Dette er klokkene vi ønsker oss nå

Kollasj med forskjellige klokker
Klokke i gull og sølv
Maurice Lacroix Aikon, dame, 21.990,- fra Urmaker Larsen
Sølvklokke med hvitt ur
Certina, 4.390,- fra Urmaker Larsen
Produktbilde av klokke i sølv og gull
Longines Conquest Lady, 13.890,- fra Thune

På jakt etter en ny klokke? Finn den perfekte modellen som passer til både hverdags og fest.

Urmakerne på Storo har plukket ut modeller til både dame og herre som garantert vil falle i smak.

– Det finnes så utrolig mange fine modeller både til dame og herre. Skal du gå for den klassiske eller skal du gå for den som skiller seg ut?

– Modellene som er plukket ut klarer på hver sin måte å få frem det klassiske, samtidig som de bærer preg av moderne, elegant design. Klokkene passer godt til både hverdags og fest, noe som gjør at den kan brukes til alt, forteller Sander hos Urmaker Larsen.

Klokker til henne

Maurice Lacroix Aikon, dame, 21.990,- fra Urmaker Larsen

Aikon Automatic-ur er etterkommere av Maurice Lacroix's ikoniske modell fra 80- og 90-tallet, Calypso. Disse klokkene er vanntette til 20 atm, har robuste kasser og lenker, og stilrent design gjør modellene til klokker du kan stole på.

Certina, 4.390,- fra Urmaker Larsen

En lekker klokke fra Certinas serie DS-8. Denne modellen er utstyrt med en iøynefallende skive av perlemor, med flotte detaljer i rosegull. Kassen huser et Presidrive quartz-verk, som gjør klokken svært nøyaktig. Modellen er testet av COSC Swiss Chronometer Testing Institute.

Longines Conquest Lady, 13.890,- fra Thune

Conquest Lady demonstrerer tidløs eleganse på sitt beste. Tofarget lenke og kasse er i vinden, og med et sporty preg, og feminine detaljer som perlemor og diamanter, kan denne modellen brukes til alle anledninger. En perfekt gave til den motebevisste konfirmanten?

To bilder med klokker på arm
Maurice Lacroix Aikon, 19.990,- fra Urmaker Larsen
Produktbilde av sølv klokke med blått ur
Certina DS-1 Big Date Powermatic 80, 8.690,- fra Thune
Produktbilde av klokken med brun skinnreim
Michel Herbelin, 8.490,- fra Urmaker Larsen
Produktbilde av sort klokke
Longines Sport Hydro Conquest Black Ceramic, 37.390,- fra Thune

Klokker til han

Maurice Lacroix Aikon, herre, 19.990,- fra Urmaker Larsen

Sjekk ut denne tøffe etterkommeren fra Calypso, den ikoniske modellen fra Maurice Lacroix fra 80- og 90-tallet. Disse klokkene er vanntett til 20 atm, robust tvers igjennom og kommer med et stilrent design.

Certina DS-1 Big Date Powermatic 80, 8.690,- fra Thune

En retropreget klassiker fra Certina i DS-1 Big Date-serien. I tillegg til sitt vakre og tidløse ytre innehar modellen Nivachron Silicon Balansefjær som ikke blir påvirket av magnetisme. Med en nydelig kongeblå skive og runde former er dette klokken for den stilsikre og sofistikerte mannen på gata.

Michel Herbelin, 8.490,- fra Urmaker Larsen

Michel Herbelin Inspiration-modellene er en ny tolkning av Michel Herbelin sin første modell fra 1947. Modellen kommer med et selvtrekkende automatisk verk fra den sveitsiske fabrikken Sellita. Den har klassiske linjer, og den høye utførelsen på både skiven og kassen gjør denne modellen like flott til hverdag som til fest.

Longines Sport Hydro Conquest Black Ceramic, 37.390,- fra Thune

Longines har designet en modell fra Hydro Conquest som er så lekker at den kunne sklidd rett inn i en James Bond-film! Med en kasse i helkeramisk sort keramikk er den både ripe-sikker og elegant. Bezelringen er i matt sort og bidrar til klokkens røffere preg. Dette er et ur for den selvsikre eventyreren.

Nærbilde av klokke som repareres
Foto: Urmaker Larsen
Urmaker reparerer klokke
Foto: Thune

Service og reparasjon i butikk

Å utføre batteriservice på klokker er noe av Urmaker Larsen gjør oftest. De har flere ulike servicepakker de kan tilby deg som kunde.

Sølvpakke

I en sølvpakke skifter de batteri, smører pakninger og trykktester klokken. Dette er ypperlig for å sjekke vanntetthet på klokken, og vedlikeholde pakningene.

Gullpakke

I en gullpakke skifter de batteri, smører pakninger, trykktester og skifter baretter. Barettene er det som fester lenke/rem til kassen på uret, og er deler som blir utsatt for mye slitasje. Det er lurt å sjekke barettene fra tid til annen, og Urmaker Larsen har bakt dette inn i en servicepakke til en hyggelig pris.

Platinum

I en platinumpakke skifter de batteri, smører pakninger, trykktester, skifter baretter og renser lenken. Det har lett for å samle seg mye smuss mellom ledd i lenker, og spesielt i festet til kassen. Urmaker Larsen renser lenken i et ultralydbad slik at klokken blir ren og pen. Alt er gjort på under en time.

Reparasjon på dagen

Thune tar imot de aller fleste klokker til reparasjon. Mindre reparasjoner, slik som batteribytte og trykktest av klokken, utføres på dagen og som oftest mens du venter. Batteri inkludert trykktest koster 375 kroner.

Har din batteridrevne klokke blitt utsatt for magnetisme kan Thune avmagnetisere denne i butikk. Dette koster 150,-. Trenger lenken en rens utfører vi også dette. Thune korter også lenker for kr 100.

Urmaker reparerer klokke
Foto: Thune

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00