Høstmote til herre

Mann med grønn genser
Mann med brun/grå genser
Mann med brun genser
Høyer
Mann med genser og skjorte
4MEN

Jordfarger og myke tekstiler er det som gjelder for gutta i høst! Bli inspirert og finn klærne som trender nå på Storo Storsenter.

Comfy er trendy

Denne høsten er det komfortabel stil og jordtoner som gjelder. Rutene er også tilbake for fullt, forteller Helene hos Høyer.

- Høstmoten til herre er røffere denne sesongen med tekstiler som flanell og cordfløyel, som både er behagelig å gå i og skikkelig kult, sier hun.

Andreas hos H&M mener det viktigste er å sikre seg en god og varm pufferjakke, avslappet denimbukse og noe kult tilbehør som beanies eller bøttehatt.

- Must haves denne sesongen er pufferjakker, pilejakker og kåper i ullmiks, i tillegg til overshirts i ruter og nøytrale farger. Denim kommer i alle slags modeller; Regular Fit, Loose Fit og Relaxed. Husk også en god strikk- og pologenser sammen med lekkert tilbehør. Beanies ser vi i alle looks, i tillegg til bucket hatt og leatherlook sneakers, sier han.

Menn som henger på en kaffe
Volt

Klær til hverdag og fest

Volt mener også at ett par gode chinos eller jeans, sammen med en herlig genser i merinoull og skjorte er must haves i klesskapet.

- Høstens trender går mye i klassiske farger som grønt, blått, brunt og jordfarger. Kordfløyel chinos, enten en straight leg modell eller slim tapered fit som er litt løsere er sikre vinnere om dagen.

Selv om stilen er komfortabel denne sesongen er det ingenting i veien for å pynte seg litt også. Volt har antrekkene du trenger til både hverdag og fest.

- Få på ett par gode dressko, en stilig blazer og en stilren kåpe for å få prikken over i-en på antrekket. Det slår heller aldri med en dress. Da er du automatisk good to go, enten det er jobb eller middag med venner i byen. Vi har mange fine alternativer i butikken akkurat nå og hjelper deg gjerne med å finne nye favoritter, sier Joanna hos Volt.

- Det er tydelig at flere unge voksne ser etter antrekk med det lille ekstra, og med det mener vi skjorter med dobbel-mansjett og mansjettknapper. Det er mange som vil pynte seg litt ekstra nå og da anbefaler vi å ta i bruk tilbehør som gir flere detaljer. Dette er noe man kan starte å samle på, for det vil aldri gå av moten, sier Alexander hos 4MEN.

Tips!

Frem til uke 40 har Volt 20 % avslag på alle Aimon Chinos-modeller fra These Glory Days hos Volt.

Mann med rutete skjorte
Mann med blå genser
1. Match // 2. Dressmann
Mann med flerfarget genser
Mann med skjorte og boblevest
ForMen
Mann og hund på tur
Lexington

Lag på lag

Lag på lag er nøkkelen når været blir kaldere. Sørg for å ha noe som varmer når du går ut i kulden, men som er lett å ta av seg når du kommer inn. På den måten er du kledd for skiftende temperaturer.

- Et must have i garderoben er en god overshirt, som du kan kaste over en t-skjorte eller genser. Vi har også fått inn noen skikkelige kule regnjakker og en bomberjakker fra Holzweiler, som passer perfekt på regnfulle dager, sier Helene hos Høyer.

- Nå som det er blitt kjøligere i luften er det tid for å kle seg “lag på lag” i myke, behagelige tekstiler. Nå bugner våre butikker av høstens fineste gensere i tillegg til mye annet, sier Nadia hos Match.

4MEN anbefaler også en fleece-genser til høstens kalde dager. Et alternativt ytterplagg som er å se blant merker som både Gant og Polo Ralph Lauren.

- I år vil vi kle oss i deilige fleece-gensere og boblevest. Gjerne i synlige farger som brent oransje, mosegrønn eller rød. Det gir antrekkene mer liv og humør, sier Alexander.

I en herregarderobe er det alltid viktig å ha bukser og lette overdeler i farger som kan kombineres med ytterjakker, frakker og sko.

- Vi går inn i en årstid med antrekk som består av flere lag. Derfor vil du komme langt med er bukser i dyp grønn eller brunt. Vet du ikke hvordan du skal sette sammen kombinasjoner? Da kan vi hos 4MEN Storo hjelpe deg med å se muligheter.