Boligstyling hos Kremmerhuset

Sofa med puter og tildekket stuebord

Hos Kremmerhuset kan du nå bestille tjenesten boligstyling! En av deres dyktige stylere gir deg en personlig konsultasjon i butikk.

Få et gjennomført interiør

Skal du selge bolig, eller trenger du inspirasjon og hjelp til å gjøre et rom til ditt eget? Kremmerhuset Storo tilbyr en personlig boligstyling med farge-, materialvalg og produktforslag med tilpassede produkter for akkurat ditt hjem. Steven er boligstyler på Storo Kremmerhuset og er spent på å starte den nye tjenesten.

- Vi i Kremmerhuset elsker å jobbe med form, farge, materialer og trendvarer! Vi setter sammen unike løsninger basert på dine behov og preferanser. Bestill boligstyling hos oss og realiser ditt drømmerom, sier Inger Lise.

Kremmerhuset tilbyr boligstyling for stuen, kjøkken, yttergang/entree, bad, loftstue, kjellerstue, hytte og uteplass.

Du kan booke tid på nett og i butikk.

I forbindelse med booking av tid er det viktig at du inkluderer detaljer om følgende:

  • Hvilket rom ønsker du at stylisten skal hjelpe deg med.
  • Hvilke farger liker du?
  • Hvilke farger har du i rommet (vegger, gulv)?
  • Er det noen spesielle møbler/farger å ta hensyn til? Har du en sofa, en stol, en hylle som er viktig i rommet, er det viktig å spesifisere farge og stil.
  • Send over 1-4 bilder av rommet i mailen.
Stue med sofa, bord, stol og bilde på veggen
Stue med sofa, bord, stol og speil på veggen
Sofa med puter og pyntet stuebord

Slik foregår boligstyling

Etter du har sendt mail med detaljer om hvilket rom og hvilken stil du ønsker, setter Steven sammen en stil basert på produkter fra Kremmerhuset som kan passe inn i ønsket rom.

Kom til avtalt tidspunkt og få presentert ideene til boligstylisten. Her vil dere gå uavbrutt rundt i butikken og diskutere hvordan de forskjellige detaljene kan passe inn hos deg.

Konsultasjon i butikk

Boligstylingen tar 30-60 minutter pr rom, og er nå gratis for Kremmerhusets medlemmer/ 999,- for ikke-medlemmer (meld deg inn: send sms "kh" til 27272). Dersom du kjøper med deg produkter over 2000,- er konsultasjonen gratis. (Det er ikke kjøpsplikt).

Velkommen til Kremmerhuset - inspirasjon til å fornye hjemmet.

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo