gaver, service, gryte, serviett og fugler i tre
Dekorert bord
Glass
Traktøren: Riedel Veritas vinglass 2 pk 799,- // Kitch’n: Magnor Alba fine line rødvinsglass 48cl 699,-
Kollasj av service i forskjellige farger
Traktøren: Broste Nordic Sea servise fra 129,- // David-Andersen: Th. Marthinsen sølvbestikk fra 463,- // Tilbords: Georg Jensen Bloom skål 34cm 1899,- og Bloom serveringsskje 2pk 559,- // Tilbords: Royal Copenhagen Blå Mega Riflet servise fra 569,-

Her er tipsene til gavene du kan gi bryllupsparet på den store dagen!

Kjøkkenbutikkene, David-Andersen og Lexington har lang erfaring med å hjelpe bryllupsgjester finne gaver. Nå deler de sine beste tips!

Et miljøvennlig gavevalg er gaver som både er tidløse og i god kvalitet. Disse kan vare i år etter år, og til og med gå i arv. Da tar man vare på minnene lenge, samtidig som det er bra for miljøet.

Vakkert servise

Servise er en klassisk bryllupsgave - og ikke uten grunn! Hvem vil vel ikke ha noe vakkert å spise og drikke av? Enten man tar frem gaven på en vanlig mandag eller inviterer til stort middagsselskap, så er det ekstra stas å ha noe som minner paret om den store dagen deres.

Servise er ikke bare servise - det fine med det, er at det kommer i så mange stiler, former og farger. Noe elegant og tidløst blir som regel godt mottatt. På Tilbords er salatbolle og bestikk fra Georg Jensen en klassiker. Og ikke glem glass! Alba Fine Line rødvinsglass er munnblåst og håndslepet i et eksklusivt og funksjonelt design. Gaver preget av godt håndverk varer lenge, og kan skape en følelse av ekstra luksus for brudeparet i mange år fremover. På Traktøren trekkes det frem Veritas vinglass i krystall fra Riedel.

Ulikt servise i stilrene mønster og farger er også evig populært. Therese fra Tilbords er svært glad i Royal Copenhagens blå Mega Riflet servise i porselen. Dette serviset er håndmalt i et klassisk mønster i en forfriskende blå farge. En av favorittene til butikksjef Stine hos Traktøren er serviset Broste Nordic Sea i steintøy, som skaper et spennende uttrykk med sine flotte striper. Butikksjef Nina fra David-Andersen anbefaler et elegant, mønstret sølvbestikk fra Th. Marthinsen. Nydelig bestikk er gave som garantert blir brukt, og varer livet ut.

Kollasj av et brudepar som åpner gave, karaffel, kaffepresse og en gryte
Kitch’n: Sabor kobberkjeler fra 1399,- // Tilbords: Le Creuset støpejernsgryte 4,2L 2099,- // Magnor Cape Presskanne 929,- // Grand Cru vannkaraffel 299,-
Kjøkkenmaskin og et fat med focaccia
Kjøkkenmaskin, glass, gryter, grillpanne og brødrister
Kitch'n: Ankarsum kjøkkenmaskin oliven 6990,- // Kitch’n: Le Creuset Grillpanne 1669,-

Kjøkkenutstyret som brukes igjen og igjen

Maten skal ikke bare serveres i fint servise, den skal lages med kvalitetsutstyr også! Godt kjøkkenutstyr i god kvalitet er uunnværlig på kjøkkenet, og er derfor fantastiske gaver. En av toppselgerne til bryllupet hos Tilbords er de velkjente støpejernsgrytene fra Le Creuset. De kommer i mange stilrene farger og flere størrelser.

Er brudeparet skikkelige kaffeelskere, anbefaler Therese fra Tilbords også en Cape presskanne. Det elegante og luksuriøse mønsteret gjør presskannen til et blikkfang på frokostbordet.

May-Britt fra Kitch’n forteller at en Ankarsrum kjøkkenmaskin er et perfekt innslag på kjøkkenet. Den kommer med ulikt utstyr som gjør at den kan tilberede en rekke forskjellige matretter. Prikken over i’en er en grillpanne fra Le Creuset - perfekt til å grille, brune, steke og glasere det meste!

Servant dekket med håndklær
Oppreid seng
Lexington: Håndklær fra 100,- // Sengetøy Hotel Sateen og Hotel Percale fra 495,-
Kollasj av serviett, sjampagne holder, seng og fugler i tre
Tilbords: Halvor Bakke serviettring 4 pk. 349,- // David-Andersen: Georg Jensen Bloom Botanica Vase 1999,- og Champagnekjøler 2499,- // Kitch’n: Kay Bojesen Lovebirds 2stk 1149,- // Lexington: Pin Point Blue sengetøy fra 425,- og hvitt Icons Star Bedspread fra 2495,-

Interiøret som skaper et flott hjem

Eksklusivt interiør kan både gi parets hjem det lille ekstra, samtidig som det er en vakker påminnelse om den store dagen. Hos både Tilbords og Kitch’n er Kay Bojesens Lovebirds i eik i tidløst, dansk design veldig populære bryllupsgaver.

David-Andersen sprudler også av gavetips: Butikksjef Nina anbefaler vakre vaser og en elegant champagnekjøler fra velkjente og tidløse Georg Jensen.

- Georg Jensens Bloom Botanica-vase presenterer blomstene på en vakker måte, og er like flott uten blomster, nærmest som en skulptur. Den er like elegant midt på bordet som i vinduskarmen.

Hos Lexington trekkes utsøkt sengetøy og myke håndklær frem som perfekte bryllupsgaver. Dette er noe alle vil få bruk for, og da er det stas å ha noe tidløst i god kvalitet.

HVOR FINNER DU ØNSKELISTER?

Flere butikker tilbyr også ønskelister der brudeparet selv kan sette opp hva de ønsker seg, og gjestene kan klikke seg inn og se. Da kan du være sikker på at gaven vil falle i smak - så husk å spørre paret om de har en ønskeliste!

Butikker som tilbyr ønskelister til bryllupet: