Tipsene til naturlig glød

1. Glow mask, 325,- // 2. Glow radiance sheet mask, 110,- begge fra Rituals.

Trenger du tips til hvordan du kan få glødende og frisk hud? Ekspertene hos Storo Hud og Fotpleie, The Body Shop og Vita gir deg noen enkle og gode råd!

– Hudpleiebehandlinger eksfolierer og gjennomfukter huden, samtidig som de setter i gang celledelingen, forteller Cecilie, hudterapeut og daglig leder hos Storo Hud og Fotpleie.

Få umiddelbare resultater og glødgaranti

Alle hudpleiebehandlinger som utføres hos Storo Hud og Fotpleie gir ny glød til huden på grunn av den eksfolierende effekten de har, men det finnes også noen behandlinger som er ekstra effektive.

– Vi tilbyr ulike behandlinger med Priori, dette er en hudpleieserie som kan kode og løse hudens spesifikke behov for fuktighet, beskyttelse og gjenoppbygging, sier Cecilie og fortsetter:

– Vi har også fått inn en ny medisinsk hudpleieserie som heter Skinbetter Science. Her vil jeg anbefale nattkremen som gir synlig hudfornyelse, og reduserer linjer, rynker og ujevn hud mens du sover.

Har egne behandlinger for menn

– Vi har egne behandlinger og produkter for menn. Og prinsippet er akkurat det samme som for kvinner: Hold huden i «trening» med rens og skrubb og avslutt med en god dagkrem med masse gode ingredienser.

Slik opprettholder du huden etter behandling

Det er mange ting du kan gjøre hjemme for å opprettholde resultatet etter en behandling.

– To ganger i uken anbefaler vi en skrubb fra Priori. En lett skummende peeling for både ansikt og kropp som eksfolierer med miljøvennlige korn. LCA-kompleks og essensielle vitaminer styrker og balanserer huden, forteller Cecilie.

– Legg ansiktsmasken i kjøleskapet en stund før påføring, da blir den ekstra deilig å påføre.
1. Face and bodyscrub (120ml), 419,- Priori // 2. Invisible glow, Bare Minerals, 489,- // 3. Gentle cleanser, Priori, 399,- // 4. Glow Stick, Bare Minerals, 399,- // 5. Diverse produkter, fra 499,- Priori // 6. Complexion Rescue, Bare Minerals, 479,- // 7. AlphaRet overnight cream, Skin Better, 1375.- alt fra Storo hud og fotpleie.