Størst på mote i Oslo!

Butikkutstillingen til Day Mikkelsen
Speil i skifterom og to damer med kjole som smiler

La deg inspirere av motebutikkene på Storo Storsenter!

Et motemekka med over 50 butikker med klær og sko. Frisk opp garderoben din på Storo Storsenter!

Les også: Heftig utvalg av interiør!

Les også: Alt innen skjønnhet og velvære!

Les også: Størst på sport og friluft!

Les også: Rå på elektronikk!

Les også: Mat for enhver smak!

QOMO

QOMO er et univers av dameklær, interiør og livsstilsprodukter. Her finner du blant annet de populære veskene fra Hvisk, jeansmerke Tomorrow Denim og ILAG, som er et nytt, norsk klesmerke. QOMO har en visjon om å tilby kundene produkter som varer, og har en rekke merker som er snille mot miljøet!

Volt

Volt er et klassisk og ikonisk motekonsept for kvalitetsbevisste menn. Med et utvalg fra 35 merker som Tiger Sweden, Eton, Filippa K og Tommy Hilfiger, sikrer du deg et solid løft av garderoben. Her finner du det siste innen både formelle og hverdagslige klær, samt tidløse klassikere.

Høyer

Storo har et stort utvalg klesbutikker for han og henne! Blant butikkene finner du Høyer, som tilbyr norske og internasjonale high end- og luksusmerker i høy kvalitet. Her finner du et motemekka med fantastisk utvalg av de beste merkevarene!

Butikkfronten til Eurosko

Kjær Oslo

Kjær Oslo er en godtebutikk med klær og interiør for kvinner. Her finner du både klær, tilbehør og fine små ting til hus og hjem. Om du ønsker litt luksus i hverdagen finner du også spiselige saker fra Søta Pærlans, fantastiske kremer fra Plant Apotecary og herlige hudpleieprodukter fra Patchology.

Lexington

Lexington er et livstilskonsept med inspirasjon fra den amerikanske østkysten. Her finner du stilfulle og moteriktig klær til ham og henne, samt alt du trenger for å skape et varmt og hyggelig hjem. Lexington introduserer fire kleskolleksjoner i året og selger også hjemmetekstiler i delikate farger.

Eurosko

Eurosko er førstevalget når familien skal ha nye sko - fra yngst til eldst. Barn og føtter i vekst er spesielt viktig for Eurosko, og de hjelper deg gjerne med å finne riktig sko for akkurat dine barn og deres behov.

Tips!

Du visste kanskje også at Eurosko tar i mot pent brukte sko, og gir skoene til de som trenger dem? Skoene kan du levere på Storo.

Babyshop

Alt du trenger til barnet ditt finner du hos Babyshop, som tilbyr kvalitetsvarer fra markedets viktigste leverandører i alle prisklasser. Her får du kjøpt baby- og barneklær, sko, leker, barnevogner, bilstoler, tilbehør og mye mer for barn mellom 0 - 10 år!

Besøk også: