Dette er plaggene gutta skal gå med

To bilder, skjorter, bukse og sneakers som henger på et stativ, herremodelle i mørk blå genser og mønstret shorts
Kombiner en klassisk shorts med en piqué, t-skjorte eller en skjorte.
Ulike skjorter og t-skjorter på hvit bakgrunn
Piquéer og kortermede skjorter i lin fra MATCH og VIC.

Høyere temperaturer betyr lettere klær. Dette er plaggene gutta må ha i garderoben.

– Trenden er ganske variert. Både blomsterprint, striper og sterke farger er viktig i år. Men vi ser også at det er viktig at plaggene er allsidige og komfortable, forteller Nadia hos MATCH.

Trendbildet for herrer denne sommeren er både fargerikt og behagelig. Garderoben burde derfor bestå av alt fra t-skjorter og piquéer til shortser og bukser i lyse farger. Nye antrekk er på vei inn i butikkene, men også gamle favoritter er en del av motebildet.

Gå for lin

Mange har et ønske om å finne pustende og lette sommerplagg, samtidig som at man ser velstelt ut. Da kan det være lurt å gå for klær i lin.

– Lin er et must på varme sommerdager. Her har du plagg som passer perfekt for et avslappet, men stilig antrekk, sier Nadia. Linskjorten kan fint kombineres både med jeans, en pen shorts eller chinos.

– Sommerens «must have» er en klassisk kortermet skjorte i sval og behagelig lin med botton down-krage. Skjorten har brystlomme med brodert ton i ton-logo og lekre kontrast detaljer i nakken, forteller Ida hos VIC.

Ulike skjorter og t-skjorter på hvit bakgrunn
Piquéer og kortermede skjorter i lin fra MATCH og VIC.