Power åpner på Storo i november

Power storo
Varehussjef Danial ønsker velkommen. Power Storo åpner i løpet av november.
Power storo
Power storo
Varehuset får en egen avdeling for komponenter til smarthome. Et stor område er dedikert Click&Collect.

I løpet av november åpner et nesten 1500 kvadratmeter stort, nytt Power-varehus på Storo – i etasjen under Intersport vis a vis hovedinngangen til senteret.

- Å, vi gleder oss noe veldig til å åpne opp den nye Power-butikken på Storo, sier den unge, men likevel erfarne varehussjefen, Danial Bhatti (26). Han kommer fra jobben som varehussjef på Power Tiller i Trondheim. Nå skal han lage elektrisk stemning på Storo sammen med sine nesten 40 meget engasjerte medarbeidere.

- En endelig åpningsdato vil han ikke si noe om enda, men det blir i løpet av november – og dermed i god tid til den viktige julehandelen, forklarer Danial.

Kjente lave Power-priser

- Varehuset på Storo blir et veldig kult konsept da det er en «sentrumsbutikk», men grunnet den store størrelsen blir det veldig stor bredde på sortimentet og massevis av varer på lager, forklarer Danial som lover alle kundene kjempegod service og kjente lave Power-priser.

Egen smarthome-avdeling

Danial trekker også frem at Power på Storo vil få en egen smarthome-avdeling med tung satsning på blant annet Phillips Hue – komponenter som styrer alt elektrisk i et hjem.

Power på Storo inneholder alt du forventer av en elektrogigant. Her blir det data og gaming, tele, lyd og bilde, hvitevarer, småelektrisk og altså den nevnte smarthome-avdelingen.

Eget lokalt verksted

Power Storo vil også få en egen support-avdeling, et lokalt verksted for kundene sine hvor man kan få hjelp til alt fra datasupport til garantisaker og andre ting som krever bistand fra høykompetente reparatører.

Click & Collect og god parkering

Danial trekker også frem Click & Collect hvor du reserverer varene på nett og kan hente dem i butikken et par timer senere. Her kan du også betale med Vipps og det vil bli et stort dedikert området like utenfor kassen til alle varene som blir reservert, noe som gjør prosessen med å hente varene svært effektiv.

- Enklere blir det ikke, sier Danial som også rekker å minne om at de har gode parkeringsfasiliteter rett utenfor inngangen til varehuset.

Danial benytter anledningen til å ønske alle kunder i området hjertelig velkommen når de åpner.