Heftig utvalg av interiør!

Butikkfronten til Bolia
Interiør butikk utstilling

Enten du trenger ny sofa, skjenk, gardiner, puter eller pynt, så finner du det garantert på Storo Storsenter.

Les også: Alt innen skjønnhet og velvære!

Les også: Størst på mote i Oslo!

Les også: Størst på sport og friluft!

Les også: Rå på elektronikk!

Les også: Mat for enhver smak!

Bolia

På Bolias konseptbutikk finner du en verden av kreativitet, og et bredt utvalg av moderne møbler i tidløst og eksklusivt design! Designet bygger på enkelhet, godt håndverk og ærlige materialer.

NoDe

Hos NoDe finner du svært kompetente medarbeidere, som er utdannet innen interiørdesign, produktdesign og retaildesign. Her finner du møbler i lekkert, skandinavisk design, og du kan booke interiørveiledning. Avtal tid i butikken, eller få designere med lang erfaring hjem til deg, når du skal handle nye møbler!

Kremmerhuset

Hos Kremmerhuset finner du alltid de lekreste fargepalettene på alt du trenger av tilbehør til hus og hjem. La deg inspirere av sesongens trender! Sortimentet oppdateres hver sesong og følger trendene i markedet.

Kid Interiør

Hos Kid Interiør blir du alltid inspirert med nyheter og gode kvaliteter innen gardiner og sengesett. De har også et bredt utvalg av dyner, puter, håndklær og kjøkkentekstiler samt et eget sortiment til barn.

Handle med hjertet er Kid sitt konsept for bærekraft og samfunnsansvar. Det kan du lese mer om her.

Princess

Princess er en av Norges største aktører innen interiør og hjemmetekstil. Her finner du et bredt utvalg av interiørprodukter som lys, pynt, puter og pledd, gardiner og sengetøy – alt du trenger for å skape et levende hjem med særpreg og atmosfære.

Princess er opptatt av at det skal være enkelt å ta grønne valg. Les mer om butikkens miljøfokus her.

Hos oss finner du også: