Gjør barna klare for skolestart

Tre barn som leker i vannkanten med regnklær
Polarn O. Pyret: Skalljakke Weather Pro fra 899,- // Regnbukse mørkblå 349,- // Strikkede Vanter Turkis 2pk 99,- // Votter skall mørkblå 249,- // Merino Ull sokker grå 149,- // Merinoull polokrage gråmelange 179,- // Merinoull trøye grå 299,- // Merinoull bukse grå 299,- //
Dame og jente i vannkanten og barn som leker i vannkanten og to svarte jakker i voksen- og barnestørrelse
Polarn O. Pyret: Pile fleece barn 599,- // Pile fleece voksen 799,- // Skalljakke lilla 450,-

Ferien nærmer seg slutten. Vi skal tilbake til hverdagen, både store og små. Vi har samlet en oversikt over alt du trenger til barnas skolestart!

Hva trenger egentlig store og små utover høsten? Christine fra Polarn O. Pyret har mange gode tips på lager:

- Alle barn trenger en ordentlig god skalljakke og vindfleece! Disse kan brukes sammen eller hver for seg avhengig av temperatur, om det regner eller bare blåser litt. Weather Pro skalljakken har en vannsøyle på 12 000, så denne tåler virkelig all slags vær og vindfleecen er så klart vindtett!

Nå kan du også matche med barna, og kjøpe i sett. Da er dere begge klare for høstværet:

- Et par av våre favorittplagg kommer i voksenstørrelse nå i høst, så man kan matche mini & me. Hold utkikk etter en herlig mørkeblå pile fleece for liten og stor, perfekt til kalde dager, forteller Christine.

Barn som leker
Polarn O. Pyret: Stripete genser 249,- // Stripete bukse 199/249,-

Utover dette er det lurt å sikre barna komfortabelt innetøy, og høstens mønstre er allerede på plass:

- Akkurat nå er vi spesielt gira for de oppdaterte stripene våre som har kommet i nye farger for sesongen. I høst finnes de nemlig i en mellom-blå, beige melange, grønn og rosa variant. Superfine og lure å sikre seg da det veldig fort blir utsolgt!

Pennal, penn med dusk, blyant og notatbok på rosa bakgrunn
ARK: Sprinkles pennal 369,- // Kattepenn 24,90,- // Rosa viskelær 12,90,- // Rosa spiralhefte 49,90,-
Grønn notatbøker, pennal og blå notatbok, pennal og drikkefalske
ARK: Gaming spiralhefte 49,90,- // Gaming drikkeflaske 149,90,- // Gaming pennal 199,90,- // Gaming boketiketter 29,90,- // Fotball pennal 129,90,- // Fotball spiralhefte 49,90,- // Fotball strikkmappe 45,-

Skoleutstyr:

Det er veldig stas for barna å handle utstyr til skolestart. Denne iveren kan gjøre at skole blir mer gøy, når man har morsomt utstyr.

Morsomt skoleutstyr er perfekt for små gutter og jenter som skal sitte på skolebenken. Favorittfargene er fremdeles rosa og blå, og ARK bokhandel har et bredt utvalg i ulike penal og skrivesaker.

- Det varierer veldig hva de trenger, men pennal skal de fleste ha. Vi har diverse typer, fra Beckmann, yolo, skinnpennal og posepennal. Ellers er det populært med småvarer som penner, viskelær, notatbøker og stoffbokbind, forteller Siri.

Fra TGR er det også et bredt utvalg av skoleutstyr i alle aldre. Tilbudet er variert, og vi ser blant annet sterke farger og gøyale mønstre på både skrivebøker og pennal.

Notatbøker i forskjellige farger og pennal i blå og røde ruter
TGR: Lapper til skolebøker 10,- // Pennal 20,- // Skrivebøker 20,-

Fra TGR er det også et bredt utvalg av skoleutstyr i alle aldre. Tilbudet er variert, og vi ser blant annet sterke farger og gøyale mønstre på både skrivebøker og pennal.

Når vi nå skal tilbake til hverdagen, blir barna klare for lange dager i klasserommet, og morsom lek ute med de andre barna.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 16:00
Åpent i dag 10:00 - 16:00
Åpent i dag 10:00 - 16:00