Cutters til Storo!

Manlig frisør viser en jente håret hennes med et speil
Frisør som barberer kort hår

Nordens raskest voksende frisørkjede åpner endelig ny salong hos oss!

Onsdag 21. juli åpnet Cutters på Storo, og det med et brak. De tilbydde gratis hårklipp hele kvelden på åpningsdagen, fra kl. 17.00-21.00. Så da var det de som var førstemann til mølla som fikk gratis hårklipp.

Hele gjengen er så gira på åpningsdagen! Vi venter virkelig bare i spenning, forteller Carina fra Cutters.

Frisør som styler krøller på en dame med svart hår med blonde striper
Frisør som klipper langt hår
Frisør som klipper kort hår

Revolusjonerte frisørbransjen

Da Cutters ble lansert, var de blant de første frisørkjedene i Norge som satset på fastpris for klipp, uansett kjønn, hår og lengde.

Frisørsalongene til Cutters er av de mest besøkte i hele landet- og det med god grunn. Cutters er ingen vanlig frisørsalong. De har et unikt konsept basert på tre faktorer: effektivitet, kvalitet og en fast pris på 359,- uavhengig av kjønn eller lengde på håret. Cutters er for deg som vil ha en smartere hårklipp- når det passer for deg.

Du kan enkelt se ventetider for alle salonger og bestille hårklipp gjennom Cutters-appen. De tilbyr ikke tjenester som hårvask, farging eller striper, men fokuserer i stedet på det de er best på; en profesjonell hårklipp til en rimelig pris.

Det er selvfølgelig viktig å overholde FHIs smittevernsregler, og det er viktig at du holder 1 meter avstand til alle andre kunder. På den måten blir det en trygg åpning, for alle.

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo