Løft antrekket med riktig tilbehør!

portrettbilde av modell som viser frem ringer
detaljbilde av øredobber
detaljbilde av hender som viser frem armbånd og ringer
Thune: Ring forgylt med zirkonia: 1598,- // Ribb ring forgylt smal: 998,- // Ribb armring forgylt 4mm: 2998,- // Forgylt ørepynt m zirkonia: 2998,-
flatlay med øredober
flatlay med øredobber
Thune: Ørepynt med dråpeformet blå topas i gult gull: 5995,- // Lenke armbånd i gult gull 5,0 mm: 7875,- // Tennisarmbånd i gult gull 1,0 CT: 34 995,- // Forgylte øreringer med perler: 1650,- // Cordell armbånd forgylt: 1195,-

Det er mange spennende anledninger fremover, og selv de enkleste antrekkene kan løftes med godt tilbehør i fine farger.

– Det er bare å glemme "less is more", nå vil vi ha en ring på hver finger – kanskje to, til og med.

– Om du er redd det kan bli for mye, så hold antrekket enkelt. Da kommer smykkene virkelig til sin rett, tipser Hilde fra Thune.

Lag på lag på lag

Sommerlige antrekk består ofte av freshe farger, løse sommerkjoler og utslått hår. For å sette ekstra stas på anledningen, kan du derfor beholde det enkle antrekket, og heller pynte det med smykker, mener Hilde:

– Kombinasjonen av blanke tykke kjetting-lenker og anheng i vintage-stil med tynne lenker skaper et lekent og spennende uttrykk. Her kan du selv gjøre det personlig ved å velge ulike lengder og varianter, for å skape et fint uttrykk. Vi elsker kombinasjonen av gull og sølv, og av perler og lenker!

Janne Formoe med smykker fra Pan
Gullfunn: Janne Formoe av Pan: Øreringer i forgylt gull med grønn zirkonia 599,- // Klassisk kjede i forgylt sølv 1599,- // smykke i forgylt sølv med Zirkonia 1699,-

– Når det gjelder smykketrender, så er gullfargede smykker veldig i vinden nå, gjerne med fargede steiner. Lag på lag er også aktuelt, gjerne kjeder i forskjellige lengder og med flere anheng på samme kjedet. På håndleddet skal det være litt enkelt, der er det gjerne et eller flere veldig enkle armbånd med kun en liten pynt midt på, forteller Katrine fra Gullfunn.

detaljbilde av kvinne som har to smykker
detaljbilde av armbånd på håndledd
Qomo: Chunky Pearl Chain : 1100,- // Pearl Drop Necklace : 900,- // Pearly Bracelet : 850,- // Lola Bracelet : 550,-

Denne lag på lag trenden ser vi også Hos Qomo, men med andre smykker:

– I år ser vi veldig mye ferskvannsperler, både på smykker og armbånd, og en liten dose strass. Vi har et stort utvalg av smykker fra WHO IS SHE, ENAMEL og HASLA, så her er det bare å lesse på, forteller Kaja fra Qomo.

kollasj av øredobber og modell som viser frem ringer
Qomo: Venus, Sculpture Ring 1100,- // Medici Ring 900,- // Rainbow Hoops : 650,-
kvinne, sett bakfra, som holder veske bak ryggen
nærbilde av mange hårklyper
Qomo: Jolly Bag 900,- // Hårklyper fra Sistie fra 50,- til 270,-

Vesker og hår:

Det er også annet fargerikt tilbehør vi ser som trender i sommer. Sprit opp et enkelt antrekk med dette flotte tilbehøret fra Qomo:

– Vi elsker å toppe antrekket med en kul hårklype eller scrunchie, og vi har akkurat fått inn masse ny haircandy fra det danske accessorie-brandet Sistie. Fargerike vesker frisker opp et hvert antrekk, og de lekne veskene fra Hvisk er definitivt et must i sommer!

lilla flip flops
nærbilde av strandtilbehør med mønster
Qomo: Slippers Tapered Lavender : 400,- // strandhåndklær fra Arnie Says : Azul Tie Dye 250,-

Strandklar

Dersom du har planer om en tur på stranden, er det også mye friskt accesorier i flotte farger, forteller Kaja videre:

– På varme sommerdager, uansett om du skal på stranda eller på shopping, så anbefaler vi de fantastiske sandalene fra Sleepers. Vi elsker den lille twisten med firkantet skjæring i front – og produksjonen er veldig bærekraftig, da de er laget av naturgummi, og er innfarget uten kjemikalier.

Uansett hvilken anledning – om det er late dager på stranden, eller sene kvelder med gode venner – så kan vi hjelpe deg med å finne det perfekte tilbehøret.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 19:00
Åpent i dag 10:00 - 19:00
Åpent i dag 10:00 - 19:00