Alt du trenger til Halloween

Folk utkledd til Halloween
Dame og mann som viser ting til halloween
Dekket bord til halloween
Partyland // Nille
Ting å pynte med til Halloween
Flaggermusskjelett, død nonne og vindusdekor fra Teknikmagasinet // Magisk speil, gresskardekor og ringeklokke fra Flying Tiger

Her er huskelista til Halloween - og hvor du finner alt!

Dempet belysning, spøkelseshistorier, kostymer og snadder - er det rart vi elsker Halloween? Dette er tiden vi samler venner og kjente, og utfolder kreativiteten vår i pynt og kostymer. Her er tingene du må huske før festen!

Pynt med din egen stil

Du kan pynte til Halloween på mange forskjellige måter! Du kan selvsagt gå tradisjonelt, med lekne gresskar, heksegryter, og flaggermus i oransje og sort. Vil du ha det mer høstlig, kan du gå for høstens farger i oransje og gult og pynte med blader og naturmaterialer.

Eller hva med en elegant look som bringer assosiasjonene til hjemsøkte, forlatte herregårder? La pynten gå i sølv og sort, med gammeldagse lysestaker og et hint av falske spindelvev her og der. En røykmaskin gjør det hele perfekt!

Vil du virkelig skape en skummel stemning, dekk vegger og møbler med sort stoff. Pynt med skjeletter og blodige detaljer, kjetting og skumle bilder på veggene.

For en variant av denne, kan du lage en heksehule! Sett fram flasker som kan ligne på eliksirer, ha en stor heksegryte på bordet, og sett fram en elektronisk heks som ler ondskapsfullt. Kun fantasien setter grenser!

Husk! Skrap&Hallovinn

Fra 27. - 31. oktober 2022 kan medlemmer vinne et sentergavekort på 500,- hver dag! Bli medlem og få konkurransen i nyhetsbrev. Send SMS med STORO til 2070 for å bli medlem!

Folk utkledd til Halloween
Folk utkledd til Halloween
Partyland // Nille
Folk utkledd til Halloween
Jente som er utkledd
Nille: Spøkelseskostymer // Flying Tiger: Kostymetilbehør Sprell: Mannen med ljåen-kostyme

Halloween-kostymer til liten og stor

Kostymer til både barn og voksen er et fast innslag i Halloween-feiringen! Her finnes det utallige varianter innen en rekke kategorier.

Kostymer som vampyr, zombie, blodig mumie og fæl heks faller i kategorien skumle kostymer. Det skal være blodig, grufullt og gjerne masse svart.

For den mer fantasifulle og lekne kan eventyrfigurer, fe, dyr og karakterer fra populærkultur være aktuelle. Noen kostymer er også rett og slett morsomme! Du kan enten kjøpe helt ferdig, eller kombinere ferdigkostymer med noe du allerede har.

På Storo finner du mange flotte kostymer. Stikk innom Partyland, Flying Tiger, Sprell, Ringo, Teknikmagasinet eller Nille og finn dine favoritter!

TIPS!

PS: Hos Strømpe finner du strømpebukser i alle slags farger - perfekt for å gjøre kostymet litt varmere til oktoberkveldene!

Halloween sminke
Skjelettkjole, maske og fargerike sminkesett fra Sprell // Blodig sminkesett og vampyrtenner fra Teknikkmagasinet
Halloween sminke
Halloween sminke
Sminke fra Vita: Artdeco øyenskygge // Essie neglelakk nr.88 Licorice // Fargespray Rebellious // Eco Lovers Glittersett // Glitter me up // BareMinerals Mineralist lasting eyeliner

Sminken som setter prikken over i’en

Et godt kostyme blir enda bedre med kul sminke! Her kan du boltre deg i masser av ideer og inspirasjon. Sett med kostymesminke er perfekt for barna, slik at hele ansiktet kan dekkes i ansiktsmaling om det trengs. Er du i det skumle humøret, har Teknikmagasinet en rekke sminkeprodukter som skaper den blodige looken. Hjelp, det blir nesten for realistisk!

Skal du på en fest, er det viktig med sminke som sitter godt hele kvelden. Hos VITA finner du en rekke fargerik sminke du kan skape magi med. I tillegg kan du bruke produktene når du skal sminke deg ellers også! Her finner du et bredt utvalg sminke i alle slags farger og typer, som lar deg være kreativ. Prøv glitter, pastellfarger og finurlige mønstre til eventyrinspirerte figurer, og mørke toner til skumle vesener.

Godteributikken Yummy Heaven
Yummy Heaven
Sjokolader
Bøtter med godteri
Nille // Normal

Godteri og snadder

Enten du skal holde en Halloweenfest, eller du vet at du får spente små på døra, så er godsaker en fast del av Halloween. På Yummy Heaven finner du alle typer godteri du kan tenke deg - og noen du kanskje ikke visste at fantes. Har du ikke vært innom dette godteparadiset ennå, anbefaler vi virkelig å ta en tur.

Normal finner du også masse digg godteri, i tillegg til annen småpynt til festen. Se gjerne etter snacks hos Storo International Food også - kanskje oppdager du noe nytt du ikke har smakt før?

Skal du ha selskap, er det stas å servere mat med sesongens gresskar. Prøv Coop Megas Chili con carne med gresskar, og server saftig gresskarkake til dessert!

Huskelisten

  • Kostymer
  • Sminke
  • Godteri
  • Pynt
  • Mat, dersom du får gjester

Ha en skummel og stemningsfull Halloween!