Er du klar for årets skumleste dag?

halloween gresskar stemningsbilde
halloween pynt dekor gresskar
Bilde: Mester Grønn. // 1. Kronelys, 12,- Kremmerhuset // 2. LED-lys, 129,90 Clas Ohlson // 3. Kubbelys, 50,- // 4. Putetrekk, 199,- begge fra Kremmerhuset // 5. Spøkelses-tre 209,- Plantasjen // 6. Serviett, 15,- Flying Tiger Copenhagen // 7. DIY-banner, 99,90 Clas Ohlson.
halloween sprell
Bilde:Sprell
halloween partyland props masker
Bilder: Partyland
halloween baker hansen
Bilder: Baker Hansen
halloween godteri
1. Krokodiller, pris i butikk// 2. Diverse smågodt, pris i butikk // 3. Slangegodteri, pris i butikk // 4. Smarties, pris i butikk, alt fra Yummy Heaven //5. Sjokolade, 25,- // 6. Drikkeposer til egen drikke, 25,- begge fra Flying Tiger Copenhagen.
halloween kostyme utkledning
1. Falskt blod, 79,- Teknikmagasinet // 2. Heksebøtte, 30,- Flying Tiger Copenhagen // 3. Maling som lyser i mørket, 49,- // 4. Spindelvev, 79,- begge fra Teknikmagasinet // 5. Heksehatt, 150,- Flying Tiger Copenhagen // 6. Piratkostyme, 244,90, Nille // 7. Skjelett, 149,- // 8. Fangekostyme, 299,- begge fra Teknikmagasinet.
halloween odeon
Kinoprogrammet på ODEON er godt og blandet, slik at det passer for hele familien.

Halloween er rett rundt hjørnet! Hos oss finner du alt du trenger til en litt annerledes feiring.

Pynt hjemme

Pynt opp hjemme til halloween-feiringen! Hva med noen fine blomster, eller et skummelt gresskar i stua?

Våre beste tips til farger på planter er oransje, grågrønn og grønne planter, forteller Gina hos Mester Grønn.

-Det finnes også en plante som heter spøkelse-tre som er kul å pynte med til Halloween!

-Pynt også med uthulte gresskar og stearinlys, og la barna få være med på å pynte. Dette synes de er kjempegøy, avslutter Gina.

9 tips til en trygg Halloween

-Hos oss i Partyland selger vi det meste til Halloween-festen, om det så er hjemme med familien eller en liten samling med dine nærmeste venner, forteller Snorre og fortsetter:- Vi selger alt fra spindelvev og blodige nettinger til svarte champagneglass, bestikk, kopper og tallerkener med spindelvev-motiv.

Hos Partyland kan du også kjøpe sminke og latex til å lage falske sår med falskt blod. Du får også tak i kostymer, samt flotte Halloween-inspirerte ballongoppsatser.

-For å få skikkelig Halloween-stemning i stuen er det stilig å bruke spindelvev på lamper og bokhyller. Det gir en følelse av at det ikke har vært noen i huset på mange titalls år, sier Snorre.

Det kan også være fint å pynte med litt snillere dekorasjon, som opphengte ravner og gresskar-piñata som kan fylles med masse digg godteri.

Se her for å skape en trygg og morsom kveld for de yngste!


Noe godt til filmkvelden

Vi har Halloween cupcakes, både tradisjonelle og glutenfrie, som passer perfekt til Halloween-feiringen hjemme, forteller Idun på Baker Hansen.

Kle deg ut og nyt en skummelt god cupcake - eller to!

Hos Yummy Heaven og Coop Mega bugner det av godteri og snacks. Perfekt til filmkvelden!

- Du kan også bake en heksekake, forteller Lisa Mari hos Nille.

Oppskrift på heksekake finner du her!

Kle dere opp

-Ninja, skjelett og vampyr er slagere på kostymefronten. Vi har også heksekostymer og litt mer uskyldige kostymer som pirat og enhjørning, forteller Lisa Mari og fortsetter:

-Siden det i år ikke er anbefalt å gå «knask eller knep» anbefaler vi å lage skattejakt med godteri til barna, se en skummel film og lage skummel stemming hjemme.

Det er fortsatt gøy å kle seg ut, selv om du kanskje bare skal være hjemme.

-Vi har et stort utvalg av skummelt godteri som er pakket inn, perfekt i tilfelle det ringer på døren legger Lisa Mari til.

Teknikmagasinet har kostymer for de voksne.

-Hvert år er det en oransje fangedrakt som er mest populær, forteller Petter hos Teknikmagasinet og fortsetter:

- Vi har også enkle dekorasjoner til pyntingen, og mye sminke.

Gå på kino!

Hos ODEON Oslo viser de flere skumle filmer til Halloween!

- Det blir et godt og blandet program med førpremierer, premiere, ordinære filmvisninger og tilbakeblikk med noen gamle klassiske skrekkfilmer, forteller David på ODEON Oslo og fortsetter:

- Vi dekorer kinoen i ekte halloween-ånd med et godt og variert program. Vi kommer også til å vise noen ordinære filmer, for de som ikke liker skumle filmer. Disse filmene vil spres over hele halloween-helgen, 30. – 01. november.

For de minste vises Dragevokterens jul og den vesle vampyren. For de nostalgiske vises klassikere som Scream (1996), IT (1990) og The Conjuring(2013).

Blant nye filmer og førpremierer viser ODEON Oslo Follow me, Relic (premiere), Saint Maud (førpremiere), Brahms Curse og The Rental.

Vi følger alltid de oppdaterte rådene fra lokale og nasjonale helsemyndigheter, og gjør alt vi kan for å skape en trygg opplevelse for alle som oppholder seg på Storo Storsenter og ODEON Oslo.