Dette er plaggene gutta skal gå med

To bilder, skjorter, bukse og sneakers som henger på et stativ, herremodelle i mørk blå genser og mønstret shorts
Kombiner en klassisk shorts med en piqué, t-skjorte eller en skjorte.
Ulike skjorter og t-skjorter på hvit bakgrunn
Piquéer og kortermede skjorter i lin fra MATCH og VIC.

Høyere temperaturer betyr lettere klær. Dette er plaggene gutta må ha i garderoben.

– Trenden er ganske variert. Både blomsterprint, striper og sterke farger er viktig i år. Men vi ser også at det er viktig at plaggene er allsidige og komfortable, forteller Nadia hos MATCH.

Trendbildet for herrer denne sommeren er både fargerikt og behagelig. Garderoben burde derfor bestå av alt fra t-skjorter og piquéer til shortser og bukser i lyse farger. Nye antrekk er på vei inn i butikkene, men også gamle favoritter er en del av motebildet.

Gå for lin

Mange har et ønske om å finne pustende og lette sommerplagg, samtidig som at man ser velstelt ut. Da kan det være lurt å gå for klær i lin.

– Lin er et must på varme sommerdager. Her har du plagg som passer perfekt for et avslappet, men stilig antrekk, sier Nadia. Linskjorten kan fint kombineres både med jeans, en pen shorts eller chinos.

– Sommerens «must have» er en klassisk kortermet skjorte i sval og behagelig lin med botton down-krage. Skjorten har brystlomme med brodert ton i ton-logo og lekre kontrast detaljer i nakken, forteller Ida hos VIC.

Tre ulike shortser i ulike farger
Klassiske shortser fra 4 Men, MATCH og VIC.
Tre bilder av herremodeller ute med t-skjorte og shorts
Boys of Europe har et bredt sortiment av sommervarer til gutta. Her finner du noe for enhver smak, både det det gjelder farger og stil.
To herremodeller i møstrete skjorter
Skjorter fra 4 Men.

Pique og shorts

Enhver mann burde ha et fint utvalg av sommertøy i garderoben. Også i år er motebildet preget av fargerike piquéer og stilige shortser.

– Plaisir Pique er et lekkert plagg med korte ermer og fine detaljer i nakken og på knappestolpe. Denne skjorten har splitt i siden, brodert logo på venstre bryst og er i «compact cotton», som gjør at produktet holder seg pent lenge og bevarer passformen godt. En tidløs og komfortabel klassiker i 100% bomull. Denne er enkel å style til både pent og hverdag, forteller Ida.

Det er lett å kombinere en piqué, t-skjorte eller en skjorte. Det eneste du trenger er en klassisk shorts som står i stil med det du har som overdel.

– Den ikoniske shortsen fra Polo Ralph Lauren er en sikker vinner til sommergarderoben. Den nye freshe pastelloransje fargen vil passe utmerket til hvit t-skjorte og skjorter med mønster. Den har en ny komfortabel passform og snøring i livet, sier Linda hos 4 Men.

På skofronten er det en sikker vinner som anbefales også i år.

– Vi vil trekke frem en stilren og trendy sneakers i lekkert skinn med hvit yttersåle i gummi. En svært anvendelig sko som passer de fleste anledninger, sier Ida.

To herremodeller, en i hvit blazer, hvit skjorte og slips, en med brun lue, hvit skjortejakke og lyseblå skjorte
Herre og damemodell ute med vinglass i hånden, smilende, med beige antrekk
To herremodeller som ser på hverandre i blazer og skjorte og genser og skjorte
Volt kan tilby et bredt utvalg av klær til alle anledninger, i sommerlige farger og materialer.
Herremodell  i mørk blå genser og blå skjorte
Cardigan fra Follestad.
Herremodell i beige blazer med hvit t-skjorte under
Herremodell i beige chinos og rustbrun fritidsjakke
Blazer fra MATCH og jakke fra 4 Men.

Blazer og yttertøy

Selv på varme sommerdager kan det bli kjølig i Norge utpå kvelden. Da er det lurt å ha et plagg som gjør at du kan holde varmen, samtidig som at du fortsatt ser bra ut.

– Stenströms Merino Cardigan er det perfekte plagget å kunne kombinere med en pen skjorte, en hverdagskjorte eller bare en t-skjorte. Den er god å ha på kjølige sommerkvelder, men ventilerer godt for et daglig bruk på dagtid også, forteller Lars hos Follestad.

– Vi vil anbefale denne vår- og sommerjakken fra Scandinavian Edition. Denne er en urban og funksjonell hood-jakke som både er vann- og vindtett. Den er utstyrt med reflekser og finnes i en oransje/rust farge og olivengrønn. Den perfekte vår og sommerjakken som kan brukes i alt fra +5 til +20 grader, avhengig av bekledning under jakken, sier Linda.

Kollage av bilder, herremodelle bakgra med beige caps og grå skjorte, hvite sneakers, herremodell med mønstret shorts
Caps fra Follestad, badeshorts fra 4 Men og sneakers fra VIC.

Til badesesongen

Vi har forhåpentligvis en lang og varm sommer foran oss, og da er det ingenting som er mer avkjølende enn et deilig bad. Derfor burde alle menn ha en badeshorts liggende klar.

– Badeshorts fra Polo Ralph Lauren i hibiscus-trykk. Er det noe vi gleder oss til etter en lang, våt og kjølig vår er det å ta på badeshorts og hoppe i vannet når sommervarmen kommer, sier Linda.

Og liker du å beskytte hodet for sola, eller kanskje du bare synes det er kult?


– Capser fra norske Varsity har en helt unik passform og fantastiske kvaliteter, forteller Lars.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
VIC
Åpent i dag 10:00 - 21:00