Gavetips til farsdag!

farsdag gavetips 4men ark follestad volt
Overrask på farsdagen!
farsdag gavetips 4men ark follestad volt
farsdag gavetips 4men ark follestad volt
Gensere fra Lacrosse, 999,- // Gensere fra Lacrosse m/zip, 1199,- alt fra Follestad

Søndag 8. november er det farsdag. Her finner du idéer til overraskelser og gavetips som garantert faller i smak!

Alle fedre fortjener å få litt ekstra oppmerksomhet på farsdagen. Benytt anledningen til å overraske med frokost på sengen, finne en aktivitet han liker eller gi en gave du vet han har bruk for.

Deilige gensere i flere ulike fasonger

– Nå som det begynner å bli kaldere i luften er det alltid deilig å bruke ullgensere over en skjorte. Våre klassiske merinoull-gensere med half-zip, full-zip og rundhals kan brukes i de fleste anledninger, og passer utmerket over en skjorte. Merinoull er et fantastisk materiale som skaper varme, men ventilerer godt, sier Lars hos Follestad.

Follestad kan også by på alt fra bukser og jakker til høstlige gaver som hansker og skjerf.

– I tillegg har vi et stort sortiment av skjorter fra Brunelli, Stenströms, Eton og Polo Ralph Lauren som passer perfekt som en farsdagsgave. Vi har mange forskjellige farger i både fritidsskjorter og penskjorter, og et rikelig utvalg av størrelser, sier Lars.

Alt fra sokker til pysjamas

– Til farsdag har vi et stort utvalg gaver som kan passe for alle og til ulike gavebudsjett. Vi har blant annet mange fine sokker, og fra Happy Socks har vi farsdagssokker i eske, forteller Paul hos 4 Men.

Han trekker også frem belter, pysj, paraply og kalosjer som gode gavealternativer.

– Belte er en fin gave til han som har alt. Et skinnbelte holder seg i mange år og er en gave han kan ha veldig lenge. Andre produkter som er populære hos oss er Reply sine hyperflex chinos som denne sesongen har kommet i brun, forteller han.

farsdag gavetips 4men ark follestad volt
Reply hyperflex chinos, 1800,- // Happy Socks, 129,- // Happy socks gaveeske, 350,- alt fra 4 Men