Rå på elektronikk!

Man og jente med VR-headset
Dame i butikk
Noen som spiller x-box
Elkjøp
Mann i butikk
Få gratis helsesjekk av mobilen hos Telenorbutikken

På Storo Storsenter finner du et bredt spekter av gaming- og datautstyr, mobiltelefoner, TV-er, lydprodukter og kjøkkenredskaper.

Oppdag den nyeste teknologien og utforsk innovative gadgets!

Vi har følgende elektronikkbutikker:

Elkjøp

Enten du søker etter en ny mobiltelefon, hudpleie-elektronikk, morsomme gadgets eller tilbehør til lyd og bilde, vil teamet hos Elkjøp Storo være behjelpelige. Elkjøp er en av Nordens største forhandlere av elektronikk og tilbyr et omfattende utvalg av husholdningselektronikk innenfor områder som data, telefoni, lyd, bilde og hvitevarer. Du finner Elkjøp i 3. etasje.

Power

Power har et bredt sortiment av elektronikk og hvitevarer, og deres prisrobot holder markedet under konstant oppsyn. På Storo har Power et pick-up-point for hvitevarer ved lageret, samt for alle andre produkter på parkeringsplassen foran hovedinngangen til butikken. Power er lokalisert rett rundt hjørnet for Intersport i Vitaminveien.

Du kan også ta med elektronikk du ikke bruker lenger til Power, som sørger for å reparere og videreselge produktene. I gjengjeld får du poeng på din MyPOWER-konto. Bra for deg og miljøet. Les mer om bærekraftige tjenester du finner på senteret her.