Finn #GodFølelsen med Anton Sport

En som sitter i en hengekøye

Anton Sport er den neste butikken i rekken til å åpne i 3. etasje hos oss. Få med deg åpningen onsdag 15. september!

- Dette er en stor anledning, og vi ønsker gjerne å ha en storslått åpning for å feire åpningen av butikken på Storo. Selvfølgelig med hensyn til oppblussingen av covid, forteller butikksjef Filip Svantesson.

I forbindelse med åpningen har vi mange flotte medlemstilbud. Noen kupp må du sikre deg med en gang, andre kommer til å vare lengre. Disse tilbudene kommer fortløpende på sosiale medier, så her er det bare å følge med.

- Flere leverandører kommer også på besøk for den store anledningen, som kan komme med eksperthjelp til våre kunder. Gaitline kommer med et lykkehjul, der de heldige kan vinne flotte premier. I tillegg gir vi goodiebags fra blant annet Johaug, forteller han videre.

Et par på fjelltur med hund
En mann på tur som ser på utsikten

Livsglede i sport

Det siste året har gitt oss en nyvunnet takknemlighet overfor naturen. Vi har sett viktigheten av å holde oss i form, og det å komme oss ut i skog og mark. Vi drar langveis fra for å kjenne på følelsen av å skli bortover skiløypene, for å kjenne på den seirende følelsen av å nå toppen av fjellet, eller hjertet som pumper i det man fyker ned slalåmbakken. Det gir oss #GodFølelsen. Ekte livsglede.

Anton Sport er en kompromissløs kjede som stadig vokser i omfang. Deres spesialitet dreier seg rundt å sørge for at folk velger riktig sportsutstyr, som passer perfekt til individuelle behov og for å tilrettelegge for de beste opplevelsene. Deres kundebehandling og serviceinnstilling er blant de beste i bransjen.

- I Anton Sport leverer vi merkevarene ved at vi tester de produktene vi faktisk selger i butikk, slik at vi vet nøyaktig hva vi kan anbefale deg når du kommer innom for å få hjelp. Derfor er våre ansatte våre beste ambassadører, forteller Filip.

Det finnes de av oss som følger strømmen, og de av oss som ikke gjør det. Anton Sport strekker oss lenger for å kunne bidra til at kundene skal kunne realisere sine drømmer og ambisjoner. Uansett om det er i skisporet, på sykkelen, løpeturen eller fjellturen. Ta turen innom – så får du all den hjelpen du trenger.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00