Alt du trenger til Halloween

To barn som ser i en godteribøtte til halloween
Foto fra Sprell: Heksekjole med hårbøyle og tryllestav kommer i størrelser fra 5 til 10 år.- 499.- // Skjelettkappe kommer i størrelser fra 3 til 10 år 459,- // Honeycomb gresskar 10 pk 279,-
Pynt til halloween
Flying Tiger
Spøkelsefigurer
Flying Tiger
Pynt til halloween
Tildekket bord til halloween
Foto 1: Sprell: 3 pk halloweendekorasjoner 249,- // Flaggermus bøtte i filt 249,- // 3 pk med flaggermusballonger 199,- // Gresskar finner du hos Coop Mega // Foto 2: Nille
Heks pynt som henger på en stolpe
Hodeskaller fylt med godteri
Foto: Nille

Her er huskelista til Halloween - og oversikt over hvor du finner alt!

Dempet belysning, spøkelseshistorier, kostymer og snadder - er det rart vi elsker Halloween? Dette er tiden vi samler venner og kjente, og utfolder kreativiteten vår i pynt og kostymer. Her er tingene du bør huske før festen!

Pynt med din egen stil

Du kan pynte til Halloween på mange forskjellige måter! Du kan selvsagt gå tradisjonelt, med lekne gresskar, heksegryter, og flaggermus i oransje og sort. Vil du ha det mer høstlig, kan du gå for høstens farger og pynte med blader og naturmaterialer.

Eller hva med en elegant look som bringer assosiasjonene til hjemsøkte, forlatte herregårder? La pynten gå i sølv og sort, med gammeldagse lysestaker og et hint av falske spindelvev her og der. En røykmaskin gjør det hele perfekt!

Akkurat nå får du -30% på alt til Halloween hos Nille og -50% på kostymer. Husk også godteribøtte til barnas knask eller knep-runde, og pynt bordet med kule hodeskaller som du kan fylle med det du måtte ønske av godsaker.

Vil du virkelig skape en skummel stemning, dekk vegger og møbler med sort stoff. Pynt med skjeletter og blodige detaljer, kjetting og skumle bilder på veggene.

For en variant av denne, kan du lage en heksehule! Sett fram flasker som kan ligne på eliksirer, ha en stor heksegryte på bordet, og sett fram en elektronisk heks som ler ondskapsfullt. Kun fantasien setter grenser!

Jente som holder opp papirdekor av gresskar
Barn kledd ut som skummel klovn
Foto 1: Sprell: I størrelser fra 5 til 10 år 499,- // Honeycomb gresskar 10 pk 279,- // Foto 2: Nille
Kostymer til halloween
Flying Tiger

Halloween-kostymer til liten og stor

Kostymer til både barn og voksen er et fast innslag i Halloween-feiringen! Her finnes det utallige varianter innen en rekke kategorier.

Kostymer som vampyr, zombie, blodig mumie og fæl heks faller i kategorien skumle kostymer. Det skal være blodig, grufullt og gjerne masse svart.

For den mer fantasifulle og lekne kan eventyrfigurer, fe, dyr og karakterer fra populærkultur være aktuelle. Noen kostymer er også rett og slett morsomme! Du kan enten kjøpe helt ferdig, eller kombinere ferdigkostymer med noe du allerede har.

På Storo finner du mange flotte kostymer. Dra innom Partyland, Flying Tiger, Sprell, Ringo, Teknikmagasinet eller Nille og finn dine favoritter!

TIPS!

PS: Hos Strømpe finner du strømpebukser i alle slags farger - perfekt for å gjøre kostymet litt varmere til oktoberkveldene!

Kostymer som henger til utstilling
Partyland: Et enormt utvalg av sminke, dekor, tilbehør og kostymer!
Godteri i butikk
Yummy Heaven: Stort utvalg av søtsaker!

Sminken som setter prikken over i’en

Et godt kostyme blir enda bedre med kul sminke! Her kan du boltre deg i masser av ideer og inspirasjon. Sett med kostymesminke er perfekt for barna, slik at hele ansiktet kan dekkes i ansiktsmaling om det trengs.

Er du i det skumle humøret, har Teknikmagasinet og Sprell en rekke sminkeprodukter som skaper den blodige looken. Hjelp, det blir nesten for realistisk!

Godteri og snadder

Enten du skal holde en Halloweenfest, eller du vet at du får spente små på døra, så er godsaker en fast del av Halloween. Hos Yummy Heaven finner du alle typer godteri du kan tenke deg - og noen du kanskje ikke visste at fantes. Har du ikke vært innom dette godteparadiset ennå, anbefaler vi virkelig å ta en tur.

Også hos Nille og Normal finner du også masse digg godteri, i tillegg til annen småpynt til festen. Se gjerne etter snacks hos Storo International Food også - kanskje oppdager du noe nytt du ikke har smakt før?

Skal du ha selskap, er det stas å servere mat med sesongens gresskar. Prøv Coop Megas Chili con carne med gresskar, og server saftig gresskarkake til dessert!

HUSKELISTEN

  • Kostymer
  • Sminke
  • Godteri
  • Pynt
  • Mat, dersom du får gjester

Ha en skummel og stemningsfull Halloween!

Tildekket bord til halloween
Nille