Størst på mote i Oslo!

Mann som sitter ute i et amfi
Dame som poser for kameraet
Dame som holder en veske
Kjær // Høyer
Damer og mann i blåe klær
Lexington

Et motemekka med over 50 butikker fylt av klær og sko, er noe av det du finner på Storo Storsenter.

La deg inspirere og oppgrader garderoben med de nyeste trendene til dame, herre og barn!

Se alle våre motebutikker her:

Høyer

Storo har et stort utvalg klesbutikker for han og henne! Blant butikkene finner du Høyer, som tilbyr norske og internasjonale high end- og luksusmerker i høy kvalitet. Her finner du et motemekka med fantastisk utvalg av de beste merkevarene!

Kjær Oslo

En godtebutikk av klær, interiør, velvære og tilbehør til kvinner i alle aldre. Her finner du unike merker som Line of Oslo, Sissel Edelbo, Iben, Norr og Ella & Il. Butikken drives av gründeren Linda, som sørger for at du alltid får den personlige hjelpen du trenger.

Se sesongens siste motetrender her.

Lexington

Lexington er et livstilskonsept med inspirasjon fra den amerikanske østkysten. Her finner du stilfulle og moteriktig klær til han og henne, samt alt du trenger for å skape et varmt og hyggelig hjem. Lexington introduserer fire kleskolleksjoner i året og selger også hjemmetekstiler i delikate farger.

Damer som smiler til kamera
Utstillingsdokker i butikk
QOMO // Volt
Dame som poser for kameraet
Sissi

QOMO

QOMO er et univers av dameklær, interiør og livsstilsprodukter. Her finner du blant annet de populære veskene fra Hvisk, jeansmerke Tomorrow Denim og ILAG, som er et nytt, norsk klesmerke. QOMO har en visjon om å tilby kundene produkter som varer, og har en rekke merker som er snille mot miljøet!

Volt

Volt er et klassisk og ikonisk motekonsept for kvalitetsbevisste menn. Med et utvalg fra 35 merker som Tiger Sweden, Eton, Filippa K og Tommy Hilfiger, sikrer du deg et solid løft av garderoben. Her finner du det siste innen både formelle og hverdagslige klær, samt tidløse klassikere.

Sissi

Finn et bredt utvalg av moteklær, nattøy, morgenkåper, strømper, kosedresser, badetøy og undertøy til kvinner i alle aldre. Sissi fører kjente og kvalitetssikre merkevarer som som Chantelle, Garry Weber PrimaDonna, Masai, Calida, Marie Jo med flere. Her får du god veiledning til å finne riktig størrelse og modell som passer nettopp deg.

Dame som viser sko
Eurosko

Eurosko

Eurosko er førstevalget når familien skal ha nye sko - fra yngst til eldst. Barn og føtter i vekst er spesielt viktig for Eurosko, og de hjelper deg gjerne med å finne riktig sko for akkurat dine barn og deres behov. Du visste kanskje også at Eurosko tar i mot pent brukte sko, og gir skoene til de som trenger dem? Skoene kan du levere på Storo.

Trenger du hjelp til å finne din egen stil? Book time med vår personal shopper. Les mer her.