På to hjul i svingen: Sykler til barn og ungdom

Barn på sykkel
Sprell
Barn på sykkel
Barn på sykkel
Sprell, Italtrake trehjulssykkel, 1799.-

Oppdag sykler for både små barn, store barn og ungdom fra Anton Sport, Sprell og XXL.

Fra 1 til 5 år

Hos Sprell får du nå tak i sparkesykler og løpesykler for de aller yngste barna. De er opptatt av at sparkesykler og løpesykler er bra for utviklingen av barnas koordinasjon, motorikk, balanse, og mye mer.

- Det er stor stas med egen sykkel, enten den har to eller tre hjul! Hos Sprell finner du sparkesykler som passer for barn fra 1,5 år og du finner også tilbehør som er både viktig og skikkelig morsomt. Sparkesykling er en fin måte å trene balansen og bli stødigere på beina, det får barna i aktivitet - og sannelig går det mye raskere på veien til barnehagen også Pia hos Sprell.

Barn på sparkesykkel
Barn på sparkesykkel
Sprell, Scootandridenorge, Sparkesykkel, 1499.-

Italiensk trehjulssykkel som skriker kvalitet

En superfin trehjulssykkel i stål fra Italtrike i oransje. Sykkelen har et klassisk design og kommer i en herlig retro farge. Den er produsert i Italia og er av høy kvalitet med solid, lakkert stålramme og et forkrommet styre som kan høydejusteres. Setet er bredt, komfortabelt og ergonomisk, og kan justeres i tre posisjoner. Barnesykkelen har håndbrems, skjerm og lasteplan Hjulene er hardføre, og kan ikke punktere. Sykkelen passer barn fra 1 – 4 år, tåler opptil 25 kg og har avtagbar stang til å dytte sykkelen med

2 i 1 sparkesykkel fra Scoot&Ride

Scoot&Ride Hver vår gleder vi oss til å ta frem denne. Sparkesykkelen fra Scootandridenorge er perfekt for barn mellom 1-5 år. Dette er en 2 i 1 sparkesykkel som gir barnet mulighet til både å stå og sitte på samme tur.Med enkle grep gjøres den om tilen sparkesykkel man står på.Sparkesykling er en super måte å trene balansen,det får barna i aktivitet og det er kjempegøy.

Kollasj av sykler til barn
Anton Sport: XEED Fox 16, barn, 1 999,- // XEED, XC 20, barn, medlemspris: 3 299,- // XEED Bolt 12, barn, 1 799,-
Kollasj av sykler til barn
XXL: XC 120 Lite BLUE 24, barnesykkel, 1 799,- // Roxter Team 20 Jr Bike 24, terrengsy, 5 799,- // XC 200 Lite BLUE 24, terreng, 2 999,-

Slik velger du riktig sykkel til større barn

Når barnet har vokst fra løpesykkel, er det på tide å se på en barnesykkel. Hos Anton Sport er de drevne på barnesykler, og Alexander forteller at det viktigste du må tenke på når du kjøper sykkel til barnet ditt, er størrelsen.

- Sykkel er ikke noe man kjøper stort slik at barnet skal vokse inn i den. Barn skal vokse ut av sykkelen. En sykkel som er for stor blir vanskeligere å kontrollere for barnet. Det går fort utover mestringsfølelsen og gleden ved å sykle. Derfor er det viktig å finne riktig størrelse til barnet ditt slik de er nå.

Hvordan ser du om sykkelen passer barnet?

Alexander anbefaler først og fremst at barnet må settes på sykkelen og prøve selv før kjøp. Her er det du bør se etter:

  • Barnet må rekke komfortabelt frem til bremser og gir.
  • De skal kunne sette tærne og tåballene i bakken når de sitter på setet.
  • De må sitte behagelig på setet, og kan sitte oppreist når de holder på styret. Dersom sykkelen er for lang, tvinges blikket naturlig nedover, og da er sykkelen for stor.

Anton Sport har sykler til barn i alderen fra 2 til 13 år. Kom innom hvis dere ønsker å prøve og få hjelp til å finne riktig sykkel.

Hos XXL forteller de at barnesykler leveres som hovedregel i fire forskjellige hjulstørrelser: 12” (2 til 4 år), 16” (4 til 6 år), 20” (5 til 8 år) og 24” (7 til 11 år). 26” anbefales når man er 10 år eller eldre.

Kollasj med utstyr/tilbehør til sykkel for barn
1. Ringeklokke til sykkel fra Sprell, 179,- // 2. Sykkelhjelm fra Sprell 51-55 cm Forest - Scoot & Ride, 659,- // 3. Rosa sykkelsete til bamser og dukker fra Sprell, 399,- // 4. Kne- og albuebeskytter med enhjørning fra Sprell, 469,-

Ikke glem tilbehøret

Minst like viktig som sykkelen er tilbehøret. Og butikkene på Storo har alt fra støttehjul, hjelm, hansker, sykkelpumper, støttestang og annet beskyttelsesutstyr for både knær og albuer.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 16:00
Åpent i dag 10:00 - 16:00
XXL
Åpent i dag 10:00 - 16:00