Alt innen skjønnhet og velvære!

Sminke utstilt i butikk
Fredrik & Louisa

Utforsk et bredt utvalg av kjente merkevarer og nyt forfriskende behandlinger innen hud- og hårpleie på Storo Storsenter.

Hos oss finner du alt du trenger innen skjønnhet og velvære.

Se hele oversikten her:

Boots Apotek

Et helsefokusert apotek med bredt utvalg av hud- og kroppspleie! Her får du eksperttips og veiledning om produkter som passer dine behov. Kom innom og utforsk det store utvalget! Du finner Boots Apotek i 1. etasje.

Les også: Alt du må vite om solbeskyttelse i sommer

Fredrik & Louisa

En eksklusiv butikk med luksuriøse produkter fra anerkjente skjønnhetsmerker. Butikkens dyktige makeup-artister og hudpleiere står klare til å hjelpe deg med inspirasjon, gaveideer og når du skal finne nye produkter til deg selv. Fredrik & Louisa finner du i 1. etasje.

Lakkbar

Rask og profesjonell neglepleie uten timebestilling! Lakkbar er det perfekte stedet for manikyr, pedikyr og profesjonell neglepleie. Her trenger du ikke timebestilling, slik at du enkelt for tid til personlig pleie i en travel hverdag. Deres erfarne manikyrister tar seg av deg på kun 20 minutter og resultatet er velpleide negler. Lakkbar ligger i 2. etasje, rett ved rullebåndet.

Dame som viser frem manikyren sin
Dame som holder skjønnhetsprodukt
Lakkbar // Boots Apotek

Olio

En medisinsk hudpleie- og skjønnhetssalong, som tilbyr manikyr, pedikyr, hudpleie, voksing, bryn & vipper, injeksjoner, rynkebehandlinger og laser med mer. Teamet består av kosmetiske sykepleiere og terapauter med lang erfaring, grundig opplæring og et glimt i øye. Du finner Olio i freshe lokaler i 4. etasje.

Rituals

Hudpleie, kroppspleie og avslapning inspirert av Det fjerne Østen finner du hos Rituals. Utforsk det brede utvalg av hudpleie, kroppsprodukter, sminke samt velduftende produkter til hjemmet. Rituals tilbyr ikke bare vakre produkter, men også en avslappende opplevelse som gir deg velvære både innvendig og utvendig. Rituals ligger i 2. etasje.

Tanntunet

Tannklinikk med spesialister innen tannpleie! Tanntunet er en moderne tannklinikk som tilbyr tverrfaglig tannhelsebehandling. Deres spesialister tar seg av alle områder innen tannpleie. Besøk deres moderne lokaler i Nydalen.

Skjønnhetsprodukt fra Rituals
Logoen til Tanntunet
Rituals // Tanntunet