Høstens trender

Damer med kjoler
QOMO: ByTiMo : Baby Cord Shift Dress - 3000,- // ByTiMo : Baby Cord Shirt : 2000,- / Baby Cord Skirt : 2400,- //
Dame med strikket vest
Strikket vest, svart skinskjørt og grønn kjole på nøytral bakgrunn
QOMO: ILAG : Flisabakken Neckwarmer - 900,- // Ganni : Wool Mix Knit Vest : 1700,- // Gestuz : Char Mini Skirt - 1900,- // Ganni : Printed Mesh Mini Dress : 2100,-

Duse farger og mønstre passer perfekt for å sette litt farge på en ellers mørk årstid. Her finner du de beste stylingtipsene fra butikkene!

I tillegg til de jordfargene vi vanligvis ser på høsten, vil vi trekke frem grønt i alle nyanser som en it-farge denne sesongen. Den får du på alt fra kjoler, strikk og tilbehør, forteller Kaja fra QOMO.

Halsen og vesten, som vi så mye av i fjor fortsetter denne høsten. I tillegg ser vi mye skinn, og mye kordfløyel, forteller Kaja videre.

Beige bukser, to gensere og en dame som lener seg på kneet sitt
KappAhl: strikket stripete genser 399,- // Strikket cardigan 399,- // Beige bukse knapper 399,- // Leggings 399,- // jeans slouchy fit 399,- // Hvit oversized skjorte 399,-
Dame stor svar blazer
To damer som står i en trapp
KappAhl: Lang sort jakke 600,- // Caps grå 149,- // boblevest 799,- // Skjortejakke 649,- // Caps sort 149,-

Franske vibber

KappAhl ser også et comeback for vesten – både i yttertøy og i strikkede varianter. Skap et antrekk inspirert av klassisk høstmote fra Paris.

Strikk er alltid et must når høsten kommer, og denne sesongen finnes det flere strikkede sett med topp og cardigan. Disse kan du style akkurat slik du ønsker, for eksempel med dine favoritt jeans, strikket singlet og en oversized skjorte. Du kan også ta med sommerkjolen inn i høstgarderoben, fordi strikk passer til alt, forteller Gry fra KappAhl.

Høstklær gir oss en god kombinasjon av komfort og mote – skap en sporty look med franske vibber.

Dette kan gjøres med blant annet college genser med logo print eller klassiske striper, forteller Gry.

De viktigste fargene hos KappAhl er også jordfarger og grønt, som gir oss gode assosiasjoner til ro og balanse i naturen. Dette kan mikses med ulike materialer, som for eksempel skinn og chunky strikk.

Damer som poserer med jeans
Carlings: Tower Black jeans 599,- // Stay memo color jeans 499,- //
Dame som holder en stor veske
Dame som holder en veske
Høyer: Olakjole 2000,- // Strikket genser 2000,- // bukse 1900,- // støvletter 3400,-

Det glade 90-tallet

Når man har funnet sine beste overdeler står en viktig del igjen av antrekket; jeans. Det viktigste er å finne jeansene som passer perfekt til deg og din passform. De rette jeansene er både komfortable og stilige, og kan utgjøre ethvert antrekk. Hvem ønsker vel ikke å gjenskape vibber fra det 90-tallet med vintage jeans?

Jeans passer også i uendelig mange andre stiler, som vi ser i høstens utvalg fra Høyer. Enten du vil pynte deg til fest med en jeanskjole, eller en casual dag på kontoret med strikk.

Mulighetene er uendelige, og det er kun fantasien som setter grenser.