Gavetips til farsdag!

Mann som sitter i pysjen ved et bord
Lexington
Mann som holder en kopp med kaffe
Dame som klemmer en mann
Princess // Thune
Kollasj med gavetips til farsdag
Princess: Kopp, 69,- // Hygge dunpledd, 1299,- // Kjempegodt lakriskuler, 99,- // Krydder, 119,- // Olivenolje, 169,-

Søndag 12. november er det farsdag! Her finner du gavetipsene fra butikkene på senteret!

Alle fedre fortjener litt ekstra oppmerksomhet denne søndagen. En god klem, frokost på senga eller en nyttig gave blir garantert satt stor pris på. Du kan også overraske med en aktivitet dere finner på sammen!

Nyttige farsdagsgaver

Princess

En pute tilpasset sovestil er et godt gavetips til far. Hos Princess finner du puter til pappaer som sover både på magen, ryggen og siden. En god natts søvn er helt uvurderlig, og med en ordentlig god pute blir det lettere å falle i dyp søvn hvor kroppen får god restitusjon.

Er han glad i å være ute i skog og mark, er et lunt dunpledd en nyttig gave. Setter han mer pris på en rolig dag hjemme, kan du gi han litt hverdagsluksus i form av en deilig og myk badekåpe med matchende håndklær, og en søt godbit til morgenkaffen.

David Andersen

Til en far som har alt, kan det være stas å koste på ham noe som er ekstra fint eller noe som har ekstra god kvalitet. En flott kortholder i sort skinn, mansjettknapper, flaskeåpner, eller hva med et flott armbånd med sølvlås?

Mann som lener seg på en dør
To i tøfler
Lexington

Lexington

Har du en litt frysen pappa? Eller en hytte dere ofte drar til? Da kan et par tøfler være den helt perfekte gave. Disse slip-in tøflene fra Hugo er supre på frosne føtter! En pyjamas i deilig, myk bomullsflanell er også et varmt og behagelig antrekk, både hjemme og på hytta.

Kollasj med gavetips til farsdag
ARK: Anders de la Motte "Glassmannen" kr 429,- // Stefan Ahnhem "Byttet" kr. 449,- // "Sportsquiz" Emil Gukil og Simon Nitsche kr. 199,- // David Andersen: Kortholder i sort skinn. Pris: 1875,- // Flaskeåpner fra Georg Jensen. Pris: 589,- // Ovale mansjettknapper i sølv. Pris: 2250,- // Kid: Dunpute, 1699,- (nå får du -50 %)

ARK

Bøker er aldri en dum gave å gi, om man leser mye eller ei. ARK har mange gode sjangre og bøker å anbefale, blant annet krimboken “Glassmannen” som er oppfølgeren til bestselgeren “De bergtatte” av Anders de la Motte. Den psykologiske thrilleren “Byttet” av Stefan Ahnhem er også en fascinerende og fengslende bok.

For de som liker litt lett lesestoff, er den vittige boken “Dad jokes” eller den interessante “Sportsquiz" boken av Emil Gukil og Simon Nitsche to gode alternativ.

Tips!

Lørdag 11. november kl. 13.00 er det boksingering med Simon Nitsche, som har gitt ut boken "Sportsquiz" sammen med Emil Gukil hos ARK i 1. etasje.

Kollasj med gavetips til farsdag
Kicks: Hugo Boss Gavesett, 315,- // Armani Gavesett, 740,-

Gavesett med godlukt

Kicks

Et velduftende gavesett er sjeldent feil, dette kan jo tross alt brukes hver dag! Hos Kicks har vi tre favoritter til farsdagen. Gavesettet fra Hugo Boss er med velduftende deodoranter.

Gavesett fra Biotherm er et sett som er godt for de som har et skjegg å vedlikeholde. I settet får man barberskum, dusjsåpe og en fuktighetsgivende dagkrem. En tredje favoritt er gavesett fra Armani med nydelig parfyme.

The Body Shop

Guarana & Coffee fra The Body Shop inneholder en lett og skummende ansikstvask, samt en gelebasert fuktighetslotion, som er tilpasset menn. Rensen fjerner smuss og gir huden ny energi, mens kremen fukter, forfrisker og kvikker opp huden! Med forfriskende guarana fra Brasil og grønn kaffe fra Etiopia.

Skjønnhetsprodukter fra The body shop
Rens og ansiktskrem fra The Body Shop
Mann på tur ute i solnedgang
WoolLand

Kledelige gaver til far

WoolLand

For en aktiv pappa som er glad i friluftseventyr, er et WoolLand-ullundertøysett en superfin gave. Gi din far en varm, myk og luksuriøs ullgenser med tilhørende joggebukse i myk merinoull. Eller velg tilbehør av ekstra fin merinoull og kashmir.

Kollasj med gavetips til farsdag
Strømpe: Superdad Happy Socks, 149,- // Thune: Figaro sølvarmebånd, 845,- // Axel Lyngaard herrearmebånd, 915,- // Tissot PRX klokke, 4795,- // Woolland: Geilo Cord Ullgenser, 1500,- // Kasmir lue, 800,- // For men: Toalettmappe fra Tiger of Sweden, 1900,- // Høyer: Hestra hansker, 999,-
Kollasj med gavetips til farsdag
Mulberry toalettmappe, 3399,- // Sand sneakers, 2999,- // NN07 Ander Halfzip, 2399,- // NN07 Lee Genser, 1999,- // Thune: Alexander Lyngaard perlearmbånd, 1145,- // For Men: Boss Beanie Lue, 650,- // Albas Raschel skjerf
Mann med genser og skjorte
Match har gaver til farsdag fra 399,-

For Men

Nå som det går mot kaldere temperaturer er disse deilige skinnhanskene en populær farsdagsgave! Her kan man også matche med rutete ullskjerf fra merkene Gant eller Polo Ralph Lauren i forskjellige farger. Boss har deilige ensfargede skjerf som er strikket med ren ull, og en beanie i samme farge og stil.

Strømpe

En mer leken, men veldig nyttig gave er gaveesken fra Happy Socks som inneholder tre par fargerike sokker! Du finner også andre morsomme sokker med temaer som Star Wars og Oktoberfest, samt gaveeske med 3 par bomullssokker for 198,- og 10 par merinoull dressokker for 999,- hos Strømpe.

Thune

Et flott tilbehør til både hverdags og fest er klokkene fra Tissot eller Certina. Disse modellene tar seg utmerket ut på armen og er dessuten nyttige. Er faren din glad i stil og stas, kan også mansjettknapper i rhodinert sølv med en perlemor-detalj være midt i blinken.

Høyer

For den kvalitetsbevisste og moteinteresserte kan lærbelte fra WoodWood, skinnhansker fra Sand eller høyhalset genser fra NN07 i merinoull være ekstra stas. Hos Høyer finner man flere merkevarer av høy kvalitet som er godt å ha i skapet.

Spiselige gaver til farsdag

Sebastien Bruno

Nydelige konfektesker med assorterte konfektbiter og gaveesker med assorterte lakris- og sjokoladekuler er en velsmakende gave å gi. De mest populære konfekteskene å gi på farsdag er konfektesken med 15 biter.

Thon Hotel Storo

Hva med å tilbringe litt kvalitetstid sammen over en utsøkt hotellfrokost? Frokostbuffeten hos Thon Hotel har drop in og åpner klokken 07-11.00 i helgen. Prisen er 265,- per person. Litt ekstra luksus på farsdagen og et minne dere kan se tilbake på!

Kom innom oss for å finne flere farsagsgaver, som garantert blir satt pris på.