Sykkelparkering på Storo

Noen som låser sin sykkel ved Storo

Parker sykkelen din trygt og enkelt når du handler hos oss!

Nå finner du 20 hypermoderne sykkelparkeringsplasser utenfor hovedinngangen vår. Markedets enkleste og tryggeste sykkelparkering!

- Alle sykler kan parkere i disse stativene og tjenesten er gratis for senterets kunder. Det vil si at du kan parkere vanlige sykler, elsykler og til og med de fleste lastesykler her, forteller Stian i Baia Mobility.

Slik fungerer det

  1. Start med å sette sykkelen på plass under bøylen.
  2. Aktiver ved å scanne QR med bikeep-appen eller tap et vilkårlig kort/nøkkelbrikke på panelet (f. eks. RuterReise-kort, adgangskort, adgangsbrikke).
  3. Lukk deretter bøylen for å sette den i lås.

I appen ser du blant annet hvor alle stasjoner er, hvor mange plasser som er tilgjengelig til enhver tid og legge til favoritter.

Visste du?

At du kan tappe med et vilkårlig kort/nøkkelbrikke over panelet?

Enkel og trygg parkering

Sykling er en effektiv måte å komme seg rundt i byen på. Du unngår både å bruke tid i kø og på å finne parkering. Det bidrar også til renere luft, bedre trafikksikkerhet og helse. Derfor vil vi legge til rette for en trygg sykkelparkering hos oss.

- Den nye sykkelstasjonen har en låsearm som låser fast sykkelen i ramme og dekk. Stasjonen består av de tryggeste sykkelstativene på markedet. I tillegg til en robust stålarm som sikrer sykkelen, har stasjonen et innebygd alarmsystem som utløses om noen forsøker å stjele en sykkel som står parkert. Hvis alarmen utløses vil det gå av en høyttaler på stedet, i tillegg til at en vekter vil bli varslet.

I samarbeid med Baia Mobility er vi først i Oslo til å installere denne sykkelstasjonen, og det første senteret i Norge til å tilby dette.

Les mer om Baia Mobility her.

Økt kundetilfredshet

Den nye sykkelparkeringen har skapt positiv entusiasme blant syklister, fordi det er enkelt og trygt å låse sykkelen. I løpet av mai har over 1500 sykler blitt parkert i stativene, og antallet fortsetter å øke.

Med elsykkelen har avstanden blitt mindre viktig og det er da viktigere med gode parkeringsalternativer. Vi ønsker å være i forkant av denne utviklingen, slik at flere mennesker kan velge sykkelen når de handler.