Utforsk en verden av underholdning og fritid

Barn setter sammen lego-bil
Ringo

På Storo Storsenter finner du alt du trenger for å gjøre fritiden din ekstra hyggelig og underholdende.

Med en rekke butikker og tjenester som tilbyr alt fra bøker og leker til bilpleie og hotell, er det ingen tvil om at du vil finne noe som passer for alle. Her finner du en oversikt over butikkene i denne kategorien, sortert alfabetisk. La deg inspirere og oppdag nye favoritter!

Se alle våre butikker for underholdning og fritid her:

ODEON Kino

Ønsker du en fullverdig kinoopplevelse, er ODEON stedet for deg! Her kan du se de største Hollywood-filmene i en komfortabel og moderne setting.

På Storo finner du faktisk landets eneste IMAX. Et lerret som strekker seg fra gulv til tak, fra vegg til vegg og med en lyd- og bildekvalitet som gir deg følelsen av å være inne i filmen.

Ta med venner og familie og nyt en kveld fylt med spenning, underholdning og et stort utvalg av snacks!

kinosal
ODEON kino

Thon Hotel

Trenger du et sted å overnatte eller ønsker du bare å nyte en eksepsjonelt god hotellfrokost? Thon Hotel Storo tilbyr førsteklasses overnatting med moderne fasiliteter, i nærhet til alt Oslo har å by på.

Her får du en behagelig og luksuriøs opplevelse, enten du er på forretningsreise eller ferie. Du kan også komme innom på drop in-hotellfrokost alle dager i uken!

god frokost med juice, kaffe, yogurtbowl, vannmelon og croissanter
Thon Hotel Storo

Musti

Har du en firbent venn som fortjener det beste? Hos Musti finner du et bredt utvalg av produkter og ikke minst vår fantastiske spa- og velvvære-salong for kjæledyret.

Erfarne frisører og lidenskapelige dyreelskere sørger for at dyret for en god behandling og all kosen den fortjener, enten du trenger hundebad, hundeklipp eller potestell.

Kom innom for veiledning innen fôr, godbiter leker og tilbehør, som passer ditt kjæledyrs behov.

Hvit hund blir vasket
Musti Trimmis Spa

Nøstet Mitt

Er du glad i håndarbeid? Nøstet Mitt er butikken for deg som elsker å strikke, hekle og sy.

Her finner du et stort utvalg av garn, stoffer og tilbehør i høy kvalitet. Uansett om du er nybegynner eller erfaren, vil du finne inspirasjon og materialer til ditt neste prosjekt hos Nøstet Mitt.

Personalet står klare til å hjelpe deg med gode råd og tips.

dame med lang brunt hår sitter i stol, hvit genser med svarte striper, mørk bukse
Nøstet Mitt