Dette er klokkene vi ønsker oss nå

Mann med klokker
Michel Herbelin Capcamerat fra Urmaker Larsen // Tissot PRX gull fra Thune
Mann med klokker
Tag Heuer Aquaracer 200 // Longines Spirit Zulu fra Thune // Garmin Fenix 7 – Sapphire Solar fra Urmaker Larsen

På jakt etter en ny klokke? Finn den perfekte modellen som passer til både hverdag og fest.

Urmakerne på Storo har plukket ut modeller til både dame og herre som garantert vil falle i smak.

– Det finnes så utrolig mange fine modeller både til dame og herre. Skal du gå for den klassiske eller skal du gå for den som skiller seg ut?

– Modellene som er plukket ut klarer på hver sin måte å få frem det klassiske, samtidig som de bærer preg av moderne, elegant design. Klokkene passer godt til både hverdags og fest, noe som gjør at den kan brukes til alt, forteller Tor Erik hos Urmaker Larsen.

Klokker til han

Tag Heuer Aquaracer 200 fra Urmaker Larsen, 31 200,-

Tag Heuers er den nyeste serien innenfor Aquaracer. Den nye Aquaraceren følger trenden med litt mindre klokker og har en omkrets på 40 mm. En ny og skarpere profil og et stålbezel som gjør klokken robust. Den har også en ny og vågal skive i blå som gradvis blir sortere ut i kantene. Perfekt til den som ønsker en klokke som gjør litt mer ut av seg.

Garmin Fenix 7 – Sapphire Solar fra Urmaker Larsen, 11 899,-

Endelig har Garmin kommet med det etterspurte safirglasset sammen med muligheten for solaroppladning. Klokken tar opp sollys mens du har den på hånden og lader opp klokken for deg. Solcelleladingen gir opptil 22 dager (!) med batteritid i smartklokkemodus. Klokken og lenken er i DLC-Titan noe som gjør klokken veldig robust og ikke minst; lett og behagelig.

Tissot PRX gull fra Thune, 4895,-

Tissot feirer comeback på 1978-modellen PRX. Denne flotte quartz-klokken har en urkasse og lenke i PVD-forgylt stål. Urkassen har en diameter på 40 mm. Urskiven er i en matchende gullfarge, med visere og indekser i samme stål som urkassen. Disse er i tillegg fylt med SuperLumiNova som lyser i mørket. Klokken har også datovindu og ripebestandig safir-glass med vannsikring på 10 bar (100 m). En flott klokke som du kan ha glede av i lang tid!

Longines Spirit Zulu fra Thune, 33 250,-

Longines Spirit kobler historie med innovasjon ved å kombinere referanser til luftfartens glansdager med dagens estetiske og tekniske krav. Pionerånden til disse modige mennene og kvinnene har inspirert merket gjennom alle tider. Denne flotte modellen kommer med antrasitt-farget tallskive, og har automatisk urverk med en gangreserve på 72 timer. Klokken er i stål og er vannbeskyttet til et trykk på 100 meter.

Dame med klokker
Certina DS Caimano fra Urmaker Larsen // Tag Heuer Aquaracer 200 til dame fra Urmaker Larsen // LA GRANDE CLASSIQUE DE LONGINES fra Thune

Klokker til henne

Michel Herbelin Capcamerat fra Urmaker Larsen, 6998,-

Denne modellen er i rustfritt stål med PVD belagt gull på bezel og lenke. Et nydelig to-tonet uttrykk som er kledelig til festlige anledninger og hverdager. 100 meter vanntett som gjør at den kan svømmes med. Den har også slitesterkt safirglass, som gjør denne ypperlig til norske forhold.

Tag Heuer Aquaracer 200 fra Urmaker Larsen, 38 150,-

I tillegg til den nye Aquaraceren for herre har Tag Heuer også produsert sin 200-modell for henne. Forskjell ligger i at denne er 30mm i omkrets, og har en blå sunburst perlemorsskive. Dernest har klokken 11 VS- Diamanter på 1,40mm i 0,107 karat.

Certina DS Caimano fra Urmaker Larsen, 3390,-

Klokken for henne som vil ha noe klassisk. En flott brun skinnrem gjør klokken universal til alle anledninger. Klokken kan svømmes med da den har 100m/10 atm godkjennelse og sitter har et ripebestandig safirglass. En omkrets på 28mm gjør at den kler de fleste håndledd.

La Grande Classique De Longines fra Thune, 15 350,-

La Grande Classique de Longines ble lansert i 1992 og er et symbol på Longines klassiske og tidløse eleganse. Klokkene fra dette merket skiller seg ut med sin svært slanke profil og kommer i mange ulike versjoner. Klokkene er designet for både kvinner og menn, og passer til alle som vet å verdsette ekte verdi.

Nærbilde av klokke som repareres
Foto: Urmaker Larsen
Urmaker reparerer klokke
Foto: Thune

Service og reparasjon i butikk

Å utføre batteriservice på klokker er noe av Urmaker Larsen gjør oftest. De har flere ulike servicepakker de kan tilby deg som kunde.

Sølvpakke

I en sølvpakke skifter de batteri, smører pakninger og trykktester klokken. Dette er ypperlig for å sjekke vanntetthet på klokken, og vedlikeholde pakningene.

Gullpakke

I en gullpakke skifter de batteri, smører pakninger, trykktester og skifter baretter. Barettene er det som fester lenke/rem til kassen på uret, og er deler som blir utsatt for mye slitasje. Det er lurt å sjekke barettene fra tid til annen, og Urmaker Larsen har bakt dette inn i en servicepakke til en hyggelig pris.

Platinum

I en platinumpakke skifter de batteri, smører pakninger, trykktester, skifter baretter og renser lenken. Det har lett for å samle seg mye smuss mellom ledd i lenker, og spesielt i festet til kassen. Urmaker Larsen renser lenken i et ultralydbad slik at klokken blir ren og pen. Alt er gjort på under en time.

Hver reparasjon er unik

Bjørklund hjelper deg også med batteriskift og klokkereparasjon, enten du trenger ny lenke, rem, trykktest, nytt batteri eller du har fått en ripe i glasset. Dersom du ønsker å reparere klokken sendes den inn til deres sentralverksted. Det er ingen fast pris på klokkereparasjoner hos Bjørklund, da hver reparasjon vurderes som unike tilfeller.

Reparasjon på dagen

Thune tar imot de aller fleste klokker til reparasjon. Mindre reparasjoner, slik som batteribytte og trykktest av klokken, utføres på dagen og som oftest mens du venter. Batteri inkludert trykktest koster 450 kroner. Trenger lenken en rens utfører vi dette. Thune koster også lenker for 175 kroner.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00