Lekene som får fart på sommerfesten!

Dame med krokket kølle
Boccia
Hagebowling fra Clas Ohlson 229,- // Boccia fra XXL 59,-

Vi har samlet fem leker som garantert gjør sommerfesten til en suksess.

Hagebowling

Hagebowling er akkurat det som det høres ut som – bowling ute. Hos Clas Ohlson får du tak i spillet, som inneholder fem kjegler i massivt tre og en bowlingkule. Dette er kjapp, konkret og ukomplisert moro, som passer perfekt til sommerens festligheter. Reglene er de samme som i vanlig bowling, så her er det bare å samle troppene og konkurrere mot hverandre. Gøy for både store og små.

Boccia

Boccia kan spilles individuelt eller med lag på to eller tre spillere, så dette er et spill som passer fint dersom man ikke er så mange festdeltakere eller har lyst til å lage en ordentlig turnering. Reglene i boccia er enkle: Målet er å kaste kuler og komme nærmest mulig målballen. Lagene har hver sin farge på kulene, og hvem som kaster den første ballen avgjøres ved å kaste mynt og kron. I lagspill spilles det seks runder og hvert lag har seks baller. Poengene blir delt ut etter hver runde, til den deltakeren eller det laget som var nærmest målballen.

Visste du at målballen blir kalt for grisen?

Barn som leker ringspill
Ringspill fra Sprell 269,-

Ringspill

De fleste har nok spilt ringspill som små, og det er like gøy når man er voksen! Spillet går ut på å kaste fem ringer mot fem treffsoner. Hver treffsone gir et antall poeng, så her er det om å gå for treffsonen i midten. Kan spilles to mot to eller som lag. Hvem i vennegjengen er mest treffsikker?

Krokket
Krokket fra Clas Ohlson 229,-

Krokket

Hvem er festens beste krokket-spiller? Del dere opp i lag og finn det ut! Krokket går ut på at man benytter en håndholdt kølle for å slå kuler av plast eller tre gjennom bøyler som er festet i bakken. Det finnes flere varianter av krokket, blant annet både norsk krokket, golfkrokket, og enhåndskrokket. Kanskje dere skulle prøvd varianten hvor det bare er lov å spille med en hånd, for å gjøre konkurransen enda mer spennende?

Barn og voksne som leker i en park
Klubb
Kubb fra Sprell 649,-

Kubb

Morsomt utespill for både store og små! Del dere opp i lag, still opp kubbene og kongen og forsøk å slå ned motstanderens kubber ved å treffe dem med pinnene. Hvem klarer å slå den motstanderens kubber raskest? Let's play!

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo