Alt innen skjønnhet og velvære!

Butikkfronten til Rituals

Unn deg litt luksus i hverdagen.

Les også: Heftig utvalg av interiør!

Les også: Størst på mote i Oslo!

Les også: Størst på sport og friluft!

Les også: Rå på elektronikk!

Les også: Mat for enhver smak!

På Storo Storsenter finner du skjønnhetsprodukter fra kjente merkevarer og en rekke forfriskende behandlinger innen hud- og hårpleie!

Rituals

Med en unik kombinasjon av hudpleie, kroppsprodukter, sminke og produkter til hjemmet, blander Rituals moderne teknologi og tradisjonelle ritualer fra Det fjerne Østen. Rituals byr på nydelig produkter, men også et deilig, avslappende øyeblikk. Rituals handler ikke bare om å se bra ut. Det handler om å føle seg bra!

Butikkfronten til Fredrik og Louisa

Fredrik & Louisa

Vi er så heldige å ha Fredrik & Louisa på senteret, som selger luksusprodukter fra ledende skjønnhetsmerker. De ansatte består av makeupartister og hudpleiere, som brenner for skjønnhet og velvære. Du blir alltid møtt med et smil og god kundeservice hos Fredrik & Louisa, enten du er på jakt etter inspirasjon, en gave eller nye produkter til deg selv.

Storo hud- og fotpleie

Hos Storo hud- og hårpleie blir du møtt av terapauter som lytter til deg og sørger for at du får behandling og produkter som passer din hud. En liten oase som får deg til å slappe av og nyte en av de mange behandlingene som tilbys. Du finner dem i hyggelige lokaler i fjerde etasje.

Lakkbar

Lakkbar tilbyr manikyr, pedikyr og et bredt spekter av kvalitetsprodukter for hånd- og neglepleie. Her trengs det ingen timebestilling, så det skal være lett å sette av tid til personlig pleie i en hektisk hverdag. På kun 20 minutter får du velstelte og lekre negler hos Lakkbar-jentene, som er profesjonelle manikyrister.

Boots Apotek

Boots er et apotek med faglig fokus på helse og rådgivning i forbindelse med sykdom og medisiner. Her får du tips & råd om hvilke produkter som møter dine behov. Boots har også et stort utvalg av hud- og kroppspleie for alle hudtyper.

Tanntunet

Tanntunet er en tannklinikk med spesialister på alle områder innen tannpleie. Her får du et tverrfaglig helseshus innen tannhelse med nytt utstyr og i moderne lokaler. Tanntunet holder åpent seks dager i uken - inkludert lørdag. Ligger i Nydalen Allè 71, på hjørnet ved NoDe.

Husk også at vi har: