Dyrenes jul

En katt som stikker hode sitt ut av et juletre
Godteri til smågnagere
Adventskalender og godteri til dyr
1. Godbiter til gnagere 39,90 - 59,90,- // 2. Rosewood godbitesker til hund og katt 49,90 - 89,90,- // Little&Bigger flettet tyggepinne 89,90,-

Vi gjør stas på hele familien i juletiden, inkludert våre firbeinte venner!

Musti tipser om hvilke julegaver pelsklingen i huset vil sette pris på - kanskje finner du noe som passer ditt kjæledyr?

Julegodt til den firbeinte

- Er det noe som alltid er stas, så er det noen godbiter som kjæledyret kan kose seg med, sier Ina fra Musti. - Vi har snacks for hunder, katter og gnagere. Vi har også en helt spesiell juleserie med godsaker for hunder og katter fra Rosewood. Serien er veldig fin for den som vil ha litt ekstra julestemning.

Og siden smaken er som baken (delt), så har Musti et stort utvalg godbiter og snacks slik at du kan finne noe som akkurat ditt kjæledyr vil elske.

Godteri til dyr
Little&Bigger aktivitetsspill 259,- // Nina Ottosson Puzzle and Play aktivitetsspill 259,-

Hjernetrim og gøyale aktiviteter

La kjæledyret få bryne seg på aktivitetsspill! Da får dyret både hjernetrim og varierte muligheter til å få utløp for energien sin. Sett frem spillet, og se på mens dyret prøver seg frem, tenker og lærer - og blir belønnet med en godbit!

Lyshalsbånd til hund
Little&Bigger Attention! LED Halsbånd 139,-

La hunden lyse opp vintermørket

Ina forteller at det er svært viktig at hunden synes godt når man er ute på tur i mørke vinterkvelder.

- Sørg for at hunden alltid er godt synlig når dere er ute! Et lysende halsbånd gjør at man ser hunden på avstand, og er uunnværlig i vintermørket. Det er mye tryggere for hunden.

Leker til dyr
Leker til dyr
1. Little&Bigger Holiday Parade Viftepinne 59,90,- // 2. Diverse leker.
Kattehule
Little&Bigger furry kattehule 289,-

Leketid og hviletid

En pelskledd venn trenger både lek og hvile. Å gi dyret en leke i julegave blir aldri feil - kanskje det til og med blir den nye favoritten?

- Vi er spesielt begeistret for en viftepinne med julenisse som vi har fått inn, sier Ina. - Nissen er fylt med kattemynte, og er perfekt julemoro for kattepusen!

Samtidig er det viktig at kjæledyret har et sted å trekke seg tilbake og hvile når juleroen har lagt seg over huset. En ny, liten hule kan være en ideell soveplass for pus etter en dag full av lek og moro.

God jul til deg og kjæledyret!

En huns som ligger på gulvet med et juletre i bakgrunn
Takk for at du overholder påbud om munnbind hos oss, når det ikke er mulig å overholde 1 meter avstand. Velkommen til hyggelig og trygg julehandel!

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00