Størst på sport og friluft!

Butikkfronten til Anton Sport

Finn det perfekte sport- og friluftsutstyret for deg til alle årstider og formål. Med riktig utstyr tar du turopplevelsen og treningen til nye høyder!

Les også: Alt innen skjønnhet og velvære!

Les også: Størst på mote i Oslo!

Les også: Heftig utvalg av interiør!

Les også: Rå på elektronikk!

Les også: Mat for enhver smak!

Anton Sport

Har du besøkt Anton Sport sin splitter nye butikk i 3. etasje på senteret? La deg inspirere av alt du måtte trenge innen ski, sykkel, løp og friluft. Butikken er stor og er fylt med et bredt utvalg av produkter samt dyktige medarbeidere som yter god service. Anton Sport har et mål om at du skal finne “godfølelsen” gjennom sport og friluft.

Butikkfronten til Intersport

Intersport

Intersport samarbeider med de største merkene innen sport- og friluftsutstyr, og kan alltid tilby deg de beste produktene til aktiviteten du elsker. Intersport finner du i Vitaminveien 6, vis a vis Storo Storsenter.

Butikkfronten til Norrøna

Norrøna

Enten du klatrer, vandrer, løper, sykler, driver med jakt, ski eller snowboard, har Norrøna det du trenger av klær og utstyr. Her finner du dyktige og erfarne medarbeidere, som gir deg kvalifiserte råd og hjelper deg med de riktige valgene.

Utstillingsdokke med lue, strikket genser og forkle

XXL

Hos XXL finner du mengder av sport- og villmarksprodukter under samme tak - alt fra fotballsko og yogamatter til telt og jaktutstyr. På Storo har XXL sitt nyeste butikkonsept - et eldorado for deg som er interessert i sport og villmark. Butikken ligger med inngang fra Gunnar Schjelderups vei.