SATS Storo gir tipsene til treningen

Treningsgruppetime
Cardio Energy er den ultimate kondisjonsøkten med pumpende musikk. Foto: SATS
Mann som strekker seg
Noen som løper ute i marken
Treningstøy og joggesko fra Anton Sport Foto: Hoka og Nike

SATS Storo gir deg de beste tipsene til hvordan du kan holde energinivået oppe denne høsten!

Med over 100 gruppetimer i uken fordelt mellom tidspunktene 08.00 og 21.30 kan man velge mellom alt fra Vinyasa Flow Yoga for den rolige, til Power Step og Bodypump for den som ønsker fart og intensitet. På SATS Storo tilbyr de det siste innen styrke, kondisjons- og gruppetimer.

– For nybegynnere anbefaler jeg spinning eller Body for life som kondisjonstimer. Dra på Shape up eller pilates hvis du vil trene styrke og yin yoga for å løsne spenninger.

– Vi har gruppetimer både med og uten koreografi. For de som ikke ønsker vanskelig koreografi er timen Pure Strenght et godt alternativ. Det er en styrketime med superset, tyngre vekter og få repetisjoner. Timen passer for de som har trent på styrketimer før eller har trent styrke i studio, forteller Malene Lamark, assisterende senterleder hos SATS Storo.

For de viderekomne som er på utkikk etter en time som utfordrer litt ekstra, er Crosstraining eller CardioEnergy tøffe gruppetimer å prøve ut!

– Når det er kaldt og mørkt ute er det populært og komme inn å sykle. Vi tilbyr forskjellige typer sykkeltimer både formiddag, ettermiddag og helg. Er du ny på treningssenteret er sykkeltimer en fin gruppetime å starte med, sier Malene.

MALENES 7 BESTE TIPS FOR TRENING I HØST:

  • Lag en plan over hva du vil trene hver uke
  • Bruk de personlige trenerne på SATS til å finne den beste treningen for deg
  • Få treningen inn i en fast rutine
  • Tren sammen med venner
  • Meld deg på gruppetimer, det er større sannsynlighet for at du møter opp
  • Dra på trening, du angrer aldri på at du hadde en god treningsøkt!
  • Ikke glem å ha det gøy!
Dame med treningsklær
Mann og dame som løfter vekter
Malene hos SATS gir deg de beste treningstipsene.

Personlig trener

I tillegg til et stort utvalg gruppetimer kan man også trene på egenhånd på treningsstudioet, eller få hjelp av en personlig trener.

– Våre personlige trenere kan hjelpe deg med å komme i gang og ikke minst vedlikeholde treningen. De lager et treningsprogram tilrettelagt for deg og dine mål for treningen. Dersom man ønsker, kan de også lage en kostholdsplan.

Det kan være lettere å gjennomføre treningen når man har en avtale med en personlig trener, det gjør også at sjansen er større for at du fortsetter treningen og opplever fremgang. Den personlige treneren skal motivere deg til å yte maksimalt gjennom treningen ved å utfordre deg og være en støttespiller.

Dame med treningsklær og kollasj av treningsklær
Intersport: Treningstøy fra Dæhli og joggesko fra Adidas
Tre personer kledd i treningsklær
Intersport: Treningstøy fra Dæhli og joggesko fra Adidas

Godt utstyr og treningstøy

Å finne riktig og godt treningstøy er både viktig for trivsel og prestasjon. Nytt og fresht treningstøy kan i seg selv være inspirerende!

Intersport har fått inn nyheter fra Dæhlie. Plaggene består av god kvalitet, behagelig materiale, god passform og et design som ser helt smashing ut. Det er viktig å finne rett sko, denne allround løpeskoen fra Adidas er stilren og slitesterk.

Hos SATS får du også kjøpt diverse treningsutstyr som alternativ til maskiner eller til hjemmetrening. De har blant annet yogamatter, minibands, strikker, hoppetau, foam roll, og triggerpunkt-ball.

TIPS!

I uke 42 og 43 har Antons Sport medlemsrabatter

Et stort utvalg Hoka modeller med opptil 37% medlemsrabatt

Alt sekk- og bagspesialisten Osprey 20% medlemsrabatt

Alt fra Nike 20-50% medlemsrabatt

Kom innom de freshe lokalene hos SATS Storo i 4. etasje, hvor dyktige instruktører kan hjelpe deg med å sette sammen et medlemskap som passer for deg og dine mål.

Tips!

Hos SATS får ungdom mellom 15-18 år og studenter 20% rabatt på medlemskap. Seniorer over fylte 67 år får 20% rabatt.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 08:00 - 19:00