Dette er klokkene vi ønsker oss nå

Kollasj med forskjellige klokker
Klokke i gull og sølv
Maurice Lacroix Aikon, dame, 21.990,- fra Urmaker Larsen
Sølvklokke med hvitt ur
Certina, 4.390,- fra Urmaker Larsen
Produktbilde av klokke i sølv og gull
Longines Conquest Lady, 13.890,- fra Thune

På jakt etter en ny klokke? Finn den perfekte modellen som passer til både hverdags og fest.

Urmakerne på Storo har plukket ut modeller til både dame og herre som garantert vil falle i smak.

– Det finnes så utrolig mange fine modeller både til dame og herre. Skal du gå for den klassiske eller skal du gå for den som skiller seg ut?

– Modellene som er plukket ut klarer på hver sin måte å få frem det klassiske, samtidig som de bærer preg av moderne, elegant design. Klokkene passer godt til både hverdags og fest, noe som gjør at den kan brukes til alt, forteller Sander hos Urmaker Larsen.

Klokker til henne

Maurice Lacroix Aikon, dame, 21.990,- fra Urmaker Larsen

Aikon Automatic-ur er etterkommere av Maurice Lacroix's ikoniske modell fra 80- og 90-tallet, Calypso. Disse klokkene er vanntette til 20 atm, har robuste kasser og lenker, og stilrent design gjør modellene til klokker du kan stole på.

Certina, 4.390,- fra Urmaker Larsen

En lekker klokke fra Certinas serie DS-8. Denne modellen er utstyrt med en iøynefallende skive av perlemor, med flotte detaljer i rosegull. Kassen huser et Presidrive quartz-verk, som gjør klokken svært nøyaktig. Modellen er testet av COSC Swiss Chronometer Testing Institute.

Longines Conquest Lady, 13.890,- fra Thune

Conquest Lady demonstrerer tidløs eleganse på sitt beste. Tofarget lenke og kasse er i vinden, og med et sporty preg, og feminine detaljer som perlemor og diamanter, kan denne modellen brukes til alle anledninger. En perfekt gave til den motebevisste konfirmanten?

To bilder med klokker på arm
Maurice Lacroix Aikon, 19.990,- fra Urmaker Larsen