Personal shopper på Storo: Finn din stil

Dame som smiler
Personal shopper på Storo!

Cornelia er personal shopper på Storo Storsenter. Hun hjelper deg med å finne din stil og riktig antrekk til enhver anledning.

Som utdannet motekonsulent ved Imageakedemiet i Oslo har Cornelia blant annet jobbet som KKs faste «Bli Ny»-stylist, i tillegg til at hun har vært personal shopper hos oss i syv år.

- Jeg kan ikke tenke meg et bedre kjøpesenter enn Storo Storsenter! Her er det et bredt utvalg av butikker og merker for alle aldre og lommebøker - noe for alle, sier Cornelia.

Hvordan vil du beskrive din stil?

- Min stil er litt “schizofren”, men jeg fokuserer mest på å være avslappet og komfortabel. Det er veldig åpenbart dersom du bruker et plagg bare fordi det er trendy, og ikke fordi du liker det. Finn stilen som passer deg, er mitt tips!

Hva er det som inspirerer deg?

- Jeg inspireres av å reise, lese magasiner, se filmer, serier og folk på gaten!

Hvordan får man mest mulig ut av garderoben?

- Se gjennom hva du trenger, hva du har for mye av og bruker ofte. Ha gode basisplagg som holder lenge og gå for god kvalitet! Velg heller en dyr jeans som sitter godt, fremfor fem jeans som mister formen etter én vask.

Hva er ditt beste motetips?

- Trender kommer og går. Finn en stil som du liker og som kler deg og din kropp, og som passer inn i din hverdag.

Personal shopper på Storo!
Dame som smiler
Dame som ser i hyller

Slik fungerer tjenesten

I en Personal Shopper-konsultasjon med Cornelia får du gode råd og stylingtips som er tilpasset til ditt behov! Hun viser deg hvilke farger og passform som kler deg, samt hvilke plagg du trenger når du for eksempel kroppsfasongen har forandret seg eller du skal starte i ny jobb.

- Vi møtes, tar en prat om hva du trenger og ønsker deg. Etter det får du litt fri til å jobbe, trene eller nyte en kaffe, mens jeg finner frem aktuelle plagg for deg! Vi prøver klærne sammen i fred og ro i Storos shopping closet. Der ser vi på ulike kombinasjoner. Når du har funnet noe du liker, går vi sammen og handler klærne du har lyst på.

Oppmøte er i 4. etasje ved rullebåndet.

Pris

3 timer Personal Shopper-konsultasjon: 1500 kr. + mva

Bestill time

Har du spesielle ønsker om hvordan du helst vil bruke de tre timene med konsultasjon kan dette avtales direkte med Cornelia.

Send Cornelia en mail: cornelia.brunasso@gmail.com

NB: Avbestilling må skje senest 24 timer før konsultasjonen skal finne sted. No-show vil bli fakturert.

Gavetips

Gi gavekort på personal shopper til en du er glad i. Gavekort kjøpt hos oss kan kun brukes på Storo Storsenter. Gavekort på personal shopper som er kjøpt på andre sentre kan ikke brukes hos oss. Gavekortet betales direkte, og kan hentes på senteret.