Vi utvider ice-familien med ny butikk

Fronten av butikken ICE
Dame som leser på en mobiltelefon

Vi ruller ut den gule løperen og tar på oss finstasen - det er duket for verdensnyheter på Storo Storsenter.

Premieren finner sted torsdag 2. September, og det blir skikkelig fest når hovedstaden får egen ice-butikk.

- Det at vi åpner nye butikker handler om så mye mer enn bare kjøp og salg. Det handler om opplevelsen vi kan gi deg som kunde, og fysiske butikker er definitivt et tilbud vi ser at kundene våre ønsker, sier June K. Gaupset, Head of ice Retail i ice.

Når man handler på nett går man glipp av mye veiledning, service og annen hjelp. Kommer du derimot innom ice-butikken på Storo Storsenter vil du bli møtt av blide og behjelpelige ansatte, som hjelper deg med ditt neste mobilkjøp. Vi hjelper deg med å finne de riktige mobilabonnementene til deg og din familie, vi lærer deg opp i apper du ikke kjenner fra før og sørger for at servicesaker blir tatt hånd om på en skikkelig måte. Nesten ingen saker er for store eller små, så her er det lav terskel for et besøk.

Les mer om åpningen her!

Økt tilgjengelighet gir et bedre produkt

ice bygger hele tiden ut Norges nye og moderne mobilnett. Mens dekningen til ice+ til stadighet blir mer tilgjengelig i landets kriker og kroker, blir også ice mer tilgjengelig for sine kunder med nye butikker. At det ferskeste valget landet på hovedstadens største kjøpesenter var ingen tilfeldighet, ifølge Gaupset.

- Dette er vår første butikk i Oslo, og området vi nå åpner i er veldig spennende - her er det både variert bebyggelse, mange studenter og mange bedrifter. At vi nå åpner butikk på Storo Storsenter er også ekstra gøy fordi vi nå får butikk rett ved vårt hovedkontor i Nydalen. Storo er jo "hjemme" for oss i ice. Så både de ansatte og alle kundene vi har i området gleder seg til at butikken åpner. Det er alltid stas å få møte enda flere kunder ansikt til ansikt.

Dame som leser på en mobiltelefon