Størst på sport og friluft!

To som smiler til kamera
XXL
To på sykkeltur
Tre som smiler til kamera
Anton Sport // Intersport
Dame i sovepose og telt
Norrøna

På Storo Storsenter finner du et bredt utvalg av sport- og friluftsutstyr til alle årstider og aktiviteter.

Ta treningen og turopplevelsene dine til nye høyder!

Anton Sport

Din destinasjon for ski, sykkel, løping og friluftsliv! Butikken er stor og fylt opp med et bredt utvalg av produkter samt dyktige medarbeidere som yter god service. Anton Sport har et mål om at du skal finne “godfølelsen” gjennom sport og friluft. Du finner butikken i 3. etasje.

Finn ut hvordan du gjør sykkelen klar for vår her og se utvalget over sykler til barn her.

Intersport

De beste merkene innen sport- og friluftsutstyr! Intersport samarbeider med de største merkene innen sport og fritid, og kan alltid tilby deg de beste produktene for aktiviteten du elsker. Besøk Intersport i Vitaminveien 6, rett overfor Storo Storsenter.

Norrøna

Uansett om du driver med klatring, vandring, løping, sykling, jakt, ski eller snowboard, har Norrøna det perfekte utvalget av klær og turutstyr for deg. De erfarne medarbeidere gir deg kvalifiserte råd og hjelper deg med å ta de riktige valgene. Holder til i 1. etasje.

XXL

Mengder av sport- og villmarksprodukter under ett tak! Alt fra fotballsko og yogamatter til telt- og jaktutstyr. På Storo har XXL sitt nyeste butikkonsept - et eldorado for deg som er interessert i sport og villmark. Butikken ligger på bakkeplan i samme bygg som ODEON Oslo og Thon Hotel Storo, med inngang vendt mot Storo Storsenter. Se hvordan du velger riktige løpesko med løpeeskperten hos XXL her.

Husk at du også finner SATS i 4. etasje hos oss og SATS i Nydalen.