Heftig utvalg av interiør!

Mann og dame som sitter i sofa
Bolia
Pyntet stue
Vase og telysholdere
Bohus // Kremmerhuset
Seng med store puter
Princess

Enten du trenger ny sofa, skjenk, gardiner, puter eller dekor til hjemmet, så finner du det garantert på Storo Storsenter.

Se alle våre butikker innen hus og hjem her:

Bolia

Hos Bolias konseptbutikk finner du en verden av kreativitet, og et bredt utvalg av moderne møbler i tidløst, eksklusivt og skandinavisk design! Designet bygger på enkelhet, godt håndverk og ærlige materialer.

Kremmerhuset

Hos Kremmerhuset finner du alltid de lekreste fargepalettene på alt du trenger av tilbehør til hus og hjem. La deg inspirere av sesongens trender til enhver tid. Sortimentet oppdateres hver sesong og følger trendene i markedet. Få med deg sesongens siste interiørtrender her.

Visste du at du også kan få boligstyling hos Kremmerhuset? Les mer her.

Kid Interiør

Hos Kid Interiør blir du alltid inspirert av nyheter og gode kvaliteter innen gardiner og sengesett. De har også et bredt utvalg av dyner, puter, håndklær og kjøkkentekstiler samt et eget sortiment til barn.

Handle med hjertet er Kid sitt konsept for bærekraft og samfunnsansvar. Det kan du lese mer om her.

Princess

Princess er en av Norges største aktører innen interiør og hjemmetekstil. Her finner du et bredt utvalg av interiørprodukter som lys, pynt, puter samt pledd, gardiner og sengetøy – alt du trenger for å skape et levende hjem med særpreg og atmosfære.

Princess er opptatt av at det skal være enkelt å ta grønne valg. Les mer om butikkens miljøfokus her.